Att bli frälst/ Jesus söker dig

 

   Sök Jesus, säg ett ja och kom in i hans famn.

 

Ledaren för mörkrets rike är lögnens fader och därtill en tjuv och bedragare vilkens uppgift är att stjäla, slakta, förgöra samt göra allt han kan för att vilseleda alla människor. Mörkrets rikes slutliga destination är den brinnande sjön. Se Upp. 20.

Ljusets rikes slutliga destination är Himlen, där Jesus Kristus sitter på Guds Faderns högra sida, och manar gott för oss.

En del människor har för sig att bara man lever ärligt, inte lurar någon, kanske till och med ger en slant till ett evangeliskt arbete, eller om man gör många goda gärningar, inte talar illa om någon, går till kyrkan och kanske läser Bibeln regelbundet har man en garanterad plats i Guds rike. Är detta den tro och uppfattning vi möter hos människor, har de blivit grundlurade och går därigenom garanterat miste om den boning som är tillredd åt alla som är födda på nytt.

Ingen kommer in i Guds rike som inte är född in i Guds familj. Lägg märke till betoningen på de två sista orden i föregående mening.

Däremot om jag accepterar evangeliets klara budskap om att jag måste födas på nytt, alltså bli född in i Guds familj, får jag Gud som pappa och Jesus som min bror.

Jag kan då frimodigt och utan fruktan träda fram inför vem som helst och hävda att allt som finns i Guds rike tillhör mig. Detta har pappa lovat. Det står så i hans bok, Bibeln. (Jag är aldrig mer ensam eller behöver känna mig liten och obetydlig!)

*****

Dessa ord ovan från ett tidigare inlägg vill jag ta med eftersom det finns många människor som inte känner sig älskade av Gud. Vad som behövs för att ta upp kampen med satan, det är att ge sig själv till Gud, och då ber man om frälsning och ber om att få lära känna Jesus Kristus, han som dog för oss alla.

 Jesus vill inget hellre än att TA VÅRA BÖRDOR I FRÅN OSS. HAN vill ju ta hand om oss. Lögnens fader, satan, vill ju att vi ska gå under i självförnekelse, självhat, självdestruktion och att vi ALDRIG ska få VETA vem Jesus ÄR.

Jodå, satan skördar offer, men ska han få ta ditt liv? Tänk om, vänd om, ge ditt liv till Jesus, för han vill ta hand om dig.

I Psalm 139 kan du läsa om hur värdefull du är och hur Gud vet allt om dig. Detta räcker som bevis för mig att jag är ÄLSKAD, räcker de för DIG? Det borde det göra. Gud har skapat oss och alltid älskat oss och han vill ha GEMENSKAP och EN RELATION Med oss alla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.