År 2007! Välsignat år till alla

 

Året 2006 är snart slut. Timmarna försvinner en efter en för att mötas av en ny tid. Av hela mitt hjärta önskar jag er alla ett Gott Nytt Välsignat År 2007!

Ett nytt år behöver träda in med kärlek och omtanke. Ett Nytt år… Så många möjligheter till förändring. Så många nya hjärtan i brand för det som värker i människors hjärtan.

Jag hoppas att längtan efter Ordet skall fylla allt fler.

Du som inte tror och som läser detta; till dig vill jag skicka en tanke och ett ord. En förändring finns alltid att få. Hur det än ser ut omkring dig, finns det alltid något nytt att få. Kanske står du i något du inte vill ha. Då finns det läge för att ändra på saker. Jag fick mitt liv förvandlat, därför skriver jag.

 

Jesus säger: ”Jag är livets bröd. Ingen som kommer till mig skall någonsin bli hungrig igen. och den som tror på mig behöver aldrig bli törstig.” /Joh 6:35

Han säger också i vers 38:

”För jag har kommit från himlen för att göra Guds vilja, inte min egen. Det är Gud som har sänt mig. och hans vilja är att jag inte skall förlora en enda av alla som han har gett mig, utan att jag ska uppväcka dem till evigt liv på den yttersta dagen. För det är min Fars vilja att alla som ser Sonen och tror på honom ska ha evigt liv. och jag ska uppväcka dem på yttersta dagen.” Det är Jesu egna ord till oss alla.

Jag är lycklig att kunna gå in i det nya året med tacksamhet och glädje att jag fick min frälsning. Mitt liv är fullt av glädje över att få tjäna honom med att göra hans vilja.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.