Avfallet../Guds församl under attack L Rain/varningar!

 

Guds Frid Vänner i Herren Jesus Kristus!

Ett kort meddelande ;- D) för att förmedla varningar om kommande besök från USA… Snälla, ta detta på djupaste allvar och ta er tid att läsa bifogade länkar!

http://bibelfokus.se/holydrunknessVillfarelsen om ”holy drunkness” (andlig berusning)
Nu när den amerikanska förkunnaren Rodney Howard Brown återigen besöker Sverige (november 2010), känns det angeläget att göra en bibelförankrad analys av det som så starkt förknippas med denne falske förkunnare, nämligen ”holy drunkness” (på svenska: ”andlig fylla/berusning”). Detta holy drunkness är ett tillstånd som dess förespråkare menar vara en gåva från den Helige Ande, ett kraftigt dop i den Helige Ande. Det kallas också att bli ”drunk in the spirit” (på svenska: att bli berusad i anden). Man blir alltså berusad av den Helige Ande när man får smaka på ”det nya vinet”, menar man. Med denna fylla kommer en mängd olika manifestationer såsom: gapskratt (”holy laughter”), ragglande, fallande, krypande, hoppande, skakningar, elektriska strömmar, paralyserat tillstånd (”glued in the spirit/frozen in the spirit”), gapande och skrikande men även stumhet (”dumb in the spirit”), djurläten, hysterisk dans, och egentligen vad som helst för galet beteende och upplevelser som man kan koppla ihop med just drogade människor.

 

 http://bibelfokus.se/synkning#rodney 4.1 Rodney Howard Browne till Göteborg/Floda 26/11-3/12, 2010

 

VARNING!

Jag vill alltså varna så starkt jag bara kan för att ta till sig det Rodney Howard Browne och alla andra förkunnare i denna Latter rain-familj förmedlar. Det handlar inte bara läromässiga villfarelser, det kan också många gånger innebära att man blir intagen av krafter som leder till förvirring och ett andligt mörker. Det kan många vittna om som kommit ur det här. Så varför då gå den vägen???

 Bernt Isaksson har också skrivit en bra varning! >>

Guds församling i Sverige under attack

Man behöver inte titta på särskilt mycket från paret Rodney & Adonica H Brownes möten för att se att de representerar något som inte alls är sunt, utan snarare mycket sjukt och obibliskt. Och att nu Norge Visonen och Kanal 10 gärna sänder konferensmöten där paret Browne medverkar är mycket bekymmersamt. Guds församling i Sverige bombarderas nu av ett allvarligt osunt och obibliskt inflytande från olika håll.

http://www.revival.com/rodney-howard-browne-itinerary.1.html

GREAT AWAKENING TOUR GOTHENBURG, SWEDEN

11/26/2010 – 12/3/2010

Dr. Rodney Howard-Browne and Evangelist Eric Gonyon
Vision Norden Studio
Skallsjö Prästväg 1
Lerum (Floda) 448 31
Sweden
+47 32 21 13 00

Power Evangelism Saturday – Saturday 10 AM

http://www.revival.com/great-awakening-tour-gothenburg-sweden.2767.1.htm 

 

Jag kan bara beklaga att detta får spridas och kallas ”kristet”…och jag gör det lilla jag kan genom att förmedla dessa varningar vidare!Tro inte att detta kommer med ”awakening” (uppvaknande)!
Ha ingen del i detta – vare sig genom att åka dit eller att se på TV-sändningarna – och hjälp att varna andra!

I bön för Sverige!

Karin Jansson

Ty inte mot sanningen förmår vi något, utan endast för sanningen. 2 Kor. 13:8

/Jag vill säga tack till Karin som varnar för detta och att man kan göra det genom sin hemsida!/Maria

_______________

Övriga nyheter fr elvorochjannes sida:

NATO kommer in i bilden för att “påtvinga” en fred i mellanöstern. Om en överenskommelse blir klar i mellanöstern så behövs internationella styrkor på plats >> Vi går mer och mer mot profetiornas uppfyllelse.

Lyssna noga på vad de säger på videon >> så förstår man att tiden är kort att verka i media för “fundamentalister” Dvs – de som tror Jesus är enda vägen till Gud. Här kommer kriget mot de heliga.

Dan 7:21 det hornet som jag ock hade sett; föra krig mot de heliga och bliva dem övermäktigt, 22 till dess att den gamle kom och rätt blev skipad åt den Högstes heliga och tiden var inne, då de heliga fingo taga riket i besittning. —–

Om vi är fundamentalister, vi som tror, då kan det komma att bli svårt för oss. Skall vi ge upp när vi ser sådana här nyheter som ovan? NEJ. Vi kämpar vidare för att föra ut Guds Ord till människor och varna dem för de nya och svårare tiderna som kommer och falska profeter../Kram f Maria

9 thoughts on “Avfallet../Guds församl under attack L Rain/varningar!

