År 2010/Drastiska väderförhållanden/Chemtrail

 Förtrösta på Gud

Ett isblock har lossnat från en av Grönlands två stora glaciärer. Det uppges vara den största isö som brutits loss från isen i Arktis på nästan 50 år.

Den är 260 kvadratkilometer stor och mer än 200 meter tjock, enligt professor Andreas Muenchow vid universitetet i Delaware.

Muenchow sade att han väntat sig att Petermann-glaciären skulle kalva eftersom den växt under de senaste sju-åtta åren, men han hade inte trott att ett så stort block skulle lossna.Han ansåg det svårt att bedöma om glaciärkalvningen beror på klimatförändringen.- Ingen kan hävda att den har med den globala uppvärmningen att göra. Å andra sidan kan ingen påstå att den inte har det. Isön kan nu flyta mot land, brytas upp i mindre flak eller långsamt flytta sig söderut där den kan bli ett problem för sjöfarten, enligt Muenchow./ Washington TT-Reuters

Naturkatastrofer. Ja det har alltid inträffat sådana på jorden. Men detta årets  sju månader har det skett ovanligt många jordbävningar och översvämningar. Nedan har jag tagit med bara en bråkdel av de nyheter vi fått om katastrofer för människor på jorden

Artiklar om Naturkatastrofer Källa DN
*

Översvämning efter skyfall i Indien
Översvämningar i svältens Nordkorea
FN: Tre miljoner drabbade i Pakistan
Ilska mot regering efter översvämningar
Översvämning i kinesisk gruva
Kraftigt regn orsakade översvämningar
120 miljoner människor drabbade av tyfoner
Isländskt vulkanutbrott tros över
Översvämningar förstör skörden
Jordbävning i Västerbotten
17 döda hittade i Arkansas efter  översvämningarna
Mindre jordbävning i Kalifornien
Varning för ”helvetiskt” orkan-år
Jordbävning utanför Japan
Nio omkomna i polska översvämningar
Jordbävning i havet utanför Costa Rica
Flodvåg drabbar countrysymbol i Nashville
800 evakueras undan flodvåg från vulkanen
Aska från vulkanutbrott når Norge
Kraftig jordbävning skakade Sumatra
Kraftig jordbävning i Mexiko
Svåra översvämningar i Kazakstan
Svåra översvämningar i Mocambique
Översvämningar i Japan
Stark jordbävning i havet utanför Japan

Om vi läser i bibeln så ser vi varningarna över de sista tiderna på jorden då vi ska drabbas svårt av födslovåndor och till sist vedermödor. Många av oss troende är av den åsikten att det kommer att bli värre  och fler stora katastrofer kommer att inträffa.

Vi har ändå vår tro på Gud och Jesus har sagt att han är med oss HELA vägen.

Det är bara så märkligt att för en del människor så är detta bara “vädernyheter” utan något större “innehåll”, och man pratar mycket om den globala uppvärmningen…men det är inte många som talar om CHEMTRAIL och HAARP: Det är de kemiska vapen som människor sänder upp i atmosfären och längre upp för att störa klimatet! Läs om vad man kan åstadkomma….

Länken till erkännanden i denna fråga om Chemtrail får du här:

URL of this article:

 www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=20369Chemtrailing article med Europa karta från 2008-2010.  

Vädermodifiering tillhör militärsfären och “klimaträddning” utövas
Det är skrämmande att inte människor tar till sig information och är medvetna om vad som faktiskt händer, eller söker information medan den finns att tillgå./Maria
By Rady Ananda
 
Global Research, July 30, 2010

10 thoughts on “År 2010/Drastiska väderförhållanden/Chemtrail

 1. Hej Janne, det är som att gräva för mycket i ett sår, det läker inte till slut…

  Naturkrafter har ju alltid funnits och Gud står för många av dem, till exempel sända regn i rätt tid, men sådant vill de göra själva nuförtiden mnsann. Gud vill de inte låtsas om, nej.

  Ja jag har tänkt mycket på det som händer i Pakistan och i Kina just nu. Det är inte märkligt alls att sådana fruktansvärda saker sker. 13. 2 miljoner människor är drabbade!!!

  Jag tror det ligger stora elaka krafter bakom både dessa översvämningar, tsunamis, Katrinekatastrofen och andra kända katastrofer, det har kanske med ännu värre saker att göra. Vi ber varje dag här för alla dessa utsatta. Påhittade terrororganisationer?
  /Maria

 2. Det hörs ju hur bisarrt hela resonemanget är. Har man börjat blanda sig i vädersystemet och har åsikten att “obalanser i systemet” måste korrigeras (genom vädermodifiering och klimatpolitik) så måste ju vädret bli mer och mer obalanserat ju mer vi sprutar kemikalier i atmosfären och “försöker rädda det”.

