Avfallet i/?????Frälsta?/United i Malmö/Hulda/Pope…

 

 Jag känner mig som en sur citron då jag ser vad som sker i kristenheten, vilket avfall, och värre kommer det att bli. Det är ju konstruerat att bli så. Minns Guds Ord.

Människor säger sig vara frälsta, eller har jag missuppfattat att en präst brukar vara frälst…Men, den som tror, har ju blivit förd ut ur mörkret och in i ljuset! Varför håller de då på med mörkrets makters göromål? De är ju i slaveri i så fall! Vi har ju (den frälste) blivit befriade från skuld till förlåtelse och från Satans makt in i Guds rike. Vi har blivit befriade från en upprorsmakare för att TJÄNA den Rättmätige Härskaren.

OCH:

Det är märkligt vad som sker i församlingarna idag, ja jag menar att det blir värre och värre.Nu är det rena partystämningen eller rock´n-roll i kyrkan och det stora avfallet är verkligen i gång:  Vad håller de på med i Malmö och United?

http://alertsweden.bloggo.nu/United-Supersunday-at-Palladium-Malmo/

____
Kundalini-yoga, Onenessvälsignelser och mer finns det idag, som man kan bli lurad att pröva på. Gör INTE det.Präster i Svenska kyrkan tycks inte förstå vad de sysslar med,(får man göra som de gör?, NEJ)de har ju ett budskap om Jesus att arbeta med och förkunna men de tycks göra annat istället.

Nu börjar dom som blivit psykiskt sjuka av onenessvälsignelserna vittna om det på nätet.

Rainbow of Religious Leaders Join Pope for Peace

ItalyPopePeaceMeeting

Oct. 27, 2011: From left, First Primate of the New Armenian Diocese of France Norvan Zakarian, Archbishop of Canterbury Rowan Douglas Williams, Ecumenical Patriarch Bartholomew I, and Pope Benedict XVI leave at the end of a peace meeting in the St. Mary of the Angels Basilica, in Santa Maria degli Angeli, central Italy.

ASSISI, Italy (AP) — Pope Benedict XVI joined Buddhist monks, Islamic scholars, Yoruba leaders and a handful of agnostics in making a communal call for peace Thursday, insisting that religion must never be used as a pretext for war or terrorism

…….

Col 1:14I honom hava vi förlossningen, förlåtelsen för våra synder,

Col 1:15i honom som är den osynlige Gudens avbild och förstfödd före allt skapat.

Då fortsätter man inte att vara i mörkret , om man har förstått detta bibelordet. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.