Att lyda../Sanningen.Gud kan bli mycket vred!VIDEO

 

 

SANNINGEN –  God´s wrath –  Albert Martin (svensk text)  GUDS VREDE:

http://www.youtube.com/watch?v=GXyiwBZqZG4&feature=player_embedded

Vad har Gud tänkt sig att vi ska bli, att vi ska  vara? Se meningen som kommer här:
1Th 5:9  Ty Gud har icke bestämt oss till att drabbas av vrede, utan till att vinna frälsning genom vår Herre, Jesus Kristus,
-Gud älskar människan, men VAR någonstans i bibeln står det att Gud inte kan bli vred?  Svar:  Ingenstans.  När du sett denna film så ser du att Gud KAN bli vred och KOMMER att bli vred!  Människan sviker och sviker och sviker Gud. Gud kommer att bli vred! över all synd!

Läs gärna en del bibelord här som talar om Guds vrede och dom, och varför Gud blir vred. Om människor kunde förstå HUR de borde leva så skulle inte Gud behöva bli arg. OM vi människor älskade Gud över allt förstånd så skulle det vara lugn och frid och fred. Undrar vi på att Gud är vred, och att hans TÅLAMOD med oss alla snart kan vara slut? Då den dagen kommer vet jag att man skakar av rädsla. Man behöver redan NU i denna dag lära om och göra rätt!

Joh 3:36  Den som tror på Sonen, han har evigt liv; men den som icke hörsammar Sonen, han skall icke få se livet, utan Guds vrede förbliver över honom.”         /riktigt otäckt , eller hur?/

Rom 1:18  Ty Guds vrede uppenbarar sig från himmelen över all ogudaktighet och orättfärdighet hos människor som i orättfärdighet undertrycka sanningen.

Rom 2:5  Genom din hårdhet och ditt hjärtas obotfärdighet samlar du ju över dig vrede, som skall drabba dig på vredens dag, då när det bliver uppenbart att Gud är en rättvis domare.

Rom 2:8  Men över dem som äro genstridiga och icke lyda sanningen, utan lyda orättfärdigheten, över dem kommer vrede och förtörnelse.

Rom 9:22  Men om nu Gud, när han ville visa sin vrede och uppenbara sin makt, likväl i stor långmodighet hade fördrag med “vredens kärl”, som voro färdiga till fördärv, vad har du då att säga?

Gal 5:20  avgudadyrkan, trolldom, ovänskap, kiv, avund, vrede, genstridighet, tvedräkt, partisöndring,         /Undrar du fortfarande över Guds vrede???/

Eph 5:6  Låten ingen bedraga eder med tomma ord; ty för sådana synder kommer Guds vrede över de ohörsamma.

Col 3:6  ty för sådant kommer Guds vrede.

Heb 4:3  Vi som hava kommit till tro, vi få ju komma in i vilan. Det heter också: “Så svor jag då i min vrede: De skola icke komma in i min vila“, och detta fastän hans verk stodo där färdiga allt ifrån den tid då världen var skapad.

 Naturligtvis finns det fler bibelställen om Guds vrede, men dessa räcker väl för att man skall förstå att man måste vända om?

29 verser fann jag i NT, 237 i GT och 255 i hela bibeln, men,  betyder det att Gud är EXTRA SNÄLL i NT? Nej. Han är alltid god emot oss- men människan sviker.

Ta emot Jesus medan tid är.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.