Falska profeter:Akta er för Jens Garnfeldt, 2 VIDEO, ytterligare en falsk profet,.. på festival i Älmhult, och Kanal 10 sänder detta. Vilket spektakel!!! VAKNA!

ac1062

VARNING för JENS GARNFELDT!  VAKNA KANAL 10! 

VIDEO fr ÄLMHULT:

http://www.youtube.com/watch?v=rh4OmJOAkQs

Tala om att bedröva den helige Ande.

*

Jag är ledsen, ja mycket ledsen, och snart skall du få veta varför!

Många falska profeter skall komma och gå innan Jesus kommer tillbaka, det vet varje troende. Men de kanske inte kan se vem som är falsk och vem som är äkta därför att deras ande inte är väckt.

Här kommer du att få se en falsk profet in action/i aktion:  JENS GARNFELDT.   Tyvärr, men tack att jag får visa/måste  visa er denna video, där det är mer än uppenbart att det är en falsk profet/förkunnare som är ute och förvrider huvudena på människor. Just nu tycks denne “predikare” vara i Älmhult och Kanal 10 sänder program från mötena.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17732281.ab

GÅ INTE DIT!  Det är inte rätt, det är FEL fel fel fel! Det du ser i filmen är inte äkta! Ta dig till vara och varna andra för falskheterna och  Ojoj, han talar om väckelse i Sverige. Jag skall tala om för dig om du läst såhär långt att den väckelse vi behöver är att FÅ SLIPPA DENNA TYP AV FALSKA PROFETER. Jag mår fysiskt illa då jag ser denne man stå och ljuga för människorna. Jens skriker: COME ON Holy Sprit!  Vilken hädelse! Hur vågar han???

Och stackars Börje Claesson, han är lurad, av en dansk dräng som tror att han är en profet.

Jens gapar och skriker om FIRE, ja jag har hört det förut och sett dessa män! Och det är en sorglig syn!  Gjorde Jesus så??? Nej förstås inte! SKRIKER man efter den helige Ande?? Tala om att bedröva Anden! Vilket spektakel!! och människor går på detta.

Jag måste få be om ursäkt för den  s k “kristenhet” som andra otroende människor ser här på videon och i min text. Det är för sorgligt!  De måtte tro att folk är galna som går på det där. När folk faller är det en slags hypnos, (hörde du det väsande ljudet?) det handlar om,  och INTE den helige Ande.!!! Förstår du?  Se också videon här nedan som förklarar för dig. Han kan skrika fire så mycket han vill men folk blir inte lyckligare för det! Det står inget om detta i bibeln det kan jag säga dig. Det står i Apostlagärningarna om Andens eld i kapitel 2 /Den helige Ande kommer/ i den första församlingen, men det är inte samma sak som de visar i videon. Apostlagärningarna 2 handlar om tungotal där olika folk från olika länder kan höra sitt eget språk och detta var för att sprida evangeliet. Apostlarna skulle arbeta i den helige Andes kraft och sprida evangeliet. Tyvärr har predikanterna inte läst bibeln rätt så de fattar inte vilka fel de gör, eller de fattar nog men de tjänar pengar på att åka runt och lura folk.  Så var det på Jesu tid också.

OBS!  VIDEOS OM FALSKA och demoniska PROFETER/PREDIKANTER:’

http://youtu.be/8l9cXsmZB7Q 

http://www.eaec-se.org/articles/Johansen/rapport_om_helig_dryckenskap.htm

Så nu har jag tyckt färdigt och mitt hjärta blöder för alla som blir lurade och jag kan bara VARNA VARNA! för att man inte ska tro att det som sker i mötena är sant! Jag har sett mycket sedan 1989 då jag blev frälst, och tack att jag fått se galenskaperna, och kunnat freda mig från de falska! och bara vara med Jesus, i öknen, utan att springa på den här sortens möten.
*

/ Jesus är min HERRE, och jag våndas över den värld som tror på att det här är sant som vi ser idag./Maria

/Maria

50 thoughts on “Falska profeter:Akta er för Jens Garnfeldt, 2 VIDEO, ytterligare en falsk profet,.. på festival i Älmhult, och Kanal 10 sänder detta. Vilket spektakel!!! VAKNA!

 1. Hej Madeleine, ja det finns alla sorter där ute som predikar både det ena och det andra men inte det rätta evangeliet! Kan du nämna några namn så vore det bra, för det är bra för folk att veta, människor blir så lurade idag och internet visar på många falska saker. Det är bra.
  Det är inte klokt vad mycket felaktigt som sker. Såg dans i kyrkan från ett program i tv- i Lund. Galenskaper.

 2. Det börgar nu även träda fram profeter som profetera emot typ Jens,g, dvs dessa nyavilseledande profeter värkar ut åt sätt mycket trovärdiga även för de som håller på den rena läran, de uppträder med på samma sätt som typ Jeremia,Hesekiel,och Mose i bibeln, men de är också falska, men den onde har ändrat liksom “skepnad” nu på många profeter, detta är en ny metod av den onde, de ser ut att vara tvärtemot framgångs profeterna,men dr ändra också sanningen. De är inre så många så De har börgat synas så mycket,men de är på gång.

 3. Hej Monika! Tack så hjärtligt för din kommentar och dina ord som styrker mig. Jag hoppas att man läser det du skrivit om villfarelser, för det är sant. Det finns många sidor och artiklar som säger att Jens G har rätt och är en underbar predikant som kan hela människor. Jag har skrivit vad jag skrivit enligt bibelns ord. Man lär sig då man umgås med Guds ord att sålla bort sådant man inte behöver.Jag behöver då verkligen inte Jens.
  Kristenheten är på fallrepet och katolicismen är på väg att sluka de troende i detta land o andra länder. Homosexualiteten blir snart så stor som Jesus varnar för i bibeln, och det är så hemskt. Det kommer en dom över det land o de människor som ägnar sig åt dessa saker.
  Jag mår illa, inte över människorna som inte fattar bättre utan över satan som är så hemsk och äcklig. Jag kan ha fel i en del saker och erkänner det men brukar att stämma av med Guds ord och honom själv, han brukar leda rätt och förstår man inte får man fortsätta—–framåt! Livet är en strid, och vi strider för Kristus.Läste du att Benny Hinn´s släkting talar på ARKEN i Stockholm nu i juli. Hemskt, där är fullt med falska profeter och ingen säger något!!!!!
  USCH.
  Tack än en gång, välkommen igen och att diskutera det som sker i världen och vår närhet.
  Guds välsignelse. Hälsn Maria

