Att bli frälst /Trygg

 

*Tag bort fruktan för att dyka in i det okända. Låt i stället upptäckandets äventyr locka dig framåt. Klamrar du dig fast vid det kändas förment trygga strand, flyter livets strida ström dig förbi. Ger du dig djärvt ut på djupet, bär den dig till nya erfarenheter, nya, större möjligheter.*/Detta skriver en okänd.

Jag vill hålla med om att man skall sträcka sig efter äventyr och ge sig själv möjligheter ett se längre än man egentligen kan. Så har jag gjort då jag fått ta emot gåvan som heter frälsning.

Genom den har jag fått tag i livet, och det som förr var okänt för mig. Jag klamrar mig numera fast vid Jesus, för att han är min kända klippa. Jag har djärvt gett mig ut på djupet och kan skåda in i evigheten från där jag befinner mig nu. Jag ger Jesus allt.

De som älskar din lag är fullkomligt trygga, inget kan få dem att falla. / Ps 119:165

2 thoughts on “Att bli frälst /Trygg

  1. Hej Siw. Välkommen hit! Att söka Jesus är det bästa för ens liv. När du finner ron i tron så kommer du aldrig mer att gå tillbaka. Att få lära känna Jesus på djupet är en underbar erfarenhet! Det är bara han som kan ge oss liv och glädje.SÅ sök och finn att Gud är god.
    Välkommen tillbaka. Gud välsigne dig.
    Kram f Maria

  2. Härlig läsning… jag söker också , och vill finna en djupare relation till Jesus,. Jag har alltid trott på Gud och Jesus sen liten, men önskar mer på djupet =0) . . . Härligt… ha det fint
    mvh : Siw.H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.