Aposteln Paulus /Rom 5 Han frälste min själ

 

Romarbrevet kan man läsa gång på gång, precis som många av de andra böckerna i bibeln. Idag koncenterar jag mig på just Romarbrevet och vad vi har som barn till Gud:

Räddning: Rom 5:8

Rättfärdighet: Rom 5:18

Evigt liv: Rom 5:17, 21

Gemenskap med Gud: Rom 5:11, 19

Lydnad: Rom 5:19

Befrielse: Rom 5:10-11

Nåd: Rom 5:20

Detta är bara några av alla underbara bibelord från Gud till oss, för att vi ska växa i tro, få förståelse för hans ord, för att vi ska kunna lyda, för att vi ska kunna leva ett rättfärdigt liv. Gud är underbar som i sin nåd har frälst mig, jag kan aldrig tacka nog för det, det finns inga ord.

*Trofast är Herren, han frälste min själ och tog mig ur bojornas tvång. Trofast är Herren, han allt gjorde väl  Och fyllde mitt hjärta med sång.* G Alenius

Nu var det ju inte så för mig att allt detta underbara hände på en gång, nej det tog tid att förstå frälsningen och att börja förstå bibeln, så du som är ny i tron ska veta att det är en väg som är underbar men det tar tid att lära känna sin Frälsare, och framförallt måste man vara beredd att kasta sitt EGO iväg! Ju fortare man gör det desto bättre liv! med Jesus.    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.