År 2012/Ps 62:10/Svenskt Watergate/ artikel Rune L

 

Psa 62:9  (62:10) Allenast ett intet äro människors barn, myndiga herrar fåfänglighet; i vågskålen äro de för lätta, mindre än intet äro de allasammans.
Psa 62:10  (62:11) Förliten eder icke på orätt vinning, sätten icke ett fåfängligt hopp till rov: om ock eder rikedom växer, så akten icke därpå.
*

Det finns gott om hycklare och okunniga människor på fel positioner, så har det alltid varit. Psalmen berättar för oss om illasinnande behandling av människor För Gud betyder inte rikedom något eller hur långt vi kommit på samhällsstegen, det är 0/noll  för honom. Däremot vill han att vi skall få frälsning i Jesus och tillhöra hans folk. Om vi ser på artikeln nedan så är det illa, verkligt illa med många av  dem som sägs representera och leda Sverige….Däremot har troget arbete för Gud evighetsvärde.  Det borde man veta.

*

Ett svenskt Watergate
09 mars 2012
Sorgligt hur fega, falska,hycklande och odemokratiska försvarspolitikerna är. I svt Debatt skulle vapenfabriken i Saudiarabien diskuteras. Ingen av de nu aktiva och högsta ansvariga för denna smutsiga affär vågade ställa upp. I stället skickade de före detta politiker utan direkt ansvar i dag. Lydmedia nöjer sig med detta. I stället för att acceptera ointressanta ersättare skulle man sätta upp en skylt på de tomma stolar där ministrar och aktiva försvarspolitiker skulle sitta. Hur dumma är politiker som t ex Sten Tolgfors som först förnekat all kännedom om vapenfabriken i Saudi vilket han tvingas ta tillbaka. Och nu visar det sig att detta svenska Watergate varit ett regeringsärende där man totalt struntat i mänskliga rättigheter.
I Ring P1 sitter en av lydmedias mest trogna drängar,Tomas Tengby, och som vanligt försvarar makteliten.
Rune Lanestrand
http://runelanestrand.wordpress.com/author/lane6645/

 /Maria

2 thoughts on “År 2012/Ps 62:10/Svenskt Watergate/ artikel Rune L

  1. Man skall inte döda eller hur… Men vad gör man sig skyldig till med att hantera vapen på detta vis? Tjäna pengar? Det kan man göra på annat sätt. Jag känner mig väldigt äcklad av allt detta. Sverige följer snällt med övriga länder…Sverige, vad gör du, vad gör ni, det kommer en dom!
    /Maria

  2. I dag fick jag frågan: vad håller Sverige på med i Saudiarabien?

    Svaret måste ju bli: Sverige är en allierad till USA/NATO och allierade kan få militära kontrakt och tjäna pengar på att sälja vapen i världens konflikter, där USA/NATO är med i spelet.

    USA sålde bl.a. flyg+vapen till Saudi för 30 miljarder dollar förra året. På den skutan finns också Sverige.

    http://www.nytimes.com/2011/12/30/world/middleeast/with-30-billion-arms-deal-united-states-bolsters-ties-to-saudi-arabia.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.