Om Jesu återkomst/Länkar, video m m/Skrämmas

 

Jesus kommer tillbaka, det är det ingen tvekan om, men NÄR vet vi ej, och därför vill jag skriva denna artikel för jag tror  att man vill skrämma människor och fejka olika saker.

En sak vi kan känna tvekan om är att det som sker och som jag vill ge exempel på här nedan, är alla “konstiga” saker som trumpetljud, vrålande i skyn, basunljud, m m som vi inte vet vad det kommer ifrån eller kan det vara eliten som skall skrämmas. Det kan finnas en möjlighet att det är så att det kommer värre saker efter detta, t ex hologram och project Blue Beam. Det är alltså bara början på att lura människorna! Det väntar värre tider.

*

Den som tror och läser sin bibel och vakar och ber har inget att frukta säger Jesus. Jag tror på det han säger, gör du?

*

1. Om video:

Strange Noises Reported Around North Battleford 2012

VIDEO:

http://youtu.be/aiTE43-Izi0

There’s been a lot of buzz over the last few weeks about strange sounds being heard in the atmosphere. People around the world and here at home have reported hearing some bizarre noises. The latest were recorded in the Battlefords last weekend.

Ian Hamilton, North Battleford’s mayor, says he can’t explain it. “What I experienced was a scraping sound, like a snowplow.”

Mike Halstead, a North Battleford resident, was lying in bed when his phone rang. Calls and text messages came in from his friends, each reporting strange noises. “That’s when the goose bumps got me and I thought ‘that’s awfully strange’.”

It’s now days after and the city is still abuzz with talk about the sounds. Everyone has his or her own theory. But the phenomenon has stretched beyond North Battleford. Similar experiences were reported in Saskatoon, northern Saskatchewan, and parts of the USA and Europe. /LÄS MER På sidan för videon!

***************
2.

Strange Noises in the Sky…Trumpets of the Apocalypse?

VIDEO:

http://youtu.be/BUDYcapY1Qo  Fler videor hittar du när du ser dessa…..

People all over the world are claiming to hear strange noises in the sky. While some of these claims are obvious hoaxes, is there something strange going on? The SOTT Report’s Joe Quinn explores the possibilities. Människor över hela världen har rapporterat konstiga ljud  från himmelen, och man försöker förklara dem, inget att vara oroliga för, säger forskarna, men… de brukar ju säga så….

HÄR: EXEMPEL på vad bibeln berättar om sådana saker….och Jesu återkomst kommer man försöka att “fejka”.

***Kapitel 8 i Uppenbarelseboken: trumpeter, basuner, hagel, eld,….

*Rev 8:1  Och när Lammet bröt det sjunde inseglet, uppstod i himmelen en tystnad, som varade vid pass en halv timme.
Rev 8:2  Och jag fick se de sju änglar, som stå inför Gud; åt dem gåvos sju basuner.
Rev 8:3  Och en annan ängel kom och ställde sig vid altaret, och han hade ett gyllene rökelsekar; och mycken rökelse var given åt honom, för att han skulle lägga den till alla de heligas böner på det gyllene altare som stod framför tronen.
Rev 8:4  Och ur ängelns hand steg röken av rökelsen med de heligas böner upp inför Gud.
Rev 8:5  Och ängeln tog rökelsekaret och fyllde det med eld från altaret och kastade elden ned på jorden. Då kommo tordön och dunder och ljungeldar och jordbävning.
Rev 8:6  Och de sju änglarna, som hade de sju basunerna, gjorde sig redo att stöta i sina basuner.
Rev 8:7  Och den förste stötte i sin basun. Då kom hagel och eld, blandat med blod, och det kastades ned på jorden; och tredjedelen av jorden brändes upp, och tredjedelen av träden brändes upp, och allt grönt gräs brändes upp.
Rev 8:8  Och den andre ängeln stötte i sin basun. Då var det som om ett stort brinnande berg hade blivit kastat i havet; och tredjedelen av havet blev blod.
Rev 8:9  Och tredjedelen av de levande varelser som funnos i havet omkom; och tredjedelen av skeppen förgicks.
Rev 8:10  Och den tredje ängeln stötte i sin basun. Då föll från himmelen en stor stjärna, brinnande såsom ett bloss; och den föll ned över tredjedelen av strömmarna och över vattenkällorna.
Rev 8:11  Och stjärnans namn var Malört. Och tredjedelen av vattnet blev bitter malört; och många människor omkommo genom vattnet, därför att det hade blivit så bittert.
Rev 8:12  Och den fjärde ängeln stötte i sin basun. Då drabbade hemsökelsen tredjedelen av solen och tredjedelen av månen och tredjedelen av stjärnorna, så att tredjedelen av dem förmörkades och dagen miste tredjedelen av sitt ljus, sammalunda ock natten.
Rev 8:13  Sedan fick jag i min syn höra en örn, som flög fram uppe i himlarymden, ropa med hög röst: “Ve, ve, ve över jordens inbyggare, när de tre övriga änglar, som skola stöta i basun, låta sina basuner ljuda!”

***************

Kapitel 9 berättar också om trumpeter, eld, svavel och död…..m m  m m  Kapitel 10 berättar om Ängeln med den lilla bokrullen och sju åskdunder. ……..

Ja det är spännande tider vi lever i. Jag är inte överraskad, men jag vill varna. Det finns de som inte vet detta, som inte har en aaaning om vad som kommer. Varför inte det då? För att de inte är frälsta för att de inte vet vad bibeln säger.

LÄNKAR: http://www.carlg.org/  
http://blogg.passagen.se/carlgrinde/entry/nazism_illuminati_freemasons_frimurare_skull
http://zitiz.se/teknik/2010/01/18/norges-ljusspiral-och-morklaggning__24380   (Ljusspiral i Norge m m)

*Leva av nåd – Saliga lott! Känna Guds råd- O huru gott! Lär mig nu gå Kärlekens stig, Kronan att få, Jesus, hos dig. /N Frykman/        Leva i evighet med Jesus. /Maria

2 thoughts on “Om Jesu återkomst/Länkar, video m m/Skrämmas

 1. Den ondes idéer är många och jag tror att många otäcka saker är på gång som blir ännu en falsk lära och ytterligare plåga för dem som hamnar i den, vilseförda.
  Jag är inte överraskad, men jag vill varna. Det finns de som inte vet detta, som inte har en aaaning om vad som kommer. Varför inte det då? För att de inte är frälsta för att de inte vet vad bibeln säger.-

  NÄR Jesus kommer SKall man alltså SE och HÖRA honom. Helt rätt.
  Men innan dess kommer världen att var en mycket otäck plats att vara på, då måste man vet vem man tillhör. Gud eller djävulen.
  /Maria

 2. Precis som det finns en hel industri som gör skräckfilm och Science fiction har sitt ursprung i verklig teknologi (kommande, snart lanserad teknik) finns det säkert en hel drös med mind control tester och mind control-vapen som testas runt omkring i världen. Det är ingen nyhet direkt.

  Det spenderas runt hälften av försvarsbudgeten (DARPA) på liknande militär teknik/utveckling. Någonstans månste ju “tefaten flyga” och “trumpeterna för crowd control” testas. Jag är inte förvånad över något liknande.

  Det är klart att det finns New Age-are (många toppfigurer är det) som vill iscensätta apokalypsen och göra narr av den. Detta dunkla ljud och skumma teknik är typisk för den ondes ideer.

  Ska inte ALLA människor (enligt Bibeln) både SE och HÖRA Herren när han kommer? Ingen kommer att tveka på att det är HAN!

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.