Att vittna om Jesus

    

Det har hänt mycket sedan 2007, då jag lade in mitt vittnesbörd  på Jesussajten, för människor att läsa. det finns inte kvar där men jag skall lägga in det från datorn då jag hinner.

*

Ett flertal “katastrofer” och djävulska påhopp har inträffat i mitt liv, och fruktansvärda sorger har drabbat vår familj sedan dess. Kanske jag berättar mer om det en dag…, och helst skulle jag vilja ha en mirakelblogg/hemsida, där jag får skriva om vad Gud gör för mirakel i människors liv.

Och jag tror det kommer en sådan sida. Halleluja. I bibeln och i Psalm 119 kan vi läsa om nödvändigheten av att lära känna Gud. Guds ord vill tala till just DIG för att få dig att förstå att han vill ha din uppmärksamhet och att du är oerhört viktig för honom.

Psalm 119 är den längsta psalmen och det längsta kapitlet i bibeln.Psalmen talar om för oss hur vi ska växa med Guds ord och hålla oss på den väg som Herren stakat ut för oss. Är inte det underbart!!Vilken hjälp vi får av Herren.

*Öppna mina ögon, så att jag kan se allt underbart som står där.* Psalm 119:18* Öppnade ögon får vi då Jesus frälst oss, och öppnade ANDLIGA ögon får vi, dvs hjärtat öppnas för hans ord.

Jag visste inte alls någonting om detta år 1989 då jag blev frälst, utan famlade ganska länge i blindo, det enda jag visste egentligen, var att jag ville älska och ära Gud så långt jag nu förmådde.

Idag kan förstå hans ord, och jag älskar min Herre, och lämnar honom aldrig.  Idag/nu förtiden kan jag sitta och läsa och njuta och gråta och be och prisa och TACKA för allt gott han gjort för mig.

I stunder av djup nöd har han varit nära mig och lett mig, och i stunder av djup djup glädje har jag sett hur han ler med mig.

KAN NÅGON verkligen säga att Gud är en sur gubbe på ett moln, eller att han INTE FINNS? Jag kan inte säga det och jag vet att jag vill följa honom resten av min tid här på jorden och jag längtar att få möta honom en dag, ansikte mot ansikte, men först vill jag och familjen min göra klart det vi kan här nere.

Detta ville jag ge dig nu i nattens timma… Jag ber att du ska ta dig i akt och besinna att det finns en GUD som älskar dig och som behöver DITT GENSVAR på hans enträgna önskan om att du ska vara HANS SÄNDEBUD för evangelium! Kram f Maria.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.