 1. Hej Aneht, vi skall ju följa vad Gud säger, helt klart, och i detta fallet ang Avfallet händer det mycket knepiga saker. OM man läser om just hans besök så handlar det väldigt mycket om New age som strömmar över Sverige i många olika möten och som kanal 10 tar upp. Jag är ingen vän av avfall eller avkristning. Det är sådant som sker nu, och då varnar många, bl a jag.
  Här kommer en snutt från Jasmine…:

  Nu tycks det gå ”utför” i väldig fart… Det Stora Avfallet alltså!
  Bejakande av Nyandlighet, Romersk Katolska Kyrkan och massor av villoläror är idag ”vardagsmat” inom många församlingar och de som är emot och säger ifrån är i minoritet, tycks det…Värre blir det! Fortsätt läs!

  Jag har skrivit om NAR (New Apostolic Reformation) i tidigare brev… Jag nämnde lite om det här: >>

  Rick Warren Connections, especially to the ecumenical Third Wave New Apostolic Reformation (NAR) and ”Positive Thinking” Movement….Top Influencers and their ministries: T.D. Jakes, John C. Maxwell, Stormie Omartian, Joyce Meyer, Beth Moore, Kenneth Hagin Sr., Rick Warren, Tommy Barnett, Jack Hayford, Andy Stanley, Jamal-Harrison Bryant, Loren Cunningham, Ted Haggard, Eddie L. Long, C. Peter Wagner, Jim Cymbala, Bill McCartney, John Bevere, Joel Osteen

  Men skrev mest om det här: >> Som jag skrev i e-mailet nedan, så är Johannes Amritzer medlem i Profetrörelsen ICA – International Coalition of Apostles, som har ”Super Aposteln” C. Peter Wagner i spetsen. Wagner är också ledare för NAR = New Apostolic Reformation, Som förr kallades NOLR = New Order of Latter Rain… Detta är vad C. Peter Wagner säger i en intervju från 2000 (ej perfekt översatt!):

  ”Jag har fördelen av att vara en horisontell apostel, och en horisontell apostel är en person som kan föra samman vertikala apostlar, medan det är mycket svårt för vertikala apostlar att kalla andra vertikala apostlar samman (notera:……

  OBS! LÄS RESTEN (HELA Artikeln) HÄR:

  http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin_25-11-10.html

  Mer än Förskräckligt! Ja så ser det ut i många församlingar och jag är mer än tacksam att Gud tog oss ur dylika sammanhang. Jag kan inte svara för vad du har upplevt, det är din känsla /erfarenhet, men ´du kommer kanske att få se att det florerar sådant som inte är det som Gud vill att man skall ha. Varm kram f mig. /Maria

 2. Tycker det är lite tråkigt att skriva ut varningar för något som är så välsignat av Herren. Jag var själv på ett av dessa underbara möten med Rodney H Browne i Floda och upplevde inget konstigt bara underbar välsignelse och det gjorde gott i mig, även vänner från olika sammanhang har varit där och blivit underbart välsignade. Se till att ni inte förföljer det som är av Gud…men det får ni själva ansvara för…jag är glad att jag åkte dit iaf. och säger God Bless you and Rodney with team!

 3. (G20 – NATO -IPCC möten 2010)

  De internationella global governance-mötena följer på varandra utan uppehåll.

  Efter NATO Summit i Lissabon kommer IPCC mötesperioden 29/11-10/12 2010. IPCC är FN:s klimatdepartement som i år träffas i Cancun, Mexico.

  Google: IPCC Cancun
  …With one week left before the Cancun circus begins (UN/ IPCC Climate Conference from 29th November to 10th December)…

 4. Hej Janne, jag kan faktiskt bara hålla med i denna träffande kommentar, hoppas många läser den. Nej ingenting har faktiskt förändrats, hur många gånger de än åker runt jorden med sina förhandlingar och avtal. Det luktar illa lång väg. Och Gud vet allt om dessa saker../Maria

 5. (Demokrati…fred och säkerhet i världen)

  Efter G20 perioden i år (veckan innan konferensen åkte politikerna och businesseliten till Kina och Indien, veckan efter var de i Frankfurt med bankerna) kommer NATO Summit i Lissabon och nya globala strategier för världens säkerhet.

  (Vad kan man vänta sig av detta möte?)

