Att se på Jesus. Välj livet./ Blodet på korset är priset

 

 

Synd, Skuld, Förlåtelse, Frälsning……Frigjorda människor, fria från synd och skuld, ja det bör talas mer om det! och om hur man blir fri- fri i Jesus Kristus.

1.*Ej silver, ej guld har förvärvat mig frälsning, Ej jordiska skatter har frigjort min själ. Nej, blodet på korset är priset jag kostat. Den enfödde Sonen gavs ut för mitt väl.

2.  Ej silver, ej guld har mitt skuldbrev utplånat, Nej, därtill min skuld var för stor och för svår. Men blodet på korset den kunde borttaga, Blott däri förlossning från från synden jag får.

3. Ej silver, ej guld kunde, då jag var fjärran, Mig tillträde vinna till Gud och hans nåd. Men blodet på korset, det förde mig nära. Vad djup och vad höjd i den eviges råd!

4. Ej silver, ej guld kan förskaffa mig ingång Till himlen som synden mig utstängt ifrån. I blodet på korset försoning dock vinnes  Och hem kommer åter den irrande son.

Jesus Kristus är vägen sanningen och livet. Jag hoppas att under år 2011 få se fler människor vända  sig till Gud i tro.  Överlåtelsen till Kristus kan vara svårt att bestämma sig för, men då vi väl gjort det vet vi att vi måste satsa allt på att lyda, även om det är tufft. I Hebreerbrevet kan du läsa mycket om de första grunderna i att vara en kristen, och du kan läsa mycket om hur den ANDLIGA mognaden kan få växa, och du kan läsa om Jesus och lydnaden.

BE FÖR SVERIGE!

            /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.