År 2010 / Storebror ser dig/ Vänd om till Gud.

Gillar du tanken av att vara övervakad av ett system som snart “ser” allt?  Får du lov att vara du? Storebror ser oss och allt mer avancerade möjligheter och teknik dyker upp . Se denna film och du förstår att detta system att övervaka oss, finns överallt där du befinner dig. Länkarna innehåller intervjuer och den innehåller kontrollen av Facebook och Twitter m m. Är detta farligt för just dig i ett framtida läge?

http://worlduin.homestead.com/BIOMETRICS.html

OCH:

http://worlduin.homestead.com/ Universiell  kod för identifikation

Gud har skapat himmel och jord och människor, han vill att vi människor vänder oss till honom för att må väl. I denna världen vi har mår inte alla människor väl, men vi mår väl och får frid och ro med honom som HERRE i våra liv. I honom har vi Liv och Liv i övernog och i honom har vi styrka och ro och sanning. Det kan inte världen ge.  /Maria

5 thoughts on “År 2010 / Storebror ser dig/ Vänd om till Gud.

 1. Hej på er Janne o Andreas. Det kommer sådana tider då man får välja Jesus eller chipet.
  Väljer vi Jesus i det läget går vi fria från mycket elände, väljer vi chipet blir vi slavar.
  Hur lätt vi kan anses som kriminella kan vi fundera över, och en sak som är farligt då det är att tillhöra Jesus. Det kommer ett bli en jakt på dem som tillhör Jesus och kampen/striden och förföljelsen kommer att stå mellan kristna och kristna/troende.
  På Jesu tid gjorde fariseer och sadukkeer allt för att smutskasta Jesus och vi vet att han kom på korset och dog för oss alla.

  Tiderna som kommer kommer att bli mycket svåra, men den som tillhör Jesus gör som Paulus- den går HELA vägen.

  Det är gott att veta att Jesus Kristus är Herre och att han har omsorg om oss i allt som väntar i allt vi vill göra för att tjäna och tjäna honom på det bästa sätt, trots elände i världen och maktlystna girigbukar och hyenor och andra hemskheter.
  JESUS LEVER!
  /Maria
  *Ty Lammet, som står mitt för tronen, skall vara deras herde och leda dem till livets vattenkällor, och Gud skall avtorka alla tårar från deras ögon.* Upp 7:17

 2. Tänker på de gamla i samhället, pensionärer och sånt. De styrande kanske vill märka dem med pga att de kan vara förvirrade, senila, dementa och så vidare…?

  Men om alla människor är märkta i samhället, det låter lite otäckt. Men de styrande kommer väl, som med allt annat, säga att: “Det är för folkets egen säkerhet.”, eller “Vi är tvungna att göra på detta sättet”.

  Visst så länge man är en s.k. “fungerande samhällsmedlem” (eller vad de brukar kalla det), ja då kanske man inte har så mycket emot det. Men om man “hamnar på fel sida av lagen”, eller anses vara ett hot mot samhället, eller nåt i den stilen; — ja vad händer då?

  Om man sätter sig upp mot samhället eller opponerar sig mot “systemet”, då kanske man helt plötsligt anses av staten och samhället, som kriminell. Och om man då har nåt ID-märke på sig (chip kanske), ja då hittar de en alltså lättare (?), inte så roligt ifall man är kriminell, vare sig det är kriminell på det sättet att man är en bankrånare, eller kriminell pga att man motsätter sig samhällssystemet.

  Hur lätt kan nån av oss plötsligt en dag anses kriminell…och vad händer då? Vad händer då med ens rättigheter?

 3. Vilken mardröm att styras som en maskin. Eller ett djur.
  Tas pengar bort och vi får elektronisk valuta, så är vi tekniskt sett “slavar till bankerna” (som kan stänga av ditt kort om du inte beter dig väl). Människor styrs över internet och bankerna har inga öppentider…

 4. Hej Janne Den chipmärkta människan kommer att ångra sig bittert.
  Det är sådana tider nu att vi kan vänta oss att chipet kommer som en stor lansering för t exbortsprungna barn, och redan nu chipmärker man fångar på fängelserna (utan övertalning, läste jag)det kommer till en början att ske frivilligt för den goda sakens skull. Men sedan kommer det att bränna till ordentligt.
  Eftersom bibeln talar om detta och vi vet vad Guds ord säger så är vi ju verkligen förberedda och vi kan säga nej, och då får vi lita på Guds ord att han tar hand om oss.
  Det står också såhär i bibeln:

  Att de som tagit Antikrists märke (bl a chipet) kommer att bli sjuka i bölder m m, alltså fruktansvärda sjukdomar…. GUDS ORD VARNAR, och Gud har beskydd.

  De som inte läser eller förstår bibeln kommer inte att fatta vad det rör sig om, redan nu är det flertal kampanjer som säger människor att det är sååå bra med vhip.

  NEJ TACK.
  /Maria

 5. Slutstationen på övervakningståget verkar vara den chipmärkta människan.

  Kan man ha chips i datorer, kontokort, busskort, ID-kort, mobiltelefoner, soptunnor, bilar, kläder och hundar, så kan man ha det i människor, verkar vara logiken.

  Så bra om någon springer bort.
  Kanske mammorna kan ställa upp och chipmärka sina barn? De kan ses på skärmen! Och kanske man kan se vad de tänker? osv. ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.