Att vittna om Jesus/ Söka

 anifromgg6.gifNär människor ber en om att vittna om Jesu kärlek säger man ej ett Nej. Då får man glatt skrida till verket och göra det som Herren manar en till. Om jag kan skicka någon några Cd-skivor, foldrar eller böcker, eller band med musik: Hur glad är jag inte då!

Det är många timmar jag suttit framför bandspelaren och spelat in de ljuvliga sånger som Gud vill att en sökande ska ha i sin brevlåda och sedan i sitt hjärta. Och nu ligger det ett paket färdigt att skickas denna första söndag i augusti….

Det är mäktigt, !!! det är underbart att få vara till hjälp. Jag skrev för en tid sedan hur jag ringde fel telefonnummer, och då kom jag till en person som Gud ville jag skulle nå, med Guds budskap. Denna person vill nu bli frälst, och nu är det bråda tider för att ge så mycket jag kan av min tro, vem  Jesus är….

*Guds ord är fullt av liv och kraft. Det är vassare än ett skarpslipat svärd och skär snabbt och djupt in i varje vrå av vårt innersta. Det avslöjar  vad som är Guds tankar i oss och vad som är våra egna dolda motiv. Det ger oss en sann bild av vårt innersta.*

De jag ofta talar med….söker Gud. Jag är oerhört glad för det! Och denne person som nu söker Gud är så….god. Och denne person skall få fröjdas i Guds kärlek och få ETT NYTT LIV! AMEN.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.