En värld i brand/ Ekonomier /Krig/ Suck

 

Endtime info år 2011, då fanns denna mening om ekonomin som överskrift på artikel:
‘World economy will fall if revolts spread to Saudi Arabia’ LÄNK:


http://endtimeinfo.com/2011/02/world-economy-will-fall-if-revolts-spread-to-saudi-arabia/
Posted By
Joseph Candel
2011/02/25
*
Sedan blir det december 2012 och då står det så här:

Many governments and private corporations worldwide are already pursuing policies to eliminate cash and checks, while many other countries are testing various methods of doing business without physical currency. One thing is certain: A global cashless economy and a totally monitored and controlled society are in the making. Fiber optics, satellites, and computer databases have the potential to control the world in a way that boggles the imagination. – Joseph Candel

http://endtimeinfo.com/2012/12/mastercard-seeks-new-ways-to-trump-cash/

SVENSKA: Många regeringar och privata företag över hela världen har redan en politik för att eliminera kontanter och checkar, medan många andra länder testar olika metoder för att göra affärer utan fysisk valuta. En sak är säker: En global kontantlös ekonomi och som helt övervakas och kontrolleras i  samhället är i vardande. Fiberoptik, satelliter och databaser datorer har en potential att styra världen på ett sätt som svindlar fantasin. – Joseph Candel
*

2012 i december står det  om KRIG. Det är en värld i brand vi ser nu och det kommer inte att bli bättre. Ser ni vad som sker och vad som kommer?
Denna länk och bild säger en hel del eller hur? Läs artikel:
http://endtimeinfo.com/2012/12/us-aircraft-carrier-arrives-off-syrian-coast/

*

Satan styr världen och jag kan inget annat säga än så. Världen är styrd av ondska, den ondska som Gud säger att vi ska fly ifrån och inte ha med att göra. Men hur kommer man undan den då? den har ju alltid funnits. Vi kan fly undan den på så sätt att vi inte blandar oss in i den och att vi har Jesus som HERRE i våra liv och inte Världen! Världen har INGET att ge och skall inte vara herre över våra liv!

Jesus dog för hela världens människor. Vet man det?/ Jesus died for the whole world’s people. Do we know that?

1 Kung 2:44 Kungen sade vidare till Simei: “Du känner själv till allt det onda som ditt hjärta vet med sig att du har gjort mot min fader David. HERREN skall låta din ondska komma tillbaka över ditt eget huvud.

1 Mos 6:5 Och HERREN såg att människornas ondska var stor på jorden och att deras hjärtans alla tankar och avsikter ständigt var alltigenom onda.

Ef 6:12 Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.

Jes 57:1 Den rättfärdige går under, men ingen bryr sig om det. Fromma människor rycks bort, utan att någon inser att den rättfärdige tas bort för att slippa ondskan.

Hes 7:11 Våldet har växt till ett ondskans ris. Det blir inget kvar av dem, ingen från deras hop, inget av deras rikedom, deras härlighet försvinner.

Sak 5:8 Han sade: “Detta är ondskan.” Och han stötte åter ner henne i korgen och slog igen blylocket över öppningen

1 Kor 5:8 Låt oss därför hålla högtid, inte med gammal surdeg, inte med ondskans och elakhetens surdeg, utan med renhetens och sanningens osyrade deg.

Job 24:12 Från staden hörs de döendes jämmer, svårt sårade ropar på hjälp. Men Gud aktar ej på sådan ondska.

Ps 7:10 Gör slut på de ogudaktigas ondska, låt den rättfärdige stå fast! Du som prövar hjärtan och njurar är en rättfärdig Gud.

Ps 7:15 Se, han avlar ondska, han går havande med olycka, han föder lögn.

Ps 36:5 Ondska tänker han ut på sin bädd, han går den väg som inte är god, han skyr inte något ont.

Apg 8:22 Vänd dig därför bort från din ondska och be till Herren. Kanske skall han förlåta dig vad du tänker i ditt hjärta.

Rom 1:29 De har blivit uppfyllda av allt slags orättfärdighet, ondska, girighet och elakhet, de är fulla av avund, mordlust, stridslystnad, svek och illvilja.

Jak 1:21 Lägg därför bort all orenhet och all ondska och ta ödmjukt emot ordet, som är inplanterat i er och som har makt attfrälsa era själar.

Jak 3:6 En sådan eld är tungan, en värld av ondska bland våra lemmar. Den smutsar ner hela vår kropp och sätter tillvarons hjul i brand och är själv antänd av Gehenna.

 

 

/Maria

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.