Att se på Jesus/ Kom tillbaka!

 

Du som är kristen; Har du gått ifrån den första kärleken du kände för Gud? Känner du att du måste komma tillbaka till honom och vara villig att gå hans vägar och inte dina egna?

 Läs följande text/sång av ALF LAX här:

1.*Ta mig åt sidan, Gud, Jag ber dig! till en lugn och stilla plats, där jag kan se dig! Jag behöver få möta dig igen, Gud, Jag har fläckat min klädnad, Två mig ren, Jag har fläckat min klädnad, Två mig ren!

2.Jag har låtit mig fångas utav världen, Av min första kärlek finns det intet kvar, Och jag vet att du kallat länge nog nu, Jag böjer mig, förbarma dig o Gud! Jag böjer mig, förbarma dig o Gud!

Refr:Två mig nu i ditt blod, Två mig nu i ditt blod! Gud, jag ber dig: Förlåt mig! Två mig nu i ditt blod!

3.Ta mig i handen Gud, och led mig, Jag orkar inte ensam gå, Jag ber dig! Världen har inte mer att ge mig, Allt jag behöver finns hos dig! Allt jag behöver finns hos dig!

Refr:Två mig nu i ditt blod, Två mig nu i ditt blod!…./A Lax.

Ja så sjunger han här, för att det är en sanning att människor vandrar bort från Gud, och vad finns det för orsaker då? Det kan vara en tragisk händelse i våra familjer, det kan vara ekonomiskt trassel, där man glömt att be Gud om hjälp. Det kan vara världen där ute som påtvingar en människa , världens normer och inbillade glädje.

Som kristen och troende så vet jag att många människor behöver komma tillbaka till den första kärleken de kände för Jesus i frälsningsögonblicket och vad som hände därefter!

Jag har kontakt med många som undrar: VAD är det som händer i mitt liv? Varför går allting fel? VAR är GUD?

Jamen, det svaret vet du! Det är inte Gud som lämnat dig/dem/de utan det är isåfall den troende som hamnat på fel väg, den väg de inte borde gå!

Det är Gud som har så stor kärlek och han förlåter alla felsteg vi gjort, och alla missbedömningar och tokigheter. Det enda han vill, det är att vi ropar på honom och säger: TA MIG TILLBAKA till dig!

Så jag råder dig som känner det tomt och kallt och urjobbigt i din längtan efter Fadersfamnen: Gå tillbaka till den första kärleken, den sällsamma upplevelsen du hade innna världen tog tag i dig och visade dig ett felaktigt sätt (enligt Gud) att leva!

Snälla du som fångats av andra ting och av en värld som inte kan förstå att Gud finns och att Jesus lever idag: KOM TILLBAKA. säger Gud. Jag vill ge dig allt av kärlek och omtanke och jag har en PLAN för ditt liv!

*More precious than gold is God´s Word to me. Much better than pearls from deep in teh sea; For in the Lord´s Word I take great delight, And it is my joy each day and each night.* /Fitzhugh

http://missionxp.webblogg.se/index.html HÄR läser du om vad som händer inom politiken och andra saker, här hemma och utomlands. Dag Selander heter hemsidans ägare och han tar med många saker du borde lääsa.

  

2 thoughts on “Att se på Jesus/ Kom tillbaka!

  1. Hej Erica. Ja det är underbart att få vara kvar i den första kärleken. Och Gud förändras inte, men människor gör ju det. Stå fast. Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.