Aliens,Ufo,Sista tider.Antikrist m m/Videopredikan m m

 

Det fins många profetior. Det finns många profetior i BIBELN, dem skall vi läsa, begrunda och ta till oss. Vi lever i de tiderna nu, då det är kort om tid, och människor vet för lite om Jesus och Tro, de vet inte att de måste bli frälsta innan Jesus kommer tillbaka.

Tror ni på Aliens och UFO? Jag tar upp det ämnet igen, jag hade skrivit massor om detta för ett tag sedan men jag var för feg att behålla det för jag fick en del mail som frågade elaka saker om mig om jag var rubbad eller något. Jodå jag har även sett UFO 1978/79, och 30 min in i filmen ser vi det som jag själv sett på himlen, tre föremål som… Allt detta som videon handlar om är occult och kommer att komma till jorden igen.Jag har läst och läst och bett och frågat Gud och nu är det dags för del 2. Det verkar som om man får ta i en del för att nå ut…

Om ni har den svagaste aning om att Aliens och UFO finns då ser ni denna upplysande VIDEO. Här får man svar på många frågor och en utförlig förklaring till många saker som skett redan på  Noa och Enoks tid, han som vandrade med Gud, m m. Det kommer att komma fler videos med samma talare som den som berättar här i filmen. Varsågod, bilda dig en uppfattning:

LAST DAYS PROPHECY UPDATE: THE ALIEN AGENDA

http://www.youtube.com/watch?v=TMd5D3Ex0HE

Antikrist/satan kommer från en annan dimesion och är i antågande,han har varit här förut, Hans namn är Apollyon. Tiden är kort som sagt, Vänd dig till Jesus för frälsning.

/Maria

2 thoughts on “Aliens,Ufo,Sista tider.Antikrist m m/Videopredikan m m

  1. New Age är ju de som vet mer, jo så är det, och det är djävulska krafter som kommer att släppas lösa, och det står ju om dem i bibeln, klart o tydligt, det är ju inget man kan tycka är ok. Hemskt. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.