Att bli frälst /Mulla blir frälst

 

  th_b65d1.jpg  Ta hans hand! Lev i frid.

Vi behöver alla JESUS.

 Jag kan berätta i detta inlägg från tidningen “HEMMETS VÄN” följande om muslimer som kommer till tro på Jesus- de vänder om till att tro på en stor GUD!

 Läs följande: * Mulla tog emot Jesus- besköts av släktingar– .

1998 drömde jag för första gången om Jesus. Han var vitklädd och hade en krona på sitt huvud. Men jag förstod inte vad drömmen betydde och gick med den fram till 1999, då jag förstod att det var Jesus jag sett i drömmen. Då tog jag emot honom som min Frälsare och Herre.*

Detta berättar Zagros Saeed Ali, pastor för en växande kristen församling bland omvända muslimska kurder i Sulaimaniya i IRAK.

Förra helgen besökte han och predikade i Karlskoga  (juni 09) bapistförsamling, där ett antal muslimer kommit till tro på Jesus det senaste året.

Zagros Saeed Ali var under många år mulla och hade ett 30-tal lärjungar som han regelbundet undervisade i KORANEN innan Bibeln blev hans rättesnöre.

Zagros Saeed Ali gick till olika muslimska mullor för att få ett svar på vad drömmen kunde betyda. Men ingen kunde ge honom den vägledning han behövde. Inte förrän han 1999 träffade en präst i en kristen kyrka i Irak. För honom berättade Zagros att han sett Jesus. Men varken prästen eller hans kyrka kunde hjälpa honom att lämna islam för att bli en kristen.

Kyrkan hade skrivit på ett avtal med muslimska präster att inte medverka att muslimer blev kristna. * Zagros berättar: * Jag drömde samma dröm tre gånger under dessa drygt tio år- Vid ett tidigare tillfälle gick jag till en exorcist, andeutdrivare, men han vågade inte inte släppa in mig i sitt hus.

Han sa: * Du har inget med mig att göra! Du har en ande i dig och om du kommer in här kommer vi att fly. Vi har ingen makt att hjälpa dig.”

* Jag lovade att lämna mannen, men frågade om han kunde berätta för mig vad det var för en ande han påstod att jag hade i mig. * Han har en stor krona på sig.!* När exorcisten berättade det förstod jag att det var Jesus jag sett i idrömmen.. Prästen som Zagros SDaeed Ali senare träffade i kyrkan läste ur Johannesevangeliet för honom och berättade om Jesus och människor runt omkring honom. – Han tröstade mig mycket även om även om han inte fick leda mig till tro på Jesus.*

Zagros fick genom radion möta Kristus, och be frälsningsbönen och bli förlåten. …detta från tidn Hemmets vän- /Maria

2 thoughts on “Att bli frälst /Mulla blir frälst

  1. Hej Christian. Jag hjälper gärna till, säg vad jag ska göra bara. Hoppas du läser detta.
    Hälsn Maria

  2. Hej Maria! Jag vet inte om min förra kommentar syns! Jag behöver en medhjälpare till ringen! Och det kommer att bli du, eftersom du har en god tro på Herren.

    Du kommer att få samma lösen som ditt vanliga konto, och hjälp mig att sprida länken till ringen så långt det går.

    Bless U.
    /StenHuggarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.