Avfallet i…/ Video / Bibelfokus undervisn

Under och mirakel har alltid skett där Gud har velat att det ska ske. Idag väntar man inte alltid på Gud, utan man iscensätter “egna”/Egengjorda mirakel och under. Har du sett en del av alla de videos på nätet som berättar för oss om falska profeter, och har du sett och förstått hur hemskt det egentligen är? Stackars de som blir frälsta idag om det är sådant de ska luras att tro på, istället för Guds egna mirakel i människors liv!! 

De religiösa ledarna på Jesu tid ville ha starka bevis och under ifrån himmelen för att få det bevisat att Jesus var Messias.  Judarna accepterade inte vad Jesus sade dem eller visade dem. MEN är vi inte mer upplysta än så, efter 2000 år att vi kan skilja på Benny Hinn´s konster och hans gelikars uppträdande?  Man förvånades över alla underverk på Jesu tid, /Matt 15, Markus 7/ och det är underbart att veta att de skedde, men vad sker idag? Vet du det?
 http://www.youtube.com/watch?v=jtVGxJU-j2I
Denna video ovan visar dig rena vansinnigheter. Är det av Gud tror du? Nej nej nej. Det är livsfarliga saker, det är satan som är i dem.
http://bibelfokus.se/avfallet  OCH här ger jag dig igen ett bibelstudium ang Villfarelser  från Bibelfokus.se  Lennart Jaretegs sida.
Se bägge länkarna och ta del av vad som är rätt och fel, för i dessa New Age-tider dyker allt möjligt upp som vi inte ska ha med att göra.
Är du en troende, så var rädd om din tro och din gemenskap med Gud. Det är BARA Gud som kan göra mirakel och under.! Glöm inte det.

Jesus varnar för felaktig undervisning: Matt 16:5-12;  Mark 8:13-21    Läs/M

4 thoughts on “Avfallet i…/ Video / Bibelfokus undervisn

  1. Ja du ser skillnaderna, visst var det en bra film, den finns här nedan…i inläggen, hur vackert Gud gör för människorna och hur väl han vill dem. Och hur tokigt det är iandra sammanhang.
    Ledda av den helige Ande kan vi uträtta långt mycket mer. Jag förstår inte hur de kan häda den helige Ande med sådana tilltag../Maria

  2. Jag såg en video av Texe marrs för ett tag sedan som tog upp olika megapredikanter och deras skrattfester och ramla omkullseanser. Det kanske är bra att be om nåd och nykterhet. Vilken skillnad att se videon med den skottska revival, där människor ledda av den Helige Ande kom tillsammans i bön om förlåtelse! Alla människor förstod att Gud är Gud. Att vi är ovärdiga att vara med Honom och inte kan inte förstå Hans helighet och kraft, förutan ett förnyat sinnelag.

  3. Hej! Ja det är verkligen galenskap/ondska/satan i detta. Jag vill inte heller ödsla min tid på dylika filmer, men de kan vara bra i utbildningssyfte, så att människor får reda på vad det är och hur det går till. Tänk att det är så galet, och tänka vad människor fastnar i och kanske blir tokiga på allvar. Sådant måste man ju varna för… videon visar olika företeelser..
    /Maria

  4. Jag brukar undvika galna/demoniska videos, det griper tag i en så obehagligt och man ser ju hur fel det kan bli. Och mötena verkar som en slags kollektiv sinnesjukdom. Är kristendomen sinnesjuk idag? Skulle aldrig sätta min fot hos oärliga predikanter, finns det något så vidrigt? (Har inte sett videon, om det nu är Bentley på den)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.