  NATOs samarbete med Ryssland är öppet
  Ryssarna tar över drogtraffiken norr om Afghanistan
  Rysk militär ska lära sig engelska och kunna träna i Europa och USA NATO-länder
  Cyberterroravdelningen är under uppbyggnad
  NATO ska sakta dra sig ur Afghanistan fram till 2014 (-2020)
  NEW START är ett nytt vapenavtal (minska kärnvapen) rätt likt kalla krigets START Avtal. Tyckte mig se både Kissinger (han satt på Obamas högra sida!) på en av konferenserna och Brzezinski (NATO- strategen, Al Qaeda skaparen) på andra sidan bordet. Med dessa båda gubbar i politikernas närhet kan det gamla militära schackspelet fortsätta ett bra tag till; likadant som för 40-50 år sedan, med andra ord.

  (Vem dominerar vem?)

  Poängen med att läsa artiklar om ämnena är att inse att INGENTING förändras. Förutom att spelpjäserna flyttas fram och speldeltagarna vinner över oss.

  Så här kanske man kan sammanfatta NATO summit (på Orwellspråk):
  “Ostasien krigar med Oceanien i år och har fredsförhandlingar med Eurasien. Terrorister springer över de Ostasiatiska-Eurasiatiska gränserna! Ostasien är onda. Eurasien är goda. Gränserna för vad som är Ostasien och Eurasien måste förtydligas.” HAHA! 🙂

 6. Ja det är märkligt hur de uppför sig, de visar sig hotfulla, vi ska bli rädda. Kriget är i full gång men inte just här, just nu, men det kommer att stramas åt´mycket. Jag tror säkert att de vet att “vi” vet, för annars skulle de inte komma med sina nya lagar, och varför skulle de annars stänga ner cyberrymden? De är rädda vi ska få reda på mer.
  Den globala kyrkan och globala ekonomin jobbar ju ihop s a s. Så det är inte underligt att hoten kommer från fler ställen. Vi kan tyckas vara små, men vi har GUD.
  Vilken demokrati????
  /Maria

 7. (despoter på uppmarsch)

  Har du märkt i de här sista videoupptagningarna att gubbarna börjar visa tänderna och det glassiga PR-snacket övergår i direkta hot och kampmetaforer?

  Jay Rockefeller säger: stäng av internet och släck ned TVn osv. CFR-imamen säger: vi måste kriga mot fundamentalister av alla sorter.

  De kanske inser att många vet vad de hållit på med i skymundan i alla dessa år?

  Man säger ju att ett bra sätt att kolla om en person är en despot är att tvinga honom att agera som en!

  Helt klart kommer gubbarna (genom globalkyrkorna bla) att försöka tvåla till oss som tror på Jesus och som inte följer med i kontantlösheten. “Vit cyberterror, ett hot mot demokratin”, kanske det kommer heta.

 8. Ja de vill vi ska följa utan att blinka, ta till oss felaktigheterna och ranta efter utan att förstå.
  De vill naturligtvis inte bli genomskådade, de vill bli upphöjda och att folk skall sätta dem på piedistaler.
  Reinfeldt och Sahlin (som fick 14 miljoner i fallskärm) är väl ingenting emot de andra storfräsarna.

  När den dagen kommer då böcker skall öppnas och människor skall få veta vilka de är, då blir det en del som blir mycket chockade. Och vi kan ju läsa i Upp och Daniel, Hesekiel och många fler böcker om slutet som kommer.
  Måtte de vända om för att få vila hos Gud.
  /Maria

 9. (Videon med CFR-imamen)

  Imamen Rauf talar på den korporativa (och länge hemliga!) tankesmedjan CFR, som fortsätter konspirera sig in i folklagren på alla fronter. “Vi måste kriga mot extremister i alla former och ersätta dem med moderater/liberaler (dvs folk som följer världen och dess politiska lagar (Läs: CFR/EU/UN!) säger han. Kodord 1: Divide and conquer, är den här militära strategin helt klart. Han nämner också frimurrar-kodord nr 2: kris är möjlighet.

  Världsplanerarna är rädda för människor som genomskådar dem i alla deras trollerikonster. Det är vad han menar, egentligen.

  När CFR-Imamen menar “krig mot fundamentalister och liberalernas seger”, menar han säkert JIHAD/Korståg/Inkvisition. Inte reklamkampanjer enbart!

  Globalistgubbarna är lättlästa. Lär läsa dem du med!
  De styr vår värld mycket mer är Reinfeldt och Sahlin!

  (Se vidare vad som kommer hända konspiratörerna i när Gud gör upp med dem i Uppenbarelseboken och i Davids Psalmer.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.