Bibelord. Mark 13.

 

Valkommen.

Detta inlagg skriver jag fran USA, darfor saknas nagra svenska bokstaver. Familjen har det mycket bra, och vi moter manga fina manniskor varje dag. Det finns manga poliser och vakter och det ar rent och fint overallt. Inga papper och fimpar och glas pa trottoarerna och i parkerna. Mycket rent, och vamt. Gud ar verkligen god emot oss som ordnat denna semester, men vi tror att vi kommer att fa se Guds ledning hela tiden vi stannat har. Jag vill saga att du ska ta Guds ord pa allvar och veta att han har en god plan for dig, genom hela ditt liv vill han leda dig.

Markus 13:12 talar om hur de sista tiderna kommer att bli, och senast i dag pratade jag med manniskor som ocksa talar om och forstor att de sista tiderna nalkas med hast. Markus 13:12 sager: “Broder kommer att forrada och utlamna varandra, till att dodas, foraldrar kommer att forrada sina egna barn, och barnen kommer att anklaga sina foraldrar, for att fa dem domda till doden, och alla kommer att hata er, darfor att ni tillhor mig. Men alla som haller ut till slutet, utan att forneka mig, kommer att bli fralsta.”    Det kommer alltsa att vara arbetsamt att ha en tro pa JESUS men de som haller ut, de blir raddade.

Detta var ett litet inlagg fran min position i USA, Florida. Solen ar varm och jag svettas i 30 gr varme, men det ar mycket bra for min kropp att vara har, for jag har det varmt. Inga bilder kommer, ????for jag kan inte lagga in dem??, och jag hoppas du kunnat forsta mig nu. Ha det gott och var valsignad, jag aterkommer i veckan. Kram f Maria. Vet ej hur detta inlagg kommer att se ut……….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.