Att se på Jesus /Glädjen i livet är Jesus

I Livet här på jorden väntar de flesta människor på:  ”Sitt Livs Chans”.  Det kan gälla yrkesval, studier, att bli en kändis, eller att på andra sätt på uppleva det riktigt häftiga och ultimata i sitt liv. Då verkar det ju som om man bara får EN CHANS i livet att Lyckas!

Vad säger du om det? Är det så att man bara får en chans att visa att man är värd något eller att man bara får en chans att bli berömd eller så?  Det verkar väldigt jobbigt och nervöst att gå omkring och tro att det är det enda man behöver och måste ha.

Då vill jag säga så här om önskningar och liv:   I livet med Jesus Kristus, får man många chanser och man får förlåtelse och glädje och ett överflödande liv. I det livet DUGER man alltid. Man är inte för dum, inte för ful, inte för fattig, inte för svag……. Jag såg lite på serien om Anna Anka söker assistent, och jag märkte ju så tydligt just denna skillnad i hur man vill leva. I deras liv är det pengar och berömelse och flärd som gäller och man kan nästan döda för att få det så glamouröst som möjligt. Sådana serier är bara föör mycket, men jag var tvungen att titta för att se hur skillnaderna i våra liv ser ut….även om jag visste det

Men…vad sorgligt…. I stället skulle de valt Gud som arbetsgivare, i stället för en uppblåst och självisk människa som bara vill spela Herre på Täppan.

Jaja, jag kan inget göra åt saken.. och jag är så glad att jag har Herren Gud till den som styr MITT Liv. Jag är varken rik eller frisk, men vet du? Jag har sådan glädje i mitt liv, trots sjukdom och elände på många plan.

PRISA HERREN! Han är alltid med! Han gör allting gott! Han är min stora tröst.

*Du är den som beskyddar mig mig och försvarar mig, och dina löften är mitt enda hopp.* Ps 119:114;      *Min längtan efter efter dina befallningar  är starkare än törsten hos den som flämtar i hettan.* /119:131;     *Din rättvisa är evig, och dina ord kan man alltid lita på.* /Ps 119:142;  /  * De som älskar dina lagar  lever i fullständig frid och snubblar inte på vägen.* /Ps 119:165     

P.S Just nu är det 10 st pågående jordbävningar, inte så stora till styrkan men.. se gärna denna sida om pågående händelser i världen:

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php   I denna länken har du alltid information att få

4 thoughts on “Att se på Jesus /Glädjen i livet är Jesus

  1. Hej Janne. Tack snälla du för att du uppskattar det jag gör här på sidan, jag har ju god hjälp av dig o flera till.
    Jaaa vi har frihet! Även om vi tycks vara kringrända och fängslade av ekonomier o annat gräsligt, så ÄR det i KRISTUS vi HAR vår frihet!
    INGEN kan ändra på det. Han är vägen och sanningen och LIVET.
    /Maria

  2. Hej! Javisst är det så.Jesus skall/bör vara centralgestalten, det blir bäst då, anser jag.
    Kram f Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.