Att bli frälst /Fri /Bara Jesus kan frälsa/ Apg 4:12

 

FRI.
Smaka på ordet:
FRI.
*

Fri kan man tyckas vara på många sätt, ute i naturen då man förundras över vidder och berg. Ute på havet i båten och vågornas rullande, eller vid spegelblank sjö.

*

FRI.

Jesus beskriver en annan sorts frihet och det är friheten i att veta var man hamnar då man en gång dör. Läs i APG 9 om Saulus (sedemera Paulus) som ställdes öga mot öga med evangeliets sanning. Han blev frälst och fri, han bekände Jesus som sin Herre, insåg att han var en syndare,  och gav sitt liv åt Jesus!
*

En sång har denna texten: * Jag är ung och jag är fri Ifrån syndens slaveri Och nu lever jag frigjord och glad. Tänk att jag nu vandra får Ibland dem som hemåt går Till Guds eviga strålande stad.* /John H/
I sången kommer man till himlen då man är en människa som är frälst från synden tack vare Jesus. Då kommer man till rätt plats.

*
FRI. *Vilken vän vi ha i Jesus! All vår synd och sorg han bär.* Josef S

FRI. *Frälsning i Jesus allena Nu varje syndare får, Mänskan med Fadern förena Jesus allena får./E.R*

FRI. *Var stund jag dig behöver, Så lär mig lyda dig. Låt dina rika löften Uppfyllas ock på mig! /Erik N Övers.

*

Jag blev fri, så fri, i frälsningen, och jag vill säga dig att inget annat är värt något än att vara i friheten som Jesus ger, och han öppnar ens hjärta och ögon-  så att man SER det han vill att man skall se.

FRI. Hjälp andra att bli fria i Kristus. Frälsta, omvända och fria /Maria

LÄS GÄRNA OCKSÅ:

http://www.algonet.se/~allan-sv/BIBELORD.HTM#gåva

*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.