Aldrig för upptagen för att höra

 

Eftersom jag vet att Gud är min fader, vet jag också att han aldrig är för upptagen med annat för att höra på mig. Jag kan komma till honom precis när jag vill. Han sover aldrig, har inte stängt för lunch, är aldrig försenad eller har annat att göra så att han inte har tid.

Närhelst jag behöver be en bön för någon eller för mig själv, så vet jag att han alltid hör. Han har alltid ett lyssnande öra för mig, Tänk, han säger aldrig: Vänta lite!

Han är den ömmaste fadern.Han säger aldrig heller: Vilken dum bön, vad barnslig du är, eller: jag orkar inte höra på dig.

När jag än kommer under dygnets alla timmar så vet jag: Han hör mig! Han vet om mig! Han älskar mig! Han vill ge mig allt! Han har skapat mig. Det är så underbart att veta att jag var påtänkt innan jordens grund var lagd.

Därför: “Hämta nu styrka hos Herren, av hans oerhörda kraft Ef 6:10

“Allt vad ni vill att människorna skall göra för er,
det skall ni också göra för dem.” Matt 7.12

“Alltid är jag ansatt, men inte kringränd, rådvill,

men inte rådlös.” 2 Kor 4:8

“Besinna att Herren är Gud.” Ps 100:3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.