Att se på Jesus! /Han är livet för oss alla

 fleurs_2294.gif

http://www.tidenstecken.se/tribulation.htm Du får gärna läsa i länken ovan, den handlar om det nya system som håller på att byggas upp, och vad denne man såg och hörde och upplevde. Detta är en text bland alla andra, men jag anser att det finns en hel del av sanningar här i. Man får pröva orden genom att läsa Guds ord och titta på var vi står i idag. …

 

Många kanske önskar att de skulle kunna se in i framtiden, kanske det skulle vara kul tänker de. Nej tack, det skulle inte jag vilja göra,och de orden grundar sig på vad som kommer att hända framöver. Jag tycker mig se att på bara en kort kort tid, så har mycket blivit förändrat. Nya lagar kommer, och de skall anses bättre och mer funktionella.Det kommer framöver en ny valuta och på nätet kan man se att människor tyckler att det där är ju jättebra! Men då tycks de inte ha någon kunskap om Bibelns riktigthet, dvs Guds ord. Därför tycker jag det är så sorgligt att veta att människor dras som flugor till det som är nytt och ännu oprövat.

Men de som uttalar sig s k “negativt” (däribland jag) de får så mycket hårda ord efter sig. Och detta sker ju därför att människor inte är troende. Och därför att de inte är troende så kan de inte veta vad som står i bibeln. Och vi kan se det såhär också:

Den otroende människan tycks KUNNA vääldigt mycket om Guds ord, och det kanske de kan, det säger jag inget om, men varför förstår de inte att läsa orden som de är: Sanning. Det är alldeles för mycket vilda spekulationer om Guds domar och om allt annat i Gudsordet, och ofta handlar det om att Gud är elak, dum och kärlekslös. Nu har ju jag en totalt annan uppfattning och erfarenhet och därför skriver jag på denna sidan om hur jag uppfattar Gud och Hans ord.

Man kan prata länge och väl om vad som är värdefullt i livet och vad som räknas för sant, och då säger jag : KRISTUS är det enda värdefulla som JAG har. Hoppas att du tycker likadant. Vad sade t ex Paulus? Jo han utryckte sig såhär:

 * Men allt detta, som jag en gång tyckte var värdefullt, det har jag lämnat för att kunna sätta all min tro och allt mitt hopp till Kristus. Ja, allt annat är värdelöst, när man jämför det med det omätliga värdet i att känna Jesus Kristus, min Herre. Ingenting annat är värt något. Och därför har jag övergett allt för att kunna äga Kristus och bli ett med honom. …*/Fil 3:7-9/ Jag håller med Paulus i det han säger och jag säger personligen att Jesus är allt, för mig, och han kan bli det för dig.

Är det något som står i vägen för dig, för att du skall lära känna Jesus Kristus på djupet?fleurs_2294.gif /Maria

http://hanlever.bloggagratis.se Här finns en ny blogg om tro, ungdomar blir frälsta och skriver om Gud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.