År 2011/Pridefest2011.Vad säger Gud?/gravid man

 

Lär känna Jesus som berättar vilka vi är och hur älskade vi är och hur han har en plan för våra liv

http://www.stockholmpride.org/2011/Paraden/
Här i länken kan du se att  man kan anmäla sig till att vara med i Pridefestivalen 2011 som är i Stockholm.

Vissa kallar den en Glädjefest och Kärleksfest! Det skall tydligen handla om människors lika värde. Det pågår reklam överallt om denna manifestation om hur man faktiskt får lov att vara, hur bra det är att få visa vem man är.

Jaha?

Måste man bli homosexuell för att förstå att alla människor har lika värde? Varför blir man homosexuell?

Skall unga människor som fortfarande är i tonåren “komma ut” som gay/homosexuella…..? Ungdomar under 18 år är också välkomna på festivalen! Är inte det helt galet?
Skall man lära unga människor att det är fullt normalt att vara homosexuell?

Jag tycker inte det. Därför skriver jag detta för att det gör mig lesen att det gått så långt att det vimlar av ett beteende som enligt mig o många andra faktiskt INTE är normalt.

Sätter man då också in i detta vad Gud säger om sin skapelse så blir man förtvivlad. Men jag tror inte att så många har läst om vad Gud säger för han tycks inte ha någon talan i Sverige idag, eller, han tolererar allt?   ??
UR ARTIKELN:*För många hbtq-personer är det vardag med sneda blickar på bussen eller stan när vi håller den vi älskar i handen eller ger en kyss. Frågor eller högljuda kommentarer om ifall det där är en man eller kvinna som sitter där borta är för oss inte främmande, men lika fullt sårande varje gång.*

Så då är jag en sådan människa som sårar? då jag skriver detta och att jag inte kan acceptera hur man vill leva sitt liv som homosexuell. Det råkar bara vara så att jag inte kan acceptera att man fullständigt struntar i att det finns en högre makt som säger uttryckligen nej till detta beteende. OCH HÄR talar den “gravide mannen”:

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=271339
/Maria

14 thoughts on “År 2011/Pridefest2011.Vad säger Gud?/gravid man

 1. Hej Mats du har gett några kommentarer här som inte jag vill släppa igenom, för att det inte passar sig.Du pratar om Gud som om han vore ett skämt, och du tror att bibeln är skriven i efterhand av någon.
  Du är inte kristen, du tror inte på Guds Ord, hur ska du då kunna förstå vad jag anser, att jag tror att homosex är en synd för så är det enl Gud. Det bästa vore om du kunde ta till dig att det finns en Gud, det kommer ett slut, det kommer en dom, och också att GUD älskar dig, ,och han vill visa dig sanningen. Han finns, och Jesus lever och vill ge dig evigt liv. Hälsn Maria

 2. En kommentar som jag gillar om hur det verkligen är och hur det komer att bli. FN är så bra säger de, hur kan de säga så? De har ju fel anser jag och de anser att jag har fel, jag är en av dem som inte tycker som andra. punkter somde andra följer troligtvis och tror är sanna o bra
  Jag ser knappt på Tv det finns inget som går att se på, vi funderar på att göra oss av med den, som så många andra. Oss söver den inte men den ljuger.
  Dessa 8 punkter kunde vi ta med här- lite förfinade, vad säger du?

  ****4 Trosuppfattningar är inte farliga att ha, så länge de inte påverkar politik och vardagslivet (som programmeras fram i massmedia). Liberala, svala och svepande framtidstro och politiskt korrekta uppfattningar gäller alla människor eftersom ”vi alla delar livet på vår begränsade planet.”****
  /Maria

  /Maria

 3. PR och opinionsbildning fungerar och den är rätt massiv, minst sagt. Det är inte bara företag/media och privat ägda TV-kanaler som visar människor vägen.

  På bara tio år har vi lärt oss att:

  1 Det finns många (komplimentära) vägar till Gud.

  2 “Bokens religioner” har samma källa.

  3 New age är den mest spridda “religionen” i väst

  4 Trosuppfattningar är inte farliga att ha, så länge de inte påverkar politik och vardagslivet (som programmeras fram i massmedia). Liberala, svala och svepande framtidstro och politiskt korrekta uppfattningar gäller alla människor eftersom “vi alla delar livet på vår begränsade planet.”

  5 Homosexuella är en grupp som är utsatta för hot (precis som kvinnor och barn i tredje världen) och behöver skyddas, gärna kvoteras in. Kyrkan och kyrkliga bröllop är rätta platsen för samkönade äktenskap

  6 Konsumtion, ekonomisk tillväxt, familjeliv och barn måste begränsas eftersom människan förstär planeten (den sk “moder jord”)

  7 Sociala och religiösa grupper som arbetar med fristående, alternativa lösningar och program och klara trosuppfattningar som strider med massmedia och den allmänt korrekta hållningen är farliga för samhället, och bör tryckas tillbaka och ibland kanske tom stämplas som “kriminella.”

  8 Dina tankar är farliga och bör begränsas. Låt TVn avgöra! Lyssna på dina ledare på TV säger i kristider! De hänvisar dig till punkt 1-8!

  Du kanske också vill meditera dig i jämvikt? Funkar bäst på oroliga personer som har en klar gudstro!

  Vad betyder punkterna och hur hänger de samman?

  Faktum att alla 8 punkterna arbetas fram i FN-politiken!
  FN program ingår inte i allmänbildningen – det är bara våra ledare som klarar av att förklara vad FN vill göra!
  Vi behöver inte bry oss. Vi behöver bara tycka det vi ska!!

