Att vittna om Jesus /LIV

 

 jesus2.jpg

Vilse i livet?

Även om Du gått vilse i livet, och snubblat på Livets stig,Så finns det en som sett dig, hela ditt liv.

Även om du tycks famla och leta, Så finns det en som vill leda dig fram.

Han visar oss alla vägen, den är inte svår, den är god.

Han söker de villiga själar som vill ta hans kärlek emot.Är du en av dem som fallit och gråtit av rädsla?

Ta honom vid handen och börja din resa, som slutar i himmelens land.

*Maria*

Herren Jesus Kristus söker oss alla, på olika sätt söker han människor som vill föra hans budskap vidare.Han sökte mig också, och jag fick komma till ro och finna att HAN var svaret på mitt eget letande, min självupptagenhet och mitt sökande efter frid. Jag visste ju inte att han levde! Jag hade ingen aaning om att livet med Jesus kunde vara så fantastiskt spännande och rofyllt och underbart skönt. Nej, det var bara att rusa på i livets labyrinter och tro att man skulle komma ner på fötter efter varje misstag man gjort. I livet trampar man fel och utvecklas åt fel håll om man inte går med Gud. Man söker inte efter hans rike, man söker egna vinningar. Man söker inte hans frid man söker själviska engangemang,.,,som man tror är bäst för en. Men nej nej, det är inte livet…det är bara en schimär, ett något som man inte förstår, och man tror man gör rätt och riktigt, och sedan en dag, då står man och undrar över sitt liv: Var det här ALLT?

Därför finns min sida här för DIG, för att tala om: VÄND OM! VÄND OM! till den ende som kan visa dig vad liv och tro är. Jag älskar Jesus så mycket att jag varje stund vill fyllas av hans närhet, av hans ord och av hans frid. Kort sagt: HAN är allt för mig!

              Jesus säger: Jag är Vägen Sanningen och Livet

Jesus sade till Tomas:-“Här är mina händer. Sätt ditt finger här, och stick din hand i min sida! Tvivla nu inte längre utan tro!”

Tomas sade: “Min Herre och min Gud”, utbrast Tomas.

Sedan sa Jesus till honom: ” “Du tror därför att du sett mig. Lyckliga är de som inte har sett mig men ändå tror.”

 /Joh kapitel 20 verserna 27-29witns013.gif

3 thoughts on “Att vittna om Jesus /LIV

  1. Hej Maria, Altså det går inge bra för mig. Jag håller på gå vilse. Vet inte riktigt vem jag ska prata med så jag skriver till dig.
    Jag vill gärna att du ska be om du vill och har tid.
    Be att jag ska komma till Jesus och att jag ska få kraft att vara med honom. Be att jag ska slippa att vara rädd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.