Apostlagärningarna/Mirakel,under,Jesu efterföljare är vi

 

Det är så härligt att veta att bibeln är sann och att Jesus lever.. Om du inte läst Apostlagärningarna i bibeln, så gör det. Boken handlar om de första kristna och den första församlingens födelse, om den helige Ande och mirakel och under och om ond bråd död/förföljelse.

När vi läser om just Apostlagärningarna,  läser vi om apostlarna som till varje pris följde Jesus. Apostlarna stod inför samma “Stora Råd” som Jesus stod inför innan korsfästelsen.

Det finns många video på nätet som man kan se, och då är det bra om man har erfarenhet  i hjärtat och av text ur bibeln.För en del människor passar det bättre att se en video då man börjar intressera sig för vem Jesus är. ÄR? Ja han är, för han är uppstånden och han kommer tillbaka.

Jesu efterföljare finns idag också, och de kommer att följa honom hela vägen, ja hela vägen. Det är underbart att läsa och påminnas om apostlarna hårda arbete och människors glädje i frälsning och dop. Så ska livet vara, och jag tror att man kommer att vakna upp ur olika slags sömn och villfarelser för att vilja lära känna Jesus på djupet och följa honom- genom allt.

Det kommer i våra dagar att bli förföljelse för att man tror,  för ekumeniken kommer att styra detta, kanske inte nu, kanske inte så snart, men det kommer att bli förbjudet att älska och följa Jesus, för all tro kommer förmodligen att vara inom alla religioner  –  enheten, som man missuppfattat, kommer att vara det som skall gälla. Passa på att lära och repetera och ge ditt liv till Jesus i frälsning och kärlek. Gud vet vad han vill ha oss till att göra…(jovisst, det  finns det redan förföljelse i andra länder).

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.