Hälsa / Nanopartiklar i vaccinet Läs artikel

 

Varning   – nano partiklar i vaccinet !!!

Enligt F. William Engdah bör man omedelbart sätta stopp för detta ytterst farliga “vaccin”!

Källa: Det angår oss alla
http://www.evah.org/
F. William Engdahl is author of Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order. He maybe reached via his website, www.engdahl.oilgeopolitics.net
 

Även då man ännu inte har bevis för det, så är “svininfluensan” mer än sannolikt tillverkad i ett laboratorium eftersom sammansättningen av viruset gör att det knappast kunde ha uppstått på naturlig väg, läs mer; As Swine Flu Spreads, Conspiracy Theories of Laboratory Origins Abound Här Nu kommer än mer skrämmande information om att det otestade vaccinet som blivit godkänt i Tyskland och andra länder i Europa innehåller nano partiklar vilka bl.a. orsakar oreparerbara skador på människor men som även kan leda till döden.

Engdahl hänvisar bl.a. till en nyligen publicerad studie gjord i Kina, Exposure to nanoparticles is related to pleural effusion, pulmonary fibrosis and granuloma.
(Exponering till nanopartiklar är besläktat med vätskeutgjutning i lungsäcken, lungfibros och granulom.)   Här som lägger fram bevis för och bekräftar att nano partiklar orsakar allvarliga skador på mänskliga lungor. Man kan givetvis undra om allt prat om andnöd, svårigheter med att andas och bröstsmärtor som man säger vara symptom på “svininfluensan” i stället handlar om symptom på “vaccinet”. (samma “syptom” uppträder hos de som blivit “förgiftade” med nano partiklar)

Givetvis så måste bl.a. “hälsominister” Maria Larsson, Smittskyddsinstitutet och Socialstyrelsen vara informerade om att det otestade vaccinet innehåller nano partiklar och de faror som är förknippade med detta. Att WHO och andra som skall värna om medborgarnas hälsa sedan medvetet utsätter människor för ett sådant ytterst farligt “vaccin” är bortom allt förstånd.

Mer läsning; Nano Particles used in Untested H1N1 Swine Flu Vaccines – Part III: ‘It’s the vaccines, Stupid!  Klicka Här Att lita på FN och dess organisationer så som WHO, bör man nog akta sig väldigt noga för. Detsamma gäller uppenbarligen också de som skall värna om svenskarnas hälsa.

Det är nog inte bara Engdahl som anser att de som bär ytterst ansvar för människors hälsa nu sätter stopp för “vaccinet” och det med omedelbar verkan. Man börjar givetvis undra över hur många sadistiska psykopater vi har sittande på högt uppsatta positioner som uppenbarligen njuter av att skada, men också ta död på intet ont anande människor, varför vill man annars “vaccinera” så många som möjligt med ett otestat och farligt vaccin?

Givetvis får personalen inom vården göra “smutsjobbet”, psykopater är kända för att aldrig ta ansvar för sina handlingar och måste därför se till att kunna skuldbelägga andra. Psykopater är också kända för att undanhålla information i syfte att manipulera och dupera andra för att på så sätt nå sitt/sina “mål”.

Artikeln från:

http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/varning-nano-partiklar.html

Om vi vet vilka tider vi lever i så måste vi ta till oss sådan här information, och vara noga med att ta reda på /förstå vad som sker.Och man kan t ex se denna video:

  http://www.youtube.com/watch?v=RhZesZe33cw   om vaccinet och vad man säger i Polen om detta

/Maria

4 thoughts on “Hälsa / Nanopartiklar i vaccinet Läs artikel

 1. Håller med dig i alla stycken i din kommentar, du har så rätt! men kan inte skriva ngt längre svar just nu pga värk. Sorry.
  Gud välsigne dig./Maria

 2. Det handlar tydligen mest om pengarna man kan tjäna på vaccin, vilka vaccin som helst, och man kan ju inrikta sig på sådana som kan sälja mest pga av människors rädsla.
  Det var en bra film, jag har lagt in den i artikeln, ministern i filmen kan tänka själv.
  /Maria

 3. Ett osvikligt kännetecken när man ska ta reda på om något fenomen/policy är en del av den globala agendan är att se hur reaktionerna blir när medborgare säger nej till den föreslagna policyn. Om det nu är en global inofficiell policy medborgarna motsäger sig kommer:

  1 Agendan försvinner kort (pga opinonen är mot förslaget) och dyker upp igen ganska snart

  2 Röstreformer, omval, ändringar i lagstiftningen gör att policyn går igenom i alla fall

  3 “Ny forskning” som attackerar alternativa synsätt publiceras och lanseras i media i skydd av autoriteter (ofta finansierade av stora bolag och vinstintressen)

  4 Attackerna mot alternativa synsätt/berättelser/fakta fortsätter till medborgarna ser att global policy är rätt och allt annat är “farligt och ovetenskapligt.”

  Rätt svar på dessa frågor enligt global policy är:

  Vacciner är ofarliga

  Mediciner och en arsenal av vacciner vill hjälpa sjuka människor och vetenskapen är fri från vinstintresse. Vetenskap är fri från bias.

  Stora medicinföretag och korporativa jätteintressen avgör vad som är hälsa och inte (ofta skyddade av media och enögd forskning)

  Befolkningen i världen är ohållbar och måste göras något åt – kondomer, vacciner, restriktiv barnpolicy, aborter, kvinnors rättigheter att vägra ha barn, förändringar av kulturmönster i traditionella samhällen osv

  Funkar inte det måste man ta till “hårdare metoder.”

  Attityden är:

  Är cancerrisken högst för flickor som just blivit könsmogna?

  Räknar vi att flickor i 15 års åldern har sex med många partners?

  Ökar könsjukdomar för att ungdomar har sex med många partners?

  Rätt svar:

  I så fall måste alla flickor vaccineras med ofarliga vacciner, som Gardasil. Alla flickor och pojkar måste vaccineras med harmlösa och dyra vacciner. Det är en demokratifråga,” som de svenska tidningarna säger.

  Finns det andra saker man kan göra för att skydda sig mot cancer och könssjukdomar?

  Rätt svar:

  Nej. Det är inte realistiskt.

  Finns det annan (lokal/fristående) policy än den som sätts av FN och andra internationella organ (ofta i nära samarbete med jättebolagen)?

  Nej.

  Global ekonomi och politik är lösningen på kriserna i världen och internationella institutioner ska sätta policy för varje land. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.