Bibeln / Jag reser bort ..

 

Hej och välkommen. Jag kommer att vara bortrest x veckor fr o m  14/4   Under denna tiden kommer jag att skriva sporadiskt på denna hemsida. Allt beror på tillgång till dator och tillfällen att få skriva.Jag hoppas att du tycker det är roligt att besöka mig här och att dutycker om det som tas upp här. Hur det än är så är du mer än hjärtligt välkommen att ta del av Guds ord, bibelord, funderingar,och mycket mer som finns här.

I Daniels bok 12:4 kan vi läsa: *Men du, Daniel, bevara allt detta som en hemlighet! Försegla det, så att det inte kan förstås för världen förrän vid tidens slut, när människor ska resa långt för att öka sin kunskap.*

Denna profetia skulle förseglas och hållas hemlig för att ge människor i den yttersta tiden hopp om att Gud ska besegra all ondska i världen. Inte ens Daniel visste hur allt skall komma att sluta… Vi som lever idag måste vara OBSERVANTA på utvecklingen. Vi lever med all sannolikhet nära “tidens slut”, och kanske får vi se hur Daniels syn blir verklighet. Studera bibelordet och var observant på vad som händer i samhället och i världen! Tiden är kort tills Jesus skall komma tillbaka. Tidens tecken säger oss det.

Det är oerhört mycket som redan gått i uppfyllelse av bibelns profetior. Detta kommer jag att återkomma till. Nu säger jag Gud välsigne dig, och välkommen tillbaka!

*Jag vill lovsjunga dig, Herre, ty du drog mig upp ur djupet…Ps. 30:2 /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.