Ett ord till dig / Sanningar

På denna sidan skrivs det och kommer att skrivas om sådant som många pratar om och funderar över, men kanske inte riktigt förstår, och då menar jag att många kristna vet kanske inte vilka tider vi lever i, men eftersom Uppenbarelseboken berättar för oss, ja hela bibeln, så borde ju vääldigt många förstå att det är i de sista tiderna vi lever. Jag har många kunniga människor till min hjälp att lägga in sådant som verkligen borde intressera dig.

Därför att läget är sådant, så tänker jag ta med så mycket info som möjligt om allt som händer och sådant som inte hänt än, men som kommer att…

Jag är en frälst troende och därför kan jag ju inte vara tyst. Jesus sade till oss frälsta att sprida evangelium, och därför hörsammar jag hans ord, och skriver både om evangelium och lite till. Du är alltså välkommen att komma hit och läsa och begrunda olika saker, och det jag framför här är både mina åsikter och andras åsikter, men mest handlar det om Jesus och sanningen. Vi hörs! Kommentera gärna och skriv gärna en hälsning i gästboken som nu fungerar igen! Kram /Maria

     Jesus säger: “Jag ska lita på Gud och vara beroende av honom” och ännu en annan gång: *Se, här är jag och de barn som Gud har gett mig.* / Hebr 2:13

2 thoughts on “Ett ord till dig / Sanningar

  1. Hej Kyllikki! Tack för dina ord! De gör gott må du tro.
    Du vet hur jag tänker o tycker i det mesta, sedan länge.
    Ha en välsignad dag!Jesus älskar dig. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.