 4. Tack Maria! Underbart att läsa det du skriver. Du slår huvudet på spiken och må Herren stärka dig så du orkar stå fast när de som accepterar dessa villfarelser försöker gå tillrätta med dig. Ganska lustigt att du fick en hänvisning till “helapingsten”..att den artikeln skulle lära dig något..(När den sidan står för det som du här tar avstånd ifrån) Man får inte kritisera och ta avstånd, för då går man för långt. Nätack, kristenheten har fått sin alldeles egna variant av Pk-värderingar, svälj allt och var tyst, annars är du dömande och trångsynt osv osv ..Jag är liksom du djupt bedrövad och frustrerad. Förvånad också, faktiskt..

  Guds frid syster

 5. Hej Leif och välkommen hit. Ja vi läser bibeln vi som vill följa Jesus, och vi tror på Guds Ord till människan, men människan skapar sina egna gudar och vill inte följa Jesus för de vill göra som de själva vill och därmed blir deras liv förstörda.
  Följer man Guds Ord så klarar man sig bra i livet och får en evig glädje, ett evigt liv. Man slipper ramla i falska profeters händer och man slipper bli lurad på sitt liv.
  Jesus är vägen och sanningen och livet och hade inte jag haft Jesus så hade jag varit stendöd för länge sedan. Han är mitt liv och allt jag har.Han har gjort sådana stora under i mitt liv.Bibeln är sann och den bästa boken att läsa och ta till sig både varningar och allt annat Gud vill lära oss. Gud, han som skapat himmelen och jorden, honom driver man med och smutsar ned! Att man vågar….
  FRID!
  Välkommen tillbaka hit!
  /Maria

 6. Hej,
  Bra Maria och några till det märks att ni läser Bibeln, det är alltför många i dag som inte gör det.
  Om man inte läser Bibeln och lär känna Gud är det mycket stor risk att bli bedragen av de falska profeterna.
  Många kristna i dag vet inte vad det är för skillnad på kristen tro och troslära.
  Kolla detta, så kommer du se hur fel det kan bli.
  Be Gud om öppnade ögon och närma er Honom så kommer Han att närma sig er.

  Guds frid

 7. Hej och tack för din kommentar som vill belysa det ämne/felaktigheter och sorgligt och otäckt lurendrejeri och falska profeter som fler behöver vara vakna över! Tack för att du säger det som så många borde säga, men inte vågar!eller vet ngt om. Jag kan inte kommentera på din sida, jag försökte idag. Jag lägger kommentaren nedan!

  Jag vet inte heller hur detta kommer att sluta och jag vet inte hur man får stopp på dem, det verkar som om halva landet håller med och halva landet går med dem.Det är likadant i Norge och Finland också säger man. Det är sorgligt, som du så riktigt säger, att de lurar människor som är i behov av frälsning och omtanke och kärlek, men blir lurade av dessa/sådana människor!

  Jag har som sagt sett detta på Arken i Stockholm, i Järfälla, och på många andra ställen, det är samma elände och falskhet! Men folk ÄR sövda, de vill inte förstå, iofs så tillsluter ju Gud själv vissa människors ögon för att de inte velat förstå. Opinionen är kanske på väg att vakna nu, jag hoppas det! Vi måste ju tala om för folk hur det är, och vi gör ju det……… men det händer inte så mycket. De utländska förförarna kommer hit i sommar på
  Arken och på Livets Ord och flera ställen i samband med t ex ute-“väckelsemötena”! Jag är oroad. Jag är också oroad över vår nya biskops ord….Det finns ju fler vägar till Gud än Jesus, säger hon, och det är ju fel.
  /Hälsn Maria. Välkommen tillbaka hit.
  FRID.
  Hej, ”kristen katolsk filosof som ”talar” om ”Den heliga vreden från vänster”. Se i texten: man kan inte vara en kristen katolik! Antingen är man en kristen eller coskå inte, eller också är man en katolik. MEN man är inte en kristen katolik, det går inte att vara, katolicismen måste man akta sig för! Bonehoeffer och Stinissen skall man inte ha med att göra…..felaktig info ger de!
  Se gärna min sida https://gospel.jesuslever.eu/
  som du besökte idag och se under kategori katolicism. Där får du svar på många frågor om ”religion”. Jag är en troende kristen, och jag är inte religiös, det är skillnad som natt och dag! ska du veta. Jag är troende på Jesus Kristus och tillhör ingen av de församlingar man kan se idag.
  Hälsn f Maria

 8. Är bedrövad över hur dessa skojare lurar människor över hela vårt land.
  De drar fram som ett korståg över landet och lurar svaga människor med stora behov.
  Jens Garnfeldt och Owe Carlsson som ett team är inte det Sverige behöver.
  Carlsson som förstörde pingstförsamlingen i Malmö och sparkades efter otrohet.
  Hur kan dessa rövare tillåtas inta Citykyrkan och kanal 10 utan att någon reagerar?

  http://varghjarta.wordpress.com/2014/06/12/mirakelpastorer-helvetet-och-pengarna/

 9. CITAT från Helapingsten: Falska profetjägares jakt på karismatiker är väldigt sorglig i och med att det skapar splittring och tar fokus från evangelisation, botande av sjuka, hjälp till fattiga och annat vi är kallade till. Visst, de tar Jesu ord om att akta sig för falska profeter på allvar, men Jesus sa inte att vi ska ägna halva våra liv åt att spana efter falska profeter utan Han sa att vi ska ”förkunna att Himmelriket är här. Bota sjuka, uppväck döda, gör spetälska rena och driv ut demoner” (Matt 10:7-8). Jareteg och andra falska profetjägare skulle ha mycket större trovärdighet om de:
  1.Använder en biblisk urskiljningsmetod och är mer restriktiva snarare än att utmåla hundratals miljoner karismatiker som falska.
  2.Spenderar lika mycket tid på att peka ut sanna profeter, bra karismatik och själva ägnar sig åt att förlösa Andens gåvor och sprida Evangeliet.
  3.Lär känna och kramar sina fiender och inte bara skriver om folk de inte håller med om utan också försöker förstå dem.
  *
  NEJ jag har heller inte sagt att man ska jaga hela sitt liv efter falska profeter, men förklara vilka de är, vad de sysslar med och varför man tycker de har fel och att man har stöd i bibeln, och det har jag för så pass mycket har jag sett, har sett dem in action, och det var inga roliga saker! Håll mig inte för okunnig eller för att inte veta vad jag skriver, det jag skriver är bevis, och så ska det inte vara, för de som söker Gud kan inte nå den äkta Gud som vill hjälpa när de här svansar runt och tror att de själva är Gud, då är det allvarliga fel som begås, också när man ropar på den helige Ande som till en springpojke. Tänk på dessa saker. Lennart Jareteg har mycket rätt och är en äkta människa, som både reflekterar och är kunnig i många ämnen, men man missförstår honom ofta- med vilje. Hälsn Maria,