  Sen finns det ju riktiga naturkrafter.
  Och Gud råder över dem, som Bibeln säger.

  Tänkte du på att översvämningarna i Pakistan är i Swatdalen bla, där man krigar mot “Talibaner och Al Q”?

  Översvämningarna kom 1-2 dagar efter man officiellt deklarerat att dra sig ur kriget i AfPak.

 3. Vädermodifiering skulle ju kunna vara bra i de fall då det händer sådana fruktansvärda olyckor som dessa bränder. Men om vi tänker såhär då: Översvämningarna den senaste tiden/månaderna, hur kommer det sig? Global uppvärmning-teorin?
  Kanske tjänar någon på att så många dör och försvinner….Hela världen håller på att förgås, det är verkligen så sorgligt.
  Ja vädermodifiering kanske sker i smyg, för ett särskilt syfte— jag vet inte, men otäckt är det. Och fler saker lär väl vi få reda på.
  Och Gud är över allt och alla.
  /Maria

 4. Om Ryssland redan modifierar vädret (som WMO dokumenterar), varför släpper de inte ut regn ur moln i den eldhärjade regionen, eller gör nya som kan släcka bränderna?
  Det kanske skulle vara magstarkt att folk fick se det live?
  Vem vet? Vädermodifiering kanske bara sker i smyg?
  🙂

 5. Vädersituationen är verkligen fruktansvärt otäck på många håll nu. Vi kan verkligen vara tacksamma och tacka Gud för att han låter oss slippa den förödelsen som är.
  Jag känner mig allt annat än ung, väldigt sliten faktiskt, men där går ju gränsen…inte var jag född då.. men kanske påtänkt då av Gud./Maria

 6. Värmeböljan i Ryssland är den värsta på tusen år, läser jag på nyheterna idag. På tal om väder. Det du Maria, för tusen år sen var du bara en liten parvel.

 7. Vilka s k nyheter man kan läsa i den rapport du visar om WMO.
  Det är ruskigt otäckt.
  Undra på att människor blir sjuka, det kanske är meningen….. du vet min uppfattning om manipuleringarna.
  Sorgligt.
  Tack för länken, den hoppas jag man tittar noga på.
  Tack Janne.
  /Maria

 8. Ja världen är liten, sannerligen, fast klotet är stort men det finns många fula fiskar på det. Bara USA, ok. Men vad ska resten göra då..
  Det pratas på radio idag om att man inte pratar om den globala uppvärmningen och åtgärder i valrörelsen i år. /Maria

 9. Vädermodifieringspanelen i lagförslaget gäller här USA bara, inte WMO!

  Senator Jay Rockefeller rapporterade in ett tillägg till lagförslaget, tydligen!!

  Världen är liten!
  🙂

 10. (Vädermodifiering)

  När jag surfade på WMO:s (världsmeterologiska organisationen vid FN) hemsida och sökte efter sökordet “weather modification” blev det 255 sidor med svar. I början var det svar som inkluderade “weather” och som innehöll väderrelaterade ämnen. Sen började jag söka längst bak i listan och fann många artiklar. Bland annat en pdf-fil som beskriver olika vädermodifierande projekt år (2003-2004). I 25 av FN:s 193 länder gjordes flygoperationer, och man kunde i en lista se var de flög, över vilka ytor, hur många dagar, med vilka flygplan, vad som släpptes ut etc. Frankrike, Schweiz, Ryssland och Australien var mest aktiva det året (minns att det här är före “klimathysterin” i media!!). Sen hittade jag en sida som beskrev vad WMO ska göra i framtiden (ett dokument från 2005) och där stod det att vädermodifiering används sedan 1975.

  I den berömde miljöforskaren J. Lovelocks bok Vanishing face of Gaia (2009) finns ett helt kapitel om vädermodiering. Författaren beskriver olika tekniker och planer och konkluderar att det skulle krävas ca 100 000 flygningar för att neutralisera “klimatförändrningarna” och att kommersiellt flyg helst inte kan ta den sulfur som förespråkas behövas (det luktar illa) för att göra global dimma. Annars kan man spreja högre upp i atmosfären. Barium och aluminium sägs vara vad flygplanen normalt släpper ut.

  Att tillverka moln kunde man redan 1917.
  Att “äga vädret” kan man år 2025, enligt planerna.

  Här en länk till en lagförslag som Senator Kay Belly Hutchinson skrivit (2009) och som (med 200 miljoner kr) bl.a. finansierar en underavdelning på WMO där man studerar och modifierar väder.

  http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=s111-601

  Tack Maria för att du tog upp det här.
  Kusligt ämne, eller hur?

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.