Att gifta sig/Kärlek är…

 

 

Många ser ner på dem som vill leva ett rent liv. Olika massmedier vräker ut sex och skildrar många gånger äktenskapet som trångt och instängt. Sexuell omoral har ödelagt många äktenskap, splittrat familjer, t o m fått samhällen och nationer på fall.

Gud vill hindra oss från att skada både oss själva och andra. Därför ser han äktenskapet som en trygg och stabil hamn, han har avsett att äktenskapet och det sexuella skall vara en skön, nödvändig och skapande del i äktenskapet. Sex utanför äktenskapet orsakar skada på så många sätt, och det är emot Guds vilja.

Ett ohämmat sexliv medför ofta sjukdom, och vår personlighet påverkas negativt av den ångest vi drabbas av genom att skada oss själva fysiskt, psykiskt och andligt.

De flesta anser att man får göra vad man vill med sin kropp, men tänk efter; vem skapade den?

De flesta anser att det kallas frihet då man ägnar sig åt sex med vem som helst… Om vi som kristna gör detta fel att leva ett sådant liv i sexuell omoral gör vi ett stort fel. Om du bor i ett hus som en annan äger, då är du skyldig att rätta dig efter de föreskrifter som finns. Likadant är det med ens kropp. Den har Gud skapat och den skall man inte smutsa ner. Eftersom din kropp tillhör Gud måste du rätta dig efter de lagar han stiftar för livet.
Moraltant? Jag? Nej, jag skriver bara sanningen så som Gud ser den.

Titta på samhället som det ser ut idag. Prostitutionen bland kvinnor och män är stor. Sjukdomarna blir fler och fler bland unga människor. Handeln med Trafficing är enormt utbredd och farlig. Räcker detta som skäl för att lystra till och börja begripa att samhället är på väg någonstans där inga lagar gäller?

Vad ni än gör så tänk på att er kropp är så vacker och så fin, låt den inte smutsas ner.

Låt Jesus flytta in och fylla själen med ro och glädje, låt hela kroppen fyllas av kärlek till Mästaren

dewyrose_af1.jpg

2 thoughts on “Att gifta sig/Kärlek är…

  1. Hej Ove! Tack så mycket! ja jag vet en del om det där så jag har erfarenhet och vet mycket. Men många religiösa förstår inte vissa saker, man måste ha erfarenhet för att kunna summera o skriva o tala om ngt som skall vara underbart.
    FRIDShälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.