 10. Hej, tack för länken. Kanske tycker du att jag ska läsa på för att jag klagat och enligt andra förtalar de falska profeterna. Jag vet vilka de är och jag beklagar att det är så, men de tider vi lever i är bedrövliga och lär inte bli bättre.Det finns också många i vårt avlånga land som tycker som jag.
  / Hälsn Maria

 11. Hej Anette Det var ju bra att du har tittat på det jag ville visa, men här ligger en förvillelse som du inte ser, om du vidhåller att det är ok med Jens och hans shower. Jag har också gått på bibelskola,för många många år sedan om nu det ska vara kännetecknande för att man lär rätt vilket jag inte tycker i allt.Tror du jag skulle kunna sitta och ha en hemsida i 8 år utan att läsa min bibel? Tror du att jag skulle sitta o skriva utan att veta ett dugg om vad som är vad? Jag behöver inte gå till ngn mer än Gud för att lära mig mer om vad som sker . Jag säger inte att allt är fel men det finns vissa människor och läror man måste titta mer på än andra.Jag vet faktiskt inte om du förstår hur jag menar. Man kan få saker som är “bra” men om inte resten är bra utan man är vilseförd, det tycks man inte veta om. Ang lovsång så finns det mer att säga om den saken. Jag vill inte tjafsa och tjata om detta för det tycker inte Gud om – ändlösa diskussioner, ja är ja och nej är nej och jag säger med kraft ett nej till Jens och dylika predikanter.
  Att man överhuvud taget är med i en församling idag det sätter jag ?? för. Gud säger att vi ska gå ut ur de institutionerna, Gå ut utanför lägret, som Jesus! Då blir man vaken! och kan göra sitt jobb. FRI. I Jesus.
  Hälsn Maria

 12. Hej

  Jag har kollat upp detta redan som du skickat till mig och jag kan bara tycka att det är tråkigt att du inte ser det som är bra.
  Visst ska man pröva allt och så det fattar jag oxå. Men som sagt jag vet mycket. Har gått på bibelskola bla och läst min bibel. Bibeln är mitt ända rättesnöre.
  Du vet ju inte heller vem jag är men jag är alltid en kritisk person som kollar upp predikanter och förkunnare.
  Om nu människor har fått något från Gud när de gått på bl.a Jens möten så kan väl varken du eller jag ta det ifrån dem eller? Det är är verkligen att peta undan Gud. Jag glädjs med dem som får ut något av alla möten. Sen om du eller jag inte tycker om det så är det ju upp till oss.
  Det står i bibeln att vi ska alltid se positivt på människor. Alla kan göra fel men det finns alltid något gott i alla .
  Eftersom jag själv sitter med i ett lovsångsteam så vet jag att lovsång är super viktigt. Att få är Gud är det bästa som finns. Gemenskapen i församlingen gör att man kan prisa Gud tillsammans och växa och bli starkare.

 13. Hej Anette! Tack för din kommentar, alla har lov att yttra sig här, även jag. Jag anser att, med bibeln som grund så finns Jens inom kriteriet för falska profeter som nämns i bibeln, och med de videos som man kan se så är det rent förskräckligt att man kan häda den helige Ande på det vis som Jens gör då han skriker: come on holy Spirit, m m.
  Matteus 24:4, kan vi börja med kanske.
  Ulvar i fårakläder finns det gott om!

  Vet du om att det är magi man sysslar med i frikyrkorna? Vet du om att man rör vid folks pannor o de ramlar till marken, det är från yoga som det kommer, magi och trollkonster. Du måste vara vaken för det som sker och kunna se igenom det.

  Jag har varit i många församlingar som gäst, och jag har tillhört en församl. och jag tillhör INGEN ANNAN ÄN GUD SEDAN LÄNGE. Jag vill inte ha det som finns där i vissa församl o kyrkor, som i mångt o mycket är falska. Det finns bra och dåliga saker och man kan nämna både Arken och Kraftkällan som falska församlingar där man tar betalt för förbön för sjuka t ex och där man skriver i automatisk skrift, Occult!

  Jag vågar också utmana och jag ser vad som sker och jag skriver och varnar. Men man är så till sig i allt detta som sker att man inte ser klart. Gud säger oss att vi ska varna och ser man på bibelorden man ska följa i Guds ord så är det bara att läsa innantill med den helige andes hjälp. Jag säger inte heller att ALLT är dåligt men Jens är som han är och han tillhör en viss skara som jag inte anser är rätt ute.

  Angående lovsång så det rätt med rätt sorts lovsång, men musikerna i församlingarna är de som får äran för sina underbara texter och musik, det står i bibeln om HUR lovsång ska framföras, med stränginstrument o s v … det är inte så idag, det är så annorlunda och jag tror inte på att ta in världen i “kyrkan”.Man skall sjunga till Guds ära, men gör an det med rökmoln och elgitarrer och trummor och annat som man inte ens kan höra en text! Och de äldre går ur för det är mest ungdomar som skriker och refrängerna håller på i mycket lång tid, är det lovsång? nej tack. Lovsång berör på djupet.

