Bibeln/ Kärleksbud/ Rom 13

 000200bf.gif

Kärleksbudet, det viktigaste budet, får mig/oss att gå vidare i tankarna om vad som händer i Sverige idag, där det är mycket oroligt på många håll. OM alltså Alla levde enligt detta kärleksbud, så skulle det alltså se annorlunda ut. Men eftersom inte alla känner Gud och inte heller vill göra det, så kommer kärleksbudet inte ut.

.

Det står vidare i Romarbrevet 13:12,13-14: *Natten har varit lång, och dagen för hans återkomst är snart inne.Sluta därför med allt det onda som mörkret hjälper dig att dölja. Gör bara det som är gott och som tål dagsljuset. Då kan ingen komma åt dig och du kan handla frimodigt. Använd inte din tid till vilda fester, fylleri, äktenskapsbrott, gräl och avundsjuka. Lev i stället som Jesus Kristus skulle göra i din situation, och försök låta bli att tänka för mycket på dig själv och dina egna behov.* 

.

Kärlekens lag står alltså över all annan lag, I Jesu kärlekslag finns det inga kryphål, men du vet säkert att i den världen vi lever i finns det många kryphål i lagen, och människor håller benhårt fast på vad DEN lagen säger, där finns inte plats för kärlekens lag. 

Om kärleken kräver det skall vi handla utanför  våra mänskliga och samhälleliga förpliktelser. Vi ska efterlikna Gud i hans engangemang. Därför behöver Sverige få lära känna Gud, så att vi får ett kärlekens samhälle, får vi det kommer detta landet att blomstra. Kärlek-Omtanke-Hänsyn./Min åsikt/

.

*Kärlek utan gränser, rik och fri! Härlighetens Konung sin frälsning bjuder dig. Se han väntar, beder, klappar: Öppna dig!

2. Just på dig han väntat dagar, år. För din synd han gjutit mång´bitter smärtsam tår.

3. Än hans milda kärlek ropar: “Kom!” Livet är så ovisst, så skynda nu, vänd om! 

4. Glädje, som ej vissnar, ej förgår, Evigt liv med Jesus, ovansklig fröjd du får.* /Okänd./

 BE för SVERIGE000200bf.gif

3 thoughts on “Bibeln/ Kärleksbud/ Rom 13

  1. Hej Amir. Tack så mycket för att du gillar det som skrivs här, ja det är ju sanningen.
    Kristus Jesus och relationen med honom är värt ALLT.
    Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.