År 2012 / Farligt plutonium till USA. Symbol Pu

 

Farligt plutonium!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=5037865

Tre kilo plutonium lämnade nyligen Studsvik efter över 40 års förvaring där för leverans till USA. Det högt skyddsklassade ämnet skeppades över Atlanten i ett hittills hemligt samarbete med Förenta Staterna, uppger utrikesminister Carl Bildt.

/Ett eller två kilo till hade räckt till en bomb enligt nyheter idag./ Se artikel och hör mer på radio. 150 poliser var med på denna resa och de visste inte ens vad uppdraget  handlade om…/Frågetecken!’

/Maria

4 thoughts on “År 2012 / Farligt plutonium till USA. Symbol Pu

 1. Hej!
  Vi har kommit rätt långt tycker jag, som orkat att gräva och lära oss vad och var orättfärdigheten gjort o gör med människan och att vi orkar se eländet och att vi orkar och kan be för människor som sitter i detta sega klister!

  Dubbelmoralen sträcker sig mycket långt och ligger i många skikt och det är väldigt smutsigt!

  Det är klart att man “retar upp sig”! Det är ju orättfärdigheten som blänker en i ögonen och det gör ont, men nu vet vi och är inte förvånade längre. Sagan är all och Gud kommer att döma en gång… Gud har ändå allt under kontroll, fastän människor tror de skapt världen!

  /Maria

 2. Om man nu händelsevis inte ser några problem med att hota vissa auktoritära stater med invasion och ekonomiska sanktioner, och samtidigt sälja tekniken till andra auktoritära stater?

  Varför behöva påpeka?

  Det är ju en så uppenbar dubbelmoral i spelet.

  Media skyddar/blundar för dubbelmoralen. Man måste gå genom virrvarret själv och läsa Bibeln (och alternativ kritisk media), för att ha en chans att se det djupa orättfärdigheten i alla dessa händelser/kampanjer/symboliska skeenden.

  Gud är helig och tål inte vår synd.

  Frågan är om vi inte borde titta åt ett annat håll, när man sett hela kakan? Och be att de personer som tvingas/frestas, ska inse vidden av överträdelser (måttstocken är Guds lag förstås, inte vårt tyckande!)?

  Världen fungerar på samma sätt ända sedan Adams, Evas och Kains dagar.

  Då fanns inte dessa väldiga vapen och militära koalitioner, men attityden var rätt snarlik!

  (Jag är rädd för att jag har syndat under dessa år jag retat upp mig på dessa saker! Domen över synden är Guds sak, inte min!)

 3. Jag undrar om Sverige har något som helst samvete kvar! Läs: regeringen m fl.
  Man är många som är ytterligt trötta på fasonerna och farorna i detta landet, det kommer att straffa sig att vara så huvudlös och inte se till människors bästa.
  Det står inte i bibeln att man får bära sig åt hur som helst, eller hur?
  Man KAN spränga klotet i bitar många ggr om!
  Och, en dag, så försvinner denna jorden…så står det.
  /Maria

 4. Det var just en global nukleär säkerhetskonferens, där man har FN:s målsättning: en kärnvapenfri värld.

  “Kärnvapenfriheten” gäller främst världens fattigare stater, inte de rikare, som redan har kärnenergi och i många fall också kärnvapen.

  Sverige fortsätter prångla ut vapen och nukleär teknologi, utan dåligt samvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.