År 2012 /Mord i Malmö- igen/ Ta emot Jesus!

 

Lär känna Jesus!

*

1 Thessalonikerbrevet kapitel 4 handlar om att Paulus börjar brevet till de troende i Thessalonike med ett erkännande av deras tro och goda rykte och tackar Gud för detta…. sedan kommer Paulus till brevets centrala budskap: uppmuntran, förmaning och tröst.

Han vill att de ska ära Gud genom att undvika all sexuell synd (Kap 4:1-8), ha kärlek till varandra (Kap 4:9-10) och leva som goda medborgare i en syndig värld (Kap 4:11-12).

Lägg i detta brev märke till Paulus praktiska råd för en kristen livsföring. Om du skulle känna dig tyngd av sorg så kom ihåg att det finns hopp därför att Jesus skall komma tillbaka, och därför att han har uppstått och lovat oss evigt liv, och det eviga livet börjar då vi blivit frälsta och tagit emot Jesus som Herre i våra liv.

****

Idag tisdag den 31   jan har vi hört om att ytterligare ett mord skett i Malmö. Det är obeskrivligt. Det är sorgligt och hemskt. Nuförtiden kan man räkna med sådana här saker mycket ofta, närsomhelst och varsomhelst! Det finns ingen respekt eller sådan människokärlek att man förstår hur man uppför sig, är man så iskall? Ja det verkar så.
Det var ytterligare en människas liv som gick till spillo och  familjer som nu får lida…..De här orden: Älska varandra! Ta hand om varandra! Hjälp varandra, skydda varandra…kan man dem? finns de i hjärtana på människor som mördar? Människor behöver helt klart Guds Ord och frälsningen och den omvändelse som är mer än nödvändig !  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.