  Du kan ju tänka lite på saken och tänka efter vad som egentligen sker.David Wilkerson har många videos och predikningar som rör de falska profeterna, lär dig av honom! Texe Marrs är också en person man kan se tala om detta med de falska profeterna i denna video:http://youtu.be/v3gHo0CTFWE

  Känner du mig? troligtvis inte. Se videorna med Jens (här i kommentarerna..) och jag ska skicka dig videon med handpåläggning så får du se vad det är o betyder! Jag skickar den på din mail under dagen och lägger in den i denna kommentaren också senare idag.Källor utan friskt vatten: Kenneth Copeland är en av de största, Billy Graham, Benny Hinn, Joel Osteen, Rick Warren, Rick Joyner,Creflo Dollar,Hillsong, (Alla dessa kör med i ekumeniken och tåget till Rom!!! Kenneth Copeland är en personlig vän till påven), Paula White, Todd Bentley och Florida outpouring i Lakeland!,
  Joyce Meyer,
  http://youtu.be/bGwgzPo4Fu0,

  http://youtu.be/OENPnNv60iI
  http://youtu.be/v3gHo0CTFWE Här kryper de på golvet i KUNDALINI, livsfarliga saker!Detta är på väg till Sverige!!
  Här finns också skrattfesterna/hysteri!!
  http://youtu.be/K3xpt7cQmcQ Demonic posession.
  Vill du ha fler video som förklarar? Se då:
  http://youtu.be/J-bC41Nbfms

  Yoga is a Satanic Spiritual Practice BEWARE !!! X Yoga Instructor Speaks Out !!! VIDEO:http://youtu.be/wKwEkXcmEUQ här faller man! ca 13.10 min in i videon

  NWO = Anti Christ Kingdom! :http://www.youtube.com/watch?v=D2gjQGFls50&list=UU18S2KrX6YYdQxfNb4uGUCw&feature=share&index=2

  Och:Wolves in Sheep’s Clothing! CHARASMATIC CHAOS EXPOSED !!! Be Vigilant!:
  http://www.youtube.com/watch?v=66vICsedEiQ&feature=share&list=UU18S2KrX6YYdQxfNb4uGUCw&index=8

  kanske du har en del material att gå igenom nu och det finns mer, läs i bibeln så får du förståelse.
  Hälsn Maria

 14. Hej

  Jag tycker att om du Maria är så vis och lärd som du vill bevisa. Varför är du inte aktiv i någon församling och undervisar andra människor än att kritisera andra. Om nu lovsång är bekymmer för dig så tycker jag att du ska läsa bibeln lite bättre eftersom där står det att vi ska lovsjunga till vår Gud.
  Jag har varit frälst länge och har varit med i olika församlingar där det viktigaste är att synas och höras.
  Har jätte svårt för detta. Jag vill ha Gud och ingenting annat.

  När jag kom tillbaka till Gud efter några år ifrån honom sökte jag där det var brinnande. Och jag är ingen lätt person som tar allt för givet men Jens har verkligen fått mej tillbaka på banan. HAN är ingen falsk profet i mina ögon mer en som vill tjäna Gud och betjäna människor. Tack för att någon vågar utmana alla bittra människor som du kanske som hoppar på allt som rör sig

 15. Hej Lena! Tack för din kommentar. Jag vill gärna svara på den. Jag frågar mig om du verkligen sett det du borde se, och vet du att alla möten är ju olika och det jag sett i verkligheten av att kunna/få bedöma den frågan som många undrar över: Vem är en falsk profet?
  Hade jag begått en dödssynd med att ifrågasätta hade nog Gud för länge sedan tagit mig i örat!

  Jag börjar med att ställa några frågor:
  KAN man LÄRA sig på en bibelskola att förlänga ben på människor???? Jens säger att han har LÄRT sig det.

  Enligt min mening kan man inte det, det är Herren Gud själv som gör sådant.

  FÅR man ropa på/till den helige Ande: COME ON! Holy Spirit!!!!

  Är det ok att göra så?

  Enligt min mening är det helt fel. Det är inte av ödmjukhet.
  Jag tror säkert att du fått uppleva ngt som du tycker är rätt, men jag behöver inte uppleva samma sak, jag kan se själv och av erfarenhet se felen.

  Jag har varit frälst sedan 1989, och sett en hel del på många möten, frågan är om man vill vakna eller inte och vad man lär sig under lång tid eller om man inte vill se, man kanske går i blindo. Jag vill hela tiden utvecklas och få reda på Guds sanningar och därför kan jag/vill jag irågasätta vad människor gör och inte gör.
  Jag skulle verkligen behöva bli frisk från mina sjukdomar och förr var jag på olika möten där man sade jag var frisk men inte då! Det var ett häftigt möte bara! Sade man. Jag har sett så mycket att jag inte ens är förvånad, bara sorgsen över människors beteenden.

  När det gäller Jens G så kan man se på många video att han beter sig suspekt, har du sett det? Att falla till golvet är inte bibliskt, och inte av den helige Ande. Har du sett alla videos och vad de berättar? J G väser och låter och det är inte ok, det är av den andra sidan. man kan låta och vara hur “kärleksfull” och vanlig som helst och man kan predika Jesus och evangelium men det kan också gömma sig olika feaktigheter som man bör se upp med. Läs de övriga kommentarerna här i fältet.
  Du låter väldigt uppbragt och oförstående och arg, och det får du vara, men jag försöker bara peka på sådant man bör se upp med. Det finns människor idag som tillhör Emerging church, den framväxande felaktiga kyrkan, där man predikar JESUS men inte tillhör Jesus med sitt hjärta och lånar sig till fel saker bl a för att säkerställa sin ekonomi och framtid, man kan lägga den i Jesu händer i stället och gå den rätta vägen.Bibeln varnar ju för/JESUS varnar väldigt mycket för felaktig undervisning. VEM o VILKA var det som dödade honom? Jo de skriftlärde. De var mycket rädda för Jesus, och för sin egen existens och överlevnad ekonomiskt m m. Visst kan det ske helbrägdagörelse, men man kan undra vilka s k under som håller i sig och vilka som inte håller. Anser du att “Lakelandväckelsen” också var av godo? Och att Reinhard Bonnke och Benny Hinn också är goda profeter? Då har du fel.Jesus kropp kan inte fungera spm det var täkt förrän Guds folk börjar begripa att de inte KAN TA SIG SAKER själva, utan de måste vänta på Gud! Många s k profeter är SJÄLVUTNÄMNDA, jag har sett många av dem, och jag gillar det INTE! Guds församling har en del kvar att lära innan de kan kalla sig det.
  http://youtu.be/IlfJqr7zFEg SE DENNA HEMSKA video som är occult och obiblisk, med sitt FIRE!! Kolla upp sanningen! Jag såg denne man på ARKEN i Kungsängen, inte bra alls!!!!!!

