Den sovande…/Världen behöver frälsning

 

Ty så älskade Gud världen….

Ja han älskade den så mycket att han gav oss sin Son. Om t ex inte jag fått förstå detta och kunnat lägga mitt liv i hans händer, då hade jag aldrig varit den människa jag är i dag.

Om jag inte hört honom kalla på mig, hade jag varit en sovande människa, utan kontakt med den värld han visar mig. Dels visar han mig en värld som sover, han visar mig på att världen behöver frälsning.. Han visar mig också på sin egen värld, den värld som skall finnas i människors hjärtan.

Om jag nu hade låtit sömnen bedöva mig, så att jag inte hade velat ha det han erbjöd mig: frihet, då hade jag fortsatt att sova min goda sömn.

Nu fick jag nåden att vakna, att få se att det finns något mycket speciellt att lära känna: Jesus. Därför att jag fått detta goda, kan jag bara uppmuntra varje människa till att söka det som alla borde ha: Jesus; frihet; kärlek; hälsa och glädje.. och mycket mer.

Det finns inget löfte om ett problemfritt liv för den som tror. Men vi kan i det vi står i vara viss om att vi alltid har en hjälpande hand med oss och över oss. Han som ger oss styrka och mod hjälper oss i allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.