Att tänka på…Hur Gud ser på oss/Du är unik

 

Gud värderar inte en människa efter hennes rikedom eller sociala ställning. Många som lyckats väl i sin tjänst för Gud har börjat under mycket små omständigheter. Gud tar inte hänsyn till våra sociala rangskalor och väljer ofta som sina ledare och sändebud människor som lever i utkanten av det ordnade samhället.

Vilken syn har du på samhällets olycksbarn? Ser du deras värde? Vi ska visa i handling och i ord att varje människa är värdefull och en tillgång i Guds ögon.

Det finns många av dem som varit längst ner i olycka och elände, men som blivit frälsta, upprättade och blivit betydligt använda av Gud. Halleluja!

Men var och en som åkallar Herrens namn skall bli räddad. /Joel 2:32

One thought on “Att tänka på…Hur Gud ser på oss/Du är unik

 1. Ja, hur ser Gud på oss?

  Gud är ju kärleken själv och vi har hans nådefyllda kärlek inom oss. Fast jag inte förtjände hans kärlek så gav han mig den ändå. villkorslöst.

  Jag bara tackar Gud för allt jag har i honom.
  Han har givit mig en kärlek jag kan dela med mig av till de svaga och til alla andra idag.

  Jag värnar mest för de som varit utsatta som barn och haft det svårt att komma in i livet.
  Jag upplever dem som mest värdefulla och vad jag förstår så är det de svaga som Gud kan göra mest under med.

  De som har vuxit upp i olycka kan se fram emot ett helande i Jesus då vi sträcker ut våra händer till Honom och säger: Om du vill Herre, kan du göra mig frisk!
  Och det vill Jesus. Han vill bara att vi kommer nära Honom och umgås med Honom och älskar Honom. Då kommer allt det andra också.

  Jag bara tackar Gud för det liv jag har idag. För jag var en av dem som i svaghet gav mitt liv till Jesus. Jag följer Honom idag och jag älskar Honom för den han är.

  Tack Herre för allt.

  Johnny Dahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.