  Här står att läsa om hans video/mirakelvideoVIDEO: http://youtu.be/rh4OmJOAkQs där han skriker på den helige Ande, det är HÄDELSE. :

  http://youtu.be/SLwZ-Y8mFpM HÄR talar han om att/nej han skriker/ att han kan hälla bensin på folk för att få dem att brinna, som svar på varför han skriker så.!

  Här är höjdpunkterna från ett eldigt möte med mirakelpastorn Jens Garnfeldt

  http://www.youtube.com/all_comments?v=rh4OmJOAkQs
  nedan ÄR Kommentarer från den ELDIGA videon som jag avskyr

  Kommentarer: han talar aldrig om Jesu nåd för männsiskor som i tro på honom inte behöver prestera tro för det finns inga såna texter i Bibeln. Nu är hans långvariga “väckelse” avbruten i Älmhult, hur kommer det sig? Folk åker från hela Sverige och överger sina egna församlingar för att få se/höra en show,sorgligt

  Han kan citera skriften tills öronen blöder men det behöver inte betyda att han har rent mjöl i påsen för det…

  Haha – det är som att höra Ulf Ekman på 80-talet…samma tomma löften om väckelse, samma främmande eld som leder människor bort från barnaskapet i Kristus – att människor fortfarande går på det här är ju riktigt sorgligt…den andlighet som Jens Garnfeldt släpper loss är samma osunda andlighet som flödade över kristenheten i Toronto, Pensacola, Lakeland och på många andra håll. Det är frågan om s.k. ”holy drunkness” med bisarra manifestationer som fullkomligt saknar stöd i Bibeln och därmed saknar anknytning till den bibliske Helige Ande

  Min fråga är dem döva i Älmhult? I annat fall lär man bli det. Tror ni att Jesus skrek så där och Paulus?
  *

  *
  Jag önskar dig allt gott. Välkommen tillbaka hit. Ja Jesus lever sannerligen!
  FRID.
  /Maria

 16. Detta skriver jag av egen erfarenhet..sluta leka övermän och utvalda att bedöma vilka som är falska profeter och inte. Detta kan vara en dödssynd ni begår!!! Jag har varit på Jens möten och där sker det under och tecken i Jesu underbara namn. I ondskans namn sker inga RIKTIGA UNDER UNDER
  Namnet som är heligt och rent.FRI från människors anklagelser och egna påhittade åsikter. JESUS LEVER LEVER DU? fRÅGAN ÄR VAD NI FÅR ERA NEGATIVA ÅSIKTER/varningar från…. Inte är det från den Högste Guden inte!! Snarare från den andra mörka lögnaktiga..FALSKA..avundsjuka…besservissersidan. .goda,ödmjuka,heliga,rena,rättvisa,ärliga sidan. Utan från motsatsen…Tänk och begrunda en stund så kanske allt faller på plats. JESUS ÄR VÄGEN SANNINGEN OCH LIVET..INGEN KOMMER TILL FADERN UTAN GENOM MEJ..SÅ STÅR DET I BIBELN.. öNSKAR ATT JESU KROPP SKULLE FUNGERA SOM DEN VAR TÄNKT… Alla hava vi syndat och äro i avsaknad av härligheten från Gud.. Men när vi ber till GUD I Jesu namn sker det under/helande och tecken så enkelt är det. Guds välsignelse till er alla. JESUS LEVER, LEVER DU ???? Hälsningar från en 52 kvinna som varit Kristen/frälst hela livet..Upplevt under…tecken…helande..genom HELA LIVET. VI MÅSTE VARA ENADE I VÅR TRO..DET ÄR A OCH O <3 GUDS FRID / Lena

 17. Hej! vad bra at du varnat och varnar människor för den felaktiga och farliga lära som B Hinn och flera står för. Jag såg videon från D Wilkerson om varningen, bra! Ja vi skall lita på löftena från Gud, han ljuger inte och han har omsorg om oss även om det kan vara tufft. men ju mer vi umgås med honom och har en fin och kärleksfull relation där vi väntar på honom så lär vi oss förstå vad han vill med oss och våra och andras liv.
  Människor idag är förvirrade och förvildade och lever i ett slags vakuum och bubbla där man ofta ofta följer en svans av felaktigheter, men söker inte sanningen, man är andligt blind.
  Ja människor kommer att ta antikrist på allvar och ge sina liv till honom. Världen är ingen bra plats och värre bli det ju. Men en dag är vi hos Jesus i frid och ro.
  Gud välsigne dig, arbeta troget för Herren och be om hjälp att sprida hans ord.
  Hälsn Maria
  /FRID

 18. Hej!
  Har i dag varnat människor om Benny Hinn och andra falska profeter,blev totalt mobbad,men tyckte redan när Benny Hinn lurade en fattig familj som hade ett hjärnskadat barn,vilket var för tio år sen,att nått inte stod rätt till,pojken dog,föräldrarna miste sina pengar medans Benny H kunde åka privatplan,detta säger allt,finns en bra video där David Wilkerson avslöjar Benny Hinn,för min del är det smågrupper och bibeln som räcker och lita på löfterna,blir ledsen att människor inte kan utskilja.Detta riskerar att människor tar emot märket alltså antikrist märke.

