Barn /Pedofiler

a08581a389.jpg

Jag tog mitt lilla barn i handen, kände värmen och kärleken. Jag såg in i mitt barns leende ögon och såg evigheten. Jag kysste mitt barn godnatt och längtade till morgondagens lekar och kärlek. /Maria

http://hedersrelateratvald.blogspot.com/  TACK V, för din blogg

Denna bloggen  i adressen ovan tycker jag ni skall läsa och fundera över om det är sådan lagar som det finns berättat om här, som skall komma in i Sverige..så att barnen får ett helvete….

Klippt och klistrat ur Sydsvenskan;Den 2 april befann hon sig i en domstol i Jemens huvudstad Sana, samma plats som åttaåriga Nojoud Ali kom till för att begära skilsmässa från sin 30-åriga make Faez Ali Thamer.

Den lilla flickan på åtta år som blivit bortgift, tvingats avbryta sin skolgång och leva med sin make som förgrep sig på henne.

“Hon kom till rätten för att klaga på sin situation. Hon hade pratat med sin man, sin far och flera släktingar om skilsmässa men de vägrade att lyssna. Hennes moster hade då talat om för henne att hon kunde gå till rätten för att klaga och det var det hon gjorde.”

“Shatha Mohammed Nasser, som själv är tvåbarnsmor, hade hört folk prata om flickan den dagen. Hon sökte därför upp Nojoud Ali, kände genast sympati för flickan och tog sig an fallet.

Jag kände mig ledsen och jämförde henne med min egen dotter som också är åtta år. Min dotter går i skolan, spelar piano, pratar engelska, leker, hon har allting som hon behöver men Nojoud hade ingenting, säger hon.

Nojoud var rädd och Shatha Mohammed Nasser lovade henne under samtalet att hon skulle hjälpa henne och att hon skulle få sin skilsmässa.

Jag försvarade henne utan pengar, jag gjorde det gratis. För jag anser att det är min skyldighet som kvinna, mamma och advokat att hjälpa henne, säger Shatha Mohammed Nasser och understryker att det är ett mycket stort problem i Jemen att flickor blir bortgifta.

Särskilt i de norra delarna av landet. Trots detta finns det knappt någon debatt att tala om, menar hon.”

“Shatha Mohammed Nasser, som är från Aden i södra Jemen, avslutade sina juridiska studier i Prag 1990 och återvände sedan till sitt hemland för att jobba som advokat.

Hon säger att hon jobbat mycket med mänskliga rättigheter de senaste åren, att hon framförallt kämpar för kvinnornas rätt i Jemen, men att det var första gången som hon försvarade ett barn i ett tvångsgiftermål.

Jag kände en mycket stor glädje när vi vann det här målet och jag kände att det finns hopp om att vi kan fullfölja den här kampen. Nojoud Ali var rädd för allting innan skilsmässan men efter den fick hon glädjen och hoppet tillbaka, säger Shatha Mohammed Nasser.

Hon jobbar för att fadern, den före detta maken och den som godkände äktenskapet ska dömas till straff.”

http://sydsvenskan.se/varlden/article316957.ece

Det är verkligen vidrigt att barn skall råka ut för detta..jag har inte ord…. Och idag hörde jag att 750 000 är på nätet varje dag/timma och ser på barnpornografi och /eller letar offer för sina lustar. VIDRIGT!!!!!!! Stoppa eländet!

Och Gud gråter…

 

4 thoughts on “Barn /Pedofiler

 1. Hej Andreas, jag har glömt att svara dig här. OM man tror på Jesus och evangeliet och verkligen vill bli frisk så som denna kvinna, hon hade ju TRO, ja då kan man bli frisk, man måste också komma ihåg att det är INTE vi som gör den gärningen det är Gud som bestämmer det.
  Visst ska vi lita på att Jesus helar för det gör han, men på så många olika vis!
  Att sitta i soffan i största allmänhet o inbilla sig att man har tro det hjälper inte, man måste vara nära Gud, dvs vara troende och veta att Gud kan göra under. Bibeln undervisar oss.
  /Maria

 2. Citatet från Matteus 9:22 föll bort efter att jag postade det, så jag tar citatet här:

  -Jesus vände sig om, och då han fick se
  henne, sade han: “Var vid gott mod, min dotter. Din tro har frälst dig.” Och från det ögonblicket var kvinnan botad.

 3. Undrar en sak: Om en person ska bli botad eller helad, spelar det nån roll då om personen tror att det går eller att personen tror på Gud för att helandet ska fungera?

  För om det är så att man själv måste tro på nåt sätt för att man ska bli botad, ja då är det ju mycket svårare eller hur? Och jag menar, inte kan man väl begära att folk ska tro på att de ska bli botade, dessutom så finns det ju massor av folk som inte tror på Gud och ska man då begära att de ska börja tro för att bli botade?

  Det lustiga är att på flera ställen i Nya testamentet så pratas det om tro många gånger då det står om miraklerna där, t.ex. Matteus 9:22 ;där kan man ju få för sig att hon som blev botad hade sin egen tro att tacka och inget annat, var det hennes egen tro som hjälpte henne? Men om det är ens egen tro helandet beror på så kan man ju lika gärna sitta hemma och dricka ett glas vatten och samtidigt tro att det räcker för att bota en från alla sjukdomar och sedan alltså vara botad, då behöver man väl inte göra mer än så?

  Detta jag skrev nu handlar ju inte om ditt inlägg, men jag vill gärna skriva så att alla ser, annars får du väl ta bort detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.