Ett ord/Man kan inte gömma sig för Gud. Känd.

 

*

Det är bra tycker jag, att man inte kan gömma sig för Gud!

Det är bra och det känns skönt att man vet att Gud ser en hela tiden. Då är man trygg. För- om man inte visste att han såg en då gjorde man ju många fula fel! Ja Gud skulle se en människa som icke ansträngde sig det minsta för att göra rätt i livet, och att inte vilja följa honom.

Det är gott att vara frälst och veta att han ständigt vakar över mig och ser att jag hela tiden vill göra mitt bästa inför honom.

Psa 139:4

 

Ty förrän ett ord är på min tunga, se, så känner du, HERRE, det till fullo.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.