 19. Hej Börje tack för din kommentar. Jag undrar hur länge du varit med i sammanhangen och hur du tänker då du inte kan se det som så många ser idag? i församlingarna och hur de falska predikanterna får komma och lura människor? Jag har varit frälst i över 25 år så jag vet vilka saker jag sett och detta med Jens är en droppe i havet sammantaget. det är sjukt galet. Jag kan nämna så många ställen där det inte går rätt till, t ex Arken i Kungsängen, Livets Ord, kraftkällan i Sthlm, och olika ställen runt om i Sverige. Jag var i USA och fick se otäcka saker där i megakyrkorna! Tycker du att Ulf Ekman har gjort rätt i alla år?
  Håll dig vaken för det kommer hemska tider där man kan se vilka (medlemsregister från församl) som tillhör vad, när förföljelserna från katolskt håll kommer! Jag älskar Jesus mer än något eller någon annan och jag vet vad han har gjort för mig.
  FRID, Maria

 20. Hej igen
  Jag har urskiljningsförmåga att bedömma och jag välkommnar väckelsen
  Jag vet att en del har lämnat citykyrkan men det säger egentligen ingenting ofta i en brytning i en församling lämnar en del så är det
  Vi kommer nog inte längre men en sak kan vi vara överens om att den här polariseringen skadar Guds verk för det måste väl vara så att vårt uppdrag på den här jorden är att vinna människor
  Önskar dig Guds frid Maria

 21. Hej Börje. Om man är frälst och andedöpt så tycker då jag att man borde ha urskiljningsförmåga över vad man ser och hör. Man borde också då kunna fråga Gud om vad som är sant och riktigt. Har du gjort det eller tycker du bara att jag far med osanning utan att pröva det?
  Guds ord är klart och Gud säger vi ska pröva både människor och de onda andarna. Människor kan bli väldigt tagna och begeistrade av andra och då blir det farligt, man kan bli inlurad i många felaktiga församlingar och möten där allt inte står rätt till, för det finns en anda av iver för väckelse och då får man fråga sig vad är en väckelse? Det kan du få reda på här och på sajten Bibelfokus och på fler ställen som Gud har upplyst om sanningen. Vi ska ut från Babylon, ut ur lägret och det måste man ju kunna få upplysa dig och andra om, för det är ju bibelns ord. Det är väckelse!

  Ta en runda till nu och försäkra dig om hur sakerna ligger till: jag har pratat med nära bekanta som haft en fot i Börjes församling och de vill gå ur därifrån. Se också vad Benny Hinn sysslar med, det är liknande s k undervisning som Jens G håller på med. man måste kunna se under ytan, allt är inte vad det ser ut att vara. Vill du ha bibelord så hittar du dem här på sidan under de olika artiklarna och framförallt så finns bibeln med sitt budskap.
  /Hälsn f Maria
  P.S. Vi varnade för många år sedan för Ulf Ekman och Livets Ord! men vi var inte populära med att säga de sanningarna. Men hur gick det? Jo Ulf o B Ekman har alltså konverterat till katolicismen! Trodde man det då? Nej, men det är DESSVÄRRE SANT! som bekant.Och många är så chockade och ledsna för att han svek så.
  D.S

 22. Hej Maria
  Har läst vad du och andra har skrivit om Jens och jag förstår inte vad ni håller på med
  Det är helt otroligt vad han kallas för trollkarl lurar människor en annan ande någon tycker han skrek som Hitler osv. Jag är frälst andedöpt och jag står för att han har Guds ande jag tror ni ska rannsaka er lite för det här är inte ok
  Till sist finns det ju några hemsidor som gör sitt bästa för att stoppa väckelsen där allt övernaturligt ska kritiseras men det går aldrig att stoppa även om det kommer från oväntat håll

 23. Hej Börje! jag tvivlar inte på att du mött Gud, jag är glad om du fått frälsning genom Jesus Kristus, vår Herre. Det jag uppreser mig emot och inte kan förstå det är hur man kan tro att Jens G är en sådan predikant man kan lita på. Jens Garnfeldts videos på nätet är allt annat än bra. Skriker man t ex “COME ON! holy spirit! COME ON!”så som Jens gör, är det rätt? Nej det är fel och det är hädelse.
  Det man kallar väckelse här är ingen väckelse. En väckelse är bl a när man begriper att man skall ut ur sådana sammanhang och ut ur kyrkan och att vara utanför lägret, precis som Jesus. Jens har inte startat en väckelse, det är helt fel. spektakel är när man ramlar baklänges som i bl a Benny Hinns otroligt hemska stora påkostade revivals……usch
  Han är en trollkarl,Jens är en trollkarl, tro det eller ej. Han reser runt för pengar och lurar människor! Läs kommentar här från en kvinna som berättar om hur hon upplevde felaktigheter.
  Läs alla artiklarna jag har om Jens här på sidan och försök sätt dig in i vad jag o andra pekar på som är fel.
  Man kan bli mycket mycket lurad av dessa predikanter. Jag har förut själv gått fel på sådant här och jag vill varna folk.
  Vad säger Jesus i Matt kap 24? Läs om det då han talar om de tider som ska komma. Det är så nu, och så var det förr.
  Jag kan bara beklaga att du tycker att jag är en modern farisée, men jag vill säga denna sanning och du får tycka vad du vill om mig, men jag står på klippan Jesus, för alltid.Jag kan inte allt och vet inte allt, nejdå, men jag är ganska vaken på vad som sker i den
  s k kristenheten.
  Hälsn f Maria

 24. Hej
  Har följt debatten här om Jens och jag undrar hur
  man bara kan kalla väckelsen och Jens för en massa saker. Jag blir helt förtvivlad har mött Gud på ett helt underbart sätt inget spektakel som vissa skriver här utan Guds Ande Gud bevare oss för moderna fariseer som kan och vet allt

 25. Hej! Tack för din uppriktiga och intressanta kommentar! Ursäkta för mitt sena svar, kommentaren lade sig i skräpkorgen. Det är ju det jag försöker säga att den mannen inte skall fortsätta att få lura människor. Det är hemskt det du berättar för människor går dit med förväntan och är inte kunniga nog att förstå att de blir lurade.
  Jag har sett sådant så många gånger att jag inte tvekar att skriva det jag gör. Bra att du ville skriva detta. Kan jag få ta med det i ett eget inlägg utan att nämna några namn?
  Jag vet att Jens Garnfeldt m fl skriker “HOLY SPIRIT, COME ON!!!” HUR kan man göra det?
  Är inte det att häda den helige Ande så vet jag inte vad som skulle vara det.
  Alla vi som har krämpor och förtvivlan i sjukdom är ju ett slags offer för sådana falska predikanter. Se på Benny Hinn, han är direkt livsfarlig. Han vräker sig i pengar och flyger runt världen med ett falskt evangelium.
  Gud har ändrat på mycket i våra liv, men inte har det varit sådana personers förtjänst! NEJ men HERREN har hjälpt oss.
  Tacksam för din berättelse!, du får gärna maila mig.
  Jaha så Jens är i Göteborg och förvrider huvudet på folk och trollar. Usch. Jag önskar min födelsestad Göteborg och andra städer bättre när det gäller predikanter.
  Gud välsigne dig. Hälsn f Maria!

