Ett ord till dig /Han är med dig

Skuld. Oro. Förflutet. Smärta.Detta tillstånd lider många människor av. Därför att de lider av detta så kan de tro att de inte är värda Guds gemenskap och frälsningen. Men de har ju helt fel. Jesus sade att han vill lyfta av ALLA bördor och göra människan fri.

Men människor tror att de inte kan bli förlåtna och fria. Titta då på vad Paulus säger i 1 Tim: “Jag är så tacksam till vår Herre Jesus Kristus, för att han valt ut mig som en av sina budbärare och gett mig kraft att vara trogen mot honom, trots att jag tidigare hånade honom och förföljde och angrep hans folk på alla sätt jag kunde. ../

Innan Paulus lärde känna Jesus Kristus var han en ivrig motståndare till Jesus. Läs Apg 9:1-9. Om Gud kunde förlåta Paulus så kan han förlåta även dig, om du nu har varit en sådan som hånat Jesus och känner dig skuldtyngd.

Gud förlåter alla och vill frälsa alla som verkligen vill lära känna honom. Gud ger oss den kärlek både till Jesus och till andra människor som vi behöver, om vi verkligen vill ha den. Paulus säger vidare:

“Detta är verkligen sant, och jag önskar av hela mitt hjärta att alla ska förstå att Kristus kommit hit till världen för att frälsa syndare. Och jag var den värste av dem allesammans!” / 1 Tim 1:15-17

Paulus talar om sin stora och ofattbara glädje i Kristus och att alla får evigt liv i Kristus då de tar emot honom. INGEN är så usel att inte Guds kraft räcker till. Paulus säger också: “Äran tillhör Gud nu och i evighet. Han är evighetens kung, den osynlige, som aldrig dör. Han är den ende Guden! Amen.”

 Dessa ord kan vi lita på och tro på och ta till oss och vara säkra på att de gäller. Tror du på det? Jag hoppas det, för i Jesus Kristus har du allt. Jag började med att skriva om Skuld och oro och bördor, och jag slutar inlägget med att skriva att Jesus Kristus tar bort alla smärtor och bördor då DU kommer till honom och ger honom DITT LIV.

1 Pet 5:11 “Honom tillhör makten över allting i evigheternas evigheter. Amen.”

http://www.youtube.com/watch?v=8htSUpnaXZc F Ådahl

Låt Jesus visa dig planen med ditt liv.

http://www.youtube.com/watch?v=DemCTvqp_lk

Jag är med dig- Frank Ådahl

http://www.youtube.com/watch?v=fNNhX48TRYA&feature=related  Att lämna allt. F Ådahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.