Antikrist /Frååågor

 

nameabov4.gif

Antikrist. Vem är han? Och när kommer han eller har han redan kommit? Sådana frågor är det väldigt mycket av nu, många undrar och spekulerar, och människor världen runt är oroliga. Jag vet inte heller vem han är, men jag vet vad bibeln säger. Och den litar jag på.

Det står att vi ska pröva allt mot bibelns sanningar och inte spekulera själva eller tro felaktiga saker. Men man undrar…och många undrar och tror faktiskt att det är en viss B Obama som är denne Antikrist.

På nätet kan man se otaliga filmklipp och liknande, och texter som försöker säga att det är så, men vi VET inte. Det står i 2 Thess 2:7-8:

*Det verk av ondska och laglöshet som denne upprorsman ska utföra när han kommer ser ni redan spår av. Men själv träder han inte fram förrän den som håller honom tillbaka stiger åt sidan. Men då kommer han, denna ogudaktiga människa, som Herren Jesus när han kommer tillbaka bara behöver andas på för att han ska vara utrotad för gott.*

Det står också i 2 Thess 2:1-2 att: *Lidande och stora svårigheter ligger framför oss, men att det onda inte kan segra.* På nätet finns nu somliga filmer att se på, bl a så säger där filmer om Bibelkoden att B Obamas namn finns där som Antikrist, men vi VET inte.

Och därför kan vi heller INTE dra förhastade slutsatser. Det jag heller inte tycker om, är de filmer jag sett om en viss Ophra W. som “tydligen” förnekar Jesus Kristus som Guds son och som Frälsare. Hon tycks ha gått in helt för New Age och sprider denna lära/åskådning eller vad man skall kalla det, fullt ut. Det tycker jag är skrämmande.

Ja det var några kvällstankar från mig. Vad just DU tycker vet jag ej…men jag vet vad Bibeln säger. Vem är då denne människa som det står om i 2 Thess 2:4: *Han kommer att trotsa allt gudomligt som finns och upphöja sig över allt som är heligt. Och han ska ta plats i Guds tempel och påstå att han själv är Gud.* Det VET vi inte.

Paulus nämner inte i första hand Antikrist för att vi ska kunna identifiera honom, utan för att mana oss till beredskap mot allt som kommer att HOTA vår TRO.

2 thoughts on “Antikrist /Frååågor

  1. Hej Allan Tack för din hälsning. Kyrkor o församlingar kommer att ändra utseende dvs ¨så som du säger här kommer nog att ske, bl a D Wilkerson säger så i sina böcker. JA vi håller fast vid klippan JESUS, däri honom är vår trygghet. Välkommen tillbaka hit. /Maria BLESS U

  2. Så sant! så sant!
    Jag tror att det i denna sista tiden blir i små husförsamlingar som den sanna Kristusförkunnelsen förs fram/hålls vid liv.
    De stora kyrkorna är redan infiltrerade av satan. Om vi bara håller fast vid våran klippa, Jesus, så är vi trygga! Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.