 26. Hej!
  Vi var i Göteborg nu i helgen den 1 mars. Vi åkte med för min syster hade nog en stor förhoppning om att bli helad från alla krämpor.
  Jag och min man kände oss som om vi var där på nåt slags studiebesök.Den helige ande som jag har lärt känna sen Bill Stenberg bad för mej för snart 8 år sedan var i alla fall inte närvarande,ingen annan ande heller vad jag kunde känna.Så han måste nog vara bra på att manipulera människor. Första halvtimman gick åt till att han skröt om alla sina resor till alla världens hörn den andra halvtimman åt att tala om för människor att vi stjäl från gud om vi inte ger tionde att Adam och Eva stal från gud då de åt av det förbjudna trädet Vi fick höra att vi satt för långt ut på sidorna och om vi inte flyttade oss mer till mitten skulle vi ej få guds välsignelse. I kuvert som dom ville vi skulle ta i mot ville dom att vi helst skulle ge en tusenlapp sen skulle vi fortsätta med att vara deras partner.
  Han använde den helige ande som en slags( gubben i lådan) som skulle uppenbara sig efter hans kommando vi fick höra att löständer peruker mm kunde flyga iväg när han snart skulle dyka upp på hans kommando.
  Man skulle verkligen vara säker på om man ville sitta kvar där då för den helige hade faller ljus över en så allt skit man gjort uppdagas så de flesta brukar skrika släck ljuset lys inte mer över mej jag tål ej att visas upp i ljuset. Den helige ande som kommit över mej har fyllt mej med sådan kärlek som inget här på jorden kan göra jag har aldrig kännt mej smutsig bara enormt älskad! Jag blev ledsen för det var säker många sjuk pensionerer där och människor med liten ekonomi som hoppats på ett mirakel men om man ej betalade bra så var man inte värdig guds helande Fy och bedrövelse för spektakel Bibeln säger gå in i din kammare och bed och skrik inte ute på gatorna och gud är nog inte döv så man behöver nog inte skrika så. Han påminner lite om när gaphalsen Hitler höll tal.

 27. Hej Antonia Jag har skickat adressen till dig, ibland står det serverfel och annat, men det brukar lösa sig…
  Gud välsigne dig.
  FRID.
  /Hälsn Maria

 28. Maria,

  Tack så mycket, det blir nog flera besök! 🙂

  Du har ju min mejladress, kan du skicka länken till din blogg, tror du? Går inte att ladda ner den p.g.a serverfel, står det!

  God bless,

  Antonia

 29. hej Antonia tack för din kommentar, den fick mig att se på bibelordet och skriva nästa inlägg/artikel.
  Förföljelsens pris har inte de dagens predikanter tänkt på eller förstått något av, hoppas jag kunnat belysa det.
  Den ande folk söker är en felaktig ande som får folk till fördärvet, det är en stor sorg.
  jag är inte populär eftersom jag vill berätta om det- men det gör jag ändå annars är jag ju inte Jesu efterföljare.
  Tillståndet i kristenheten blir värre och värre och vi ser var i tiden vi är. Ja man jagar hit och dit för att få uppleva sådant som man tror är sant. det är fel, jag känner väl till det och jag vet vad som utspelar sig i de mötena.

  De som varit frälsta/tillhört Jesus i många år borde ha bättre förstånd än att ränna runt och SÖKA Jesus på detta sätt som sker idag.
  Jesus all finnas med varje stund i hjärtat och bönekammaren skall kunna räcka till för Jesus och den person som säger sig älska honom. Men det finns tider där man är barn i Kristus och där man har vuxit så pass att man förstår detta.
  Världen är full av SMUTS och den sprider sig snabbt.
  Gud välsigne dig Antonia, välkommen tillbaka att läsa och gärna kommentera.
  Maria

 30. Hej Maria,

  Tack för din förklaring! Råkade bara ‘ramla in här’ när jag sökte info på nätet.Vilket jag är glad för nu! Är så tacksam för alla som vill stå upp för Guds oförfalskade Ord!

  Förstod att JANNE inte promotade falska väckelserörelser, därför undrade jag över den sista meningen. Hade inte läst alla inlägg så noga då!

  Angående tillståndet inom kristenheten är det mycket som är nedslående! Hade aldrig ens kunnat drömma om att det skulle bli så här illa.Folk jagar ju benen av sig för att få en känslomässig upplevelse av något slag.Det påminner om ett allvarligt drogberoende där man hela tiden måste fylla på med nytt, för att förhindra abstinensbesvären.

  Bara det visar att det är en annan ande som de söker!

  Det som jag har svårast att förstå är att även ‘äldre’ kristna som borde ha god insikt i Guds Ord, inte kan se vad det handlar om!

  Och känner man Gud, på ett personligt plan, så vill man inte ha något annat!Han är ju den enda som kan fylla alla våra behov i härlighet!(nu menar jag inte ‘framgångsteologi’, där vi skall få ut allt, redan här och nu, av arvet)

  Som de få lärjungar som stannade kvar efter att Jesus predikat om efterföljelsens pris sade: ‘Herre till vem skulle vi gå, du har ju det eviga livets Ord!

  Man känner en stor sorg över hur allt som är Heligt, skändas och dras ner i smutsen!

  Nu blev det kanske för långt men ville svara dig ordentligt?

  Gud välsigne dig Maria,

  Antonia

 31. Hej Antonia Jag svarade Janne på en av hans kommentarer, och jag menar inte alls att Lennart är en bromskloss men det var någon annan som tyckte det i en kommentar. man tycker inte att det behövs varningar, allt är tydligen så bra? Nej det tycker inte jag…bibeln berättar om vad som är nu och vad som kommer.
  jag tycker att Lennart J är bra på att förklara denna tidens avfall och smärtsamma saker som sker inom leden i kyrkorna, församlingarna och många förstår inte att de är på fel vägar och när man vill berätta med artiklar m m så får man höra att man har fel. Men jag är van vid det, jag har också gått den vägen genom församlingarna och det jag lärde mig var att det fanns/finns många falska s k kristna, och falska profeter.
  Vad säger du om tillståndet inom kristenheten då…..
  Hälsn Maria

 32. Hej JANNE,

  “Folk brukar säga att man inte ska döma och att Gud låter sin Ande flöda över oss. Jareteg är en bromskloss med sina varningar. Det behövs inga varningar.”

