Min Herre /Min klippa

 

 th_b65d1.jpg Kom till Jesus, han är din räddning.

*Herre, vad jag älskar dig, för du har gjort mig stark!* Ja så börjar mina ord i dagens inlägg. Och jag fortsätter ur Ps 18:

*Herren är min borg, och i den är jag trygg. Ingen kan förfölja mig in i den och döda mig. Herren är min klippa, där jag kan gömma mig. Han är min Frälsare, ett berg där ingen kan nå mig, ett torn där jag är säker. Han är min sköld, min kraft och min styrka. När jag ropar till honom om hjälp, då vet jag att han räddar mig från alla mina fiender. Därför prisar jag dig Herre!.*Ps 18:1-4*

Fiender talas det om här, och det är inte konstigt för det är David som skrivit psalmen. Han skrev den då Herren hade befriat honom från Saul och från många fiender.

Herren har befriat mig från mycket också, och jag är så glad att få vandra med Herren. Han är verkligen min styrka, min klippa, hos honom är jag trygg.

Du ska veta att han är även din styrka och din klippa, för han ser precis hur du har det och han vill vara nära dig och försvara dig mot sådant som är tungt för dig! Tänk om inte jag hade haft honom att gå till! Vad skulle jag göra då? Det skulle aldrig fungera utom Honom.

 Därför är jag glad och trygg och vet att i allt som sker är han med och sätter mig fri. Herren är underbar och ljuvlig och fantastisk. Herren vakar över den troende likt en fågel som skyddar sina ungar. Denna bild använder också Mose i 5 Mos 32:11.

 Jag vill ge dig detta ordet idag ur Ps 18 för att du ska förstå att han vill vara med dig i allt. Kanske har DU just nu problem som är stora och syns outhärdliga, men HERREN finns för DIG! JUST NU.

Han vill ta emot dig och låta dig vila i Hans famn, du slipper vara rädd. Ge ditt liv åt honom och han tar hand om allt det som inte du kan ordna eller åstadkomma. PRISA HONOM för Hans storhet och godhet.

 *Med din kraft kan jag nu ta mig över vilka murar som helst och anfalla vilken fiende som helst!* /Ps 18:30.  HERREN =Vår tillflykt.

2 thoughts on “Min Herre /Min klippa

 1. Hej Andreas, mitt vittnesbörd finner du här:
  http://www.jesussajten.se/story/guds-stora-nad-fralsning.html
  Det finns en länk til det under KATEGORIER på min sida.
  Jag är glad att du och så många läser min sida varje dag, det är roligt, och det blir fler o fler, innan semestern hade jag 200-300 /dag som var inne Sidan har nu ca 28000 läsare, efter omstart av räkneverk  jun 2008.
  Man kan ha många fiender, arbetskamrater, “vänner” myndigheter o felr, men då är det tryggt att veta att GUD är klippan! Hälsn Maria

 2. Varför kan du aldrig skriva ditt vittnesbörd som Christer Åberg gjorde? Det skulle vara intressant.

  Sen vill jag säga att det finns flera kristna bloggar men jag tycker många är intetsägande och tråkiga. Och det måste vara nånting som gör att jag återkommer till bl.a. din blogg varje dag, och poängen är att jag just läser din varje dag, så det är nånting med denna blogg som drar. T.ex. att du faktiskt skriver varje dag, det är det verkligen inte alla som gör; man får alltså här nåt nytt varje dag, och det är ju bra (och häftigt skulle man nog kunna säga också).

  Det där med David, Saul och fiender, kan väl vara fiender man har idag också, jag menar ens ovänner eller?

  Hej då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.