Bibelord/ Matt 12:30

blinkies_i0000284.gif

“Den som inte är för mig är emot mig, och den som inte hjälper mig skadar mig.”

Det är omöjligt att vara neutral inför Kristus. Den som inte aktivt följer honom har tagit ställning emot honom. Var och en som försöker vara neutral i den universiella striden mellan gott och ont väljer i själva verket att bli skild från Gud, den ende som är verkligt god. Att vägra följa Kristus är att ställa sig på djävulens sida.

Vid Jesu födelse blev Satans makt och kontroll över mänskligheten störd. I öknen övervann Jesus hans frestelser, och vid uppståndelsen tog Jesus ifrån honom hans starkaste vapen, döden. En dag kommer Satan att bli betvingad för alltid, (Upp 20:10) och ondskan kommer inte längre att genomsyra världen. Jesus har fullständig makt och auktoritet över Satan och hans styrkor.

“Ett stycke trä som tecknar våldets märken, och tydligast av alla kärlekens. Ett stycke trä, solkat utav blod och tårar blir livets, hoppets segertecken.” / B Karlsson

2 thoughts on “Bibelord/ Matt 12:30

  1. Hej GoA och god fortsättning på detta härliga år 2007. Guds folk kommer att träda fram mer och mer, och kläder av lovsång skall vita och sköna höras och synas. Amen.
    KRAM!/Maria

  2. Önskar Dej och Er alla ett gott nytt år. –
    med “kläder av lovsång” tror det står i Jes 61 – Du kan läsa mer.
    G o A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.