  Menade du att folk brukar säga att Jareteg är en bromskloss, eller var det din personliga åsikt?

  /Antonia

 33. “Guds Ande” tycks “flöda” verkligt överflödande nu för tiden!!! PÅ äldre video/predikningar sade man aldrig så, det var aldrig sådan musik och det var totalt annat att LYSSNA till och LÄRA sig.
  Det var många år sedan jag hörde något som var värt att höra på.
  Man säger att Guds Ande är här och där i alla möten men det ÄR inte sant.

  Randy Clark och J MIlls är inte sanna. Det är väldigt mycket BLESSINGS OCH ANOINTINGS och flödande i mötena, så är det också här i Sverige man tar efter utlandet. När jag var i USA så kunde man se detta, och det var på väg till Sverige då/Toronto outpouring hade kommit……..
  Man lär sig med tiden vad som är vad, om vi har lärt så måste andra kunna se och lära också.
  Jag hoppas innerligt att inte massor av människor skall gå fel. Jag kommer att fortsätta ta med det som är felaktigt och det är lätt att se numera./Maria

 34. Kollade på en gudstjänst med Randy Clark och Joshua Mills härom dagen och det var ca 1 timmes uppvärmning med sång innan predikan. Musiken lät som SANTANA, 70-tals rock med långa elgitarrsolon. Sen predikade Randy Clark om anointings och blessings och helanden som Gud ville ge den kvällen.

  Folk brukar säga att man inte ska döma och att Gud låter sin Ande flöda över oss. Jareteg är en bromskloss med sina varningar. Det behövs inga varningar.

 35. Ja det är ett sug efter- upplevelser, känslor, gråt, under…. man vill HA.
  Envist piano-keyboard, o andra instrument är sövande, dövande. Paulus skulle ryta till riktigt ordentligt om han varit där en del folk är. Nej jag tror aldrig att Paulus skulle bete sig som de som…. Det står ju inget annat än om musik med harpa, strängaspel, lovsjunga Gud var inte samma sak som den sång man sjunger idag, med en refräng om och om igen. jag har ju varit med o sjungit då,,,för länge sedan
  HERREN JESUS KRISTUS har frälst oss syndare och han är den ende som kan göra under och mirakel men inte på BESTÄLLNING!
  Låt GUD VARA GUD. har man tänkt på det?
  /Maria

 36. Det finns ett sug på dessa väckelsemöten. Helt klart. Någon slags längtan i luften. Den envisa refrängerna i lovsången verkar sövande: Jesus, du älskar oss , jag älskar dig, du är Herren, du är hälsa, du är härlig, du är Herren osv.

  Jag blir också berörd av sången speciellt. Det är erotisk kärlek i luften. Jag skulle aldrig tro att Paulus predikade på det sätt som dessa predikanter predikar. De verkar ju vara farliga personer! Bibelverserna används för att förmedla KÄNSLOR.

  Är vi frälsta av känslor? Är den Helige Ande en förmedlare av känslor? Och bilder?

  (Så tänker jag, spontant)

 37. Hej Tomas med fru. Jag ser att vi inte alls är på samma nivå i tron. Kanal 10 slutade jag se och lyssna på för många år sedan.
  varför jag varnar är för att det faktiskt är ett faktum att det florerar så mycket skräp i kristenheten idag. Ja det har det ju alltid gjort men nu börjar det gå över styr rejält. Vi har varit i falska församlingar där det skett osmakliga saker som jag inte vill kännas vid eller kan acceptera där folk farit mycket illa och pastorerna fikar efter stora pengar i stället för människors frälsning, är det rätt? och Gud har tagit oss därifrån, det tackar Jag /vi för.! …Paul Washer lyssnar jag inte på m fl. Jag har sett och hört det mesta och är inte särskilt imponerad av dem som skall predika Guds ord och vara ledstjärnor för de fallna och sökande!

  Jag/vi är inte med i någon församling för att det inte finns någon att vara i, och Gud säger ju, gå ut ur det som är felaktiga saker, och sådana finns det gott om. BÖNERUMMET och BÖNESTUNDERNA med JESUS är de bästa stunderna, ensamma med JESUS, där händer det saker, det behöver jag inte söka någon annanstans, jag vet vem Gud är.

  Visst finns församlingstanken, men det är ju Guds barn som är församlingen och som skall hämtas hem, men vet man vilka som är vilka i detta snår av galenskaper? och församlingen var inte menad att vara som den är nu (i MÅNGA FALL) inte de som är nu, så är det inte tänkt. Tänk om.

  På alla dessa år sedan 1989 har jag fått lära och lära om! och det jag lärt mig om vad som är fel det skriver jag om. Lennart Jareteg är mycket kunnig och han säger sanningar man borde ta till sig. Jag hoppas att också ni vaknar och ser hur det ser ut i leden med ekumeniken och med de falska profeterna, Jag har varit i Kraftkällan och på Livets Ord och på Arken och på fler ställen där inte Guds Ord med den helige Ande predikas, DET BARA LÅTER SÅ.

  Vi människor är inte Gud men många uppför sig så. Och människor jagar under och tecken med alla medel! Tråkigt och farligt. Har du/ni läst och sett verkligen sett VAD jag varnar för??? Om inte, ta och se igen vad jag menar. Jag kan ta en tillrättavisning men nu är det så allvarligt läge “där ute” att man hissnar. SE VIDEO o Artiklar och tänk till. Varma hälsningar fr Maria

 38. Maria!

  Är det någon som skrämmer bort människor från tron så är det ju du.Jag blir skrämd över hur du varnar folk från att gå på Jens andefyllda möten.Jag och min fru har suttit och tittat på dessa möten från Kanal 10,och blir så berörda av Guds närvaro i vårt vardagsrum.
  Du har stora kunskaper om Gud säger du,men på din presentation säger du att du inte ens är med i nån församling.Det är ett tecken på att man inte ska lyssna på dina varningar.Församlingstanken finns som en tråd genom hela bibeln.Och Guds Ande flödar fritt.
  Nä.Varning borde i stