Bibeln / Åter till Bibeln, Guds Ord

*1. Åter till Bibeln, boken om vår frälsning, Given av Herren genom Andens bud! Himmelska bok, som giver denna hälsning, Välkommen hem till himlen och till Gud!  Kör:/ Åter till Ordet som av Gud vi fått!  Åter till stigen våra fäder gått! Ljus, i vår natt att leda dödens fångar Ut ur vårt mörker, hem till livets Gud.

2. Åter till Bibeln! Mörka tider stunda, Såsom profeter fordom hava sagt. Vem kan med fröjd hans ankomst nu åstunda? Blott den sig helt i Jesu händer lagt.

3. Åter till Bibeln! Där skall guld du finna, Märgstarka rätter på Guds rika bord. Himlar och jord de skola en gång brinna Men för evigt bliver  Herrens dyra ord. /okänd

Åter till Bibeln, åter till den apostoliska tiden. Herren väntar sig att de troende står upp för Ordet, och vill  göra det som Herren vill. I Jesu blod finns kraft, frälsande kraft.

* Klädd i Guds frälsning jag står, Domen ej mera mig når. Rening jag har i hans sår, Allt i min Gud jag förmår.*/Okänd

*Och ni dödade livets Herre, men Gud förde honom tillbaka till livet. Johannes och jag är vittnen till detta faktum, för efter det att ni dödat honom såg vi honom livs levande!’ Apg 3:15

Jesus lever! 

http://www.youtube.com/watch?v=B0p127BnzJ8&translated=1

2 thoughts on “Bibeln / Åter till Bibeln, Guds Ord

  1. Tack Ove. Hoppas det ska vara till välsignelse med sångtexter och annat här på sidan. Dela gärna mina artiklar så att man får se att Jesus lever och frälser. Gud är god emot oss. Be gärna o tacka för min hälsa, jag är inte så frisk och nu skall vi packa och flytta till en annan bostad, det tar på mina krafter. TAck för bön. Ta hand om dig också, välkommen tillbaka hit, skriv gärna en rad. FRIDshälsningar, Maria

  2. Tack Kära du för att du har skrivit ner en del sånger!! Tack för att jag också får dela dem på facebook! Gud välsigna dig och ta hand om dig i Jesu namn! Amen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.