Aposteln Paulus/Snö och kyla/ Predika ordet

 

 

 

Vintern är här, ja  det kan ju vara kul för många men jag är inte imponerad,  möjligtvis av de mängder som kommit. På Arlanda flygplats har de skottat bort lika mycket snö som det kom under hela förra vintersäsongen. Och..de har stängt ett kärnkraftverk nu för reparation- precis lagom till kylan som kom-   Klokt? Är det verkligen så nu igen? Tjäna pengar på höjda elpriser? nej det var av säkerhetsskäl.

*

Jesus har ingen som helst kyla i sig eller med sig då han möter en människa. Jesus har räddat mitt liv många gånger och jag är evigt tacksam.

1.Nu slipper jag att dö, Jesus är min; Han tvått mig ren som snö, Jesus är min. Och det är verkligt sant, Ty jag har Andens pant Och är på resa hem Till Guds Jerusalem./ kristen sång vers 2

*

Det är oändligt skönt att veta vart man hör hemma.  Det finns många betryckta och rädda själar som vandrar här på jorden och de behöver få frid. Frid får man bara tillsammans med Jesus, ingen annanstans finns den. Många älskar sina lustar istället för att älska Gud, och ett sken av gudsfruktan kläder många ansikten, och det inre har ingen ro.

*

2 Tim 4  /Paulus brev…

En sista förmaning

1 Jag uppmanar dig allvarligt vid Gud och Kristus Jesus, som skall döma levande och döda, och inför hans uppenbarelse och hans rike: 2 predika ordet, träd fram i tid och otid, bestraffa, tillrättavisa och förmana, med allt tålamod och all undervisning. 3 Ty det skall komma en tid då människor inte längre skall stå utmed den sunda läran, utan efter sina egna begär skall de samla åt sig mängder av lärare, allteftersom det kliar dem i öronen. 4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter. 5 Men var du sund och förnuftig i allt, bär ditt lidande, utför en evangelists gärning och fullgör din tjänst.

6 Själv offras jag redan som ett drickoffer, och tiden för mitt uppbrott är inne. 7 Jag har kämpat den goda kampen, jag har fullbordat loppet, jag har bevarat tron. 8 Nu ligger rättfärdighetens segerkrans i förvar åt mig. Den skall Herren, den rättfärdige domaren, ge åt mig på den dagen, och inte bara åt mig utan åt alla som älskar hans återkomst.

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.