  Käre Gud kom tillbaka, vi väntar dig så!
  🙂

 4. Hej Marie Tack för dina ord.! Jag har precis skrivit en text till om denna s k kärlek över alla gränser, den kommer strax. Bibeln säger inte längre det den ska, åtminstone inte bibel 2000 m fl, och hur ska man lära vad Gud säger…undra på att man vill in mer o mer i Ordet- det som är ens räddning här på jorden och in i evigheten.
  /Maria

 5. Ja Maria du har rätt!

  Jag är glad att denna hemsida existerar,tack Maria!

  Det är så skrämmande när man ser vart utvecklingen är på väg,bara det är ju illa!

  Gays påstår att de är Guds skapelse och bibeln är så många ggr förnyad att den ej stämmer överens med den gamla.

 6. Hej Marie! Jag säger inte att du sårar ngn, det ÄR RÄTT att säga sanningen- det är ju därför man inte är så populär eller hur? Det ÄR det viktigaste av allt att leva ENLIGT GUDS VILJA, men människor vill ju inte det, för det mesta.
  Jag är inte heller syndfri, men jag vet vad Gud vill ha av mig. Min absoluta vilja att TJÄNA.
  Det som sker nu är oacceptabelt
  /Maria

 7. Jag anser inte att jag sårar ngn för att jag talar om vad som är riktigt och att leva enligt GUDS VILJA!!!

  Jag vill inte påstå att jag är syndfri och en bättre människa än ngn annan!

 8. Hej det finns ett glädjetåg och det är det som kommer att vara det som går till himlen eller det tåg vi samlas att gå på vår väg i tro.

  Jag skulle vilja nämna att:

  OBS: ÅKE GREENS predikan finns här:
  http://www.jesuslever.eu/gospel/index.php?s=%C3%85ke+Greens+predikan&searchbutton=S%C3%B6k

  Jag tycker vi ska öppna munnen även om det finns de som vill stänga den, Gud har ju bett oss att vittna om rätt o fel. Det är klart att vi ska be mycket för människor o städer o länder m m. Och att vi ska orka inför det svåra som kommer. /Maria

 9. Jag tycker vi som kristna ska hänvisa till vad det står i Bibeln i många frågor, om vi nu fortfarande är intressserade av vad Gud tycker, mer än vad vi tycker.

  Tron är för vårt bästa, inte sant?

  Idag kan man knappt öppna munnen utan att någon känner sig kränkt.

  Om man gör rätt, har man inget att känna sig kränkt för. Eller hur?

  (Ring polisen)

  I Guardian igår stod artikel om en ny kampanj London Metropolitan-polisens antiterror avd. har: “Om du ser/hör en anarkist, rapportera det till polisen!”

  Det betyder: Om du hör någon kritisera samhället från grunden, ring polisen!

  Så påpassligt att stampa med foten efter Norgemassakern!

  (Framöver)

  Kanske vi ska vara tysta om sociala frågor, och be mer?

  Det här glädjetåget blir svårt att ha en annan åsikt om – än den redan givna.

 10. Hej Marie Jag kan inte heller förstå, det är faktiskt fel men det får man inte säga, för då dömer man och man är inte kärleksfull!

  Ja Gud skapade dessa människor att egentligen föröka sig med en parner av det andra könet….men nu har det blivit ändringar minnsann.
  Det du kan göra är ju att berätta sanningen för dina vänner, då har man ju i alla fall berättat. Åke Greens predikan finns här på sidan , leta i gula rutan. Där finns allt från bibeln som pekar på orättfärdigheten i detta

  Nej jag godkänner inte heller. Jag vill inte döma..som du säger, det är Jesus som gör det…. /Maria

 11. Jag kan bara inte förstå mig på homosexuella!
  Hur kan det ha blivit så här???

  Gud skapade man och kvinna för att föröka sig på jorden!

  Jag har vänner som är gay,det är så pinsamt,att höra detaljer om deras sexliv!

  Jag vill inte döma detta,för den rollen hör till Jesus!

  Men visst får jag tycka det är onormalt och inte godkänna det!Så är det bara!!!

 12. Hej Janne
  Att gå sin egen väg tycks populärt, tänk,,jag hade väntat mig upprörda röster här, men inte…

  Huvudet på spiken då du nämner just detta med “fri sex” men inte reproducera sig. Det är väl så de vill ha det, människan skall dö ut eller göras i lab! Vilken skam. Världen är sjuk.

  Undra på att det kommer en dom så småningom- eller snart.
  /Maria

 13. Kärlek är idag att alla går sin egen väg och ingen bryr sig.
  “Alla gick sin egen väg” (Domarbokens bästa citat).

  Det är njutningsfullt att bryta mot konventioner, för vissa.
  Så chockerande. Har vi inte sett allt redan?

  Det är tråkigt att människan är skapad av Gud, eftersom han säger att syndens lön är döden.

  Idag säger Svenska kyrkan att det är synd om homosexuella och de behöver stödjas i sitt val.

  När kärlek blir barnlös (eg fruktlös) är det på riktigt.
  Det kom Aldous Huxley på redan 1932. I boken Brave New World får man ha fri sex, men inte reproducera sig. Det är förbjudet att göra barn. Det görs i laboratorier, där äggen sorteras efter genetisk status.

  Kärlek utan barn minskar befolkningssiffrorna i FN-statistiken. Därför ska vi stödja barnlös kärlek.

  Så säger världen. Vi borde lyssna till Gud!

  Gud är kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.