Antikrist /NWO

jesus-23.png     Kom till Jesus

http://www.e24.se/makro/varlden/artikel_1443277.e24

Läs länken här ovan. Den handlar om en ny världsvaluta. Det är inte konstigt att jag tar med länken för att få dig att fundera över vad som faktiskt sker.“Ryssland har under president Dmitrij Medvedev alltmer högljutt argumenterat för en ny internationell valuta som kan utmana den amerikanska dollars dominans. Presidenten har till och med låtit prägla ett nytt mynt som han gav till olika ledare under G8-mötet.”Så står det i artikeln, och det är skrämmande i så fall om detta kan bli verklighet. Det finns de som tycker detta vore toppenbra, men jag säger att vi lever i de sista tiderna, men de som är aningslösa och inte förstår tidens allvar, de tycker tydligen att detta är såå bra.

OM vi tittar på vad Bibeln säger så är vi på väg mot slutet, men inte alla vill se detta faktum. De flesta troende vet att det kommer en ny väldsordning, NWO, och vilka som står bakom, det kan du läsa om här på sidan och på många andra hemsidor som behandlar dessa frågor. NU är det dags att öppna ögonen och sitt sinne. Vi kan nu börja undra följande: Gud, hur länge dröjer det innan du dömer världen?

Domen kommer, var så säker, jag hoppas bara att vi hinner få en väckelse av stora mått över världen innan detta sker. Den troende har mycket att göra, och tiden är kort.

*Men de människor som överlevde dessa plågor vägrade fortfarande att omvända sig till Gud! De ville inte avstå från att tillbe demoner, och inte heller från de avgudar som de själva gjort av guld, silver, koppar, sten och trä och som varken kunde se eller höra eller gå. Inte heller omvände de sig från sitt mördande, sin ockultism, sin omoral och sina stölder…../Upp 9:20-21

http://jannesnackar.blogspot.com/ Och i denna länken kan du också läsa om den nya världsordningen och om vad Janne har att säga om tro m m.

http://hanlever.bloggagratis.se Här får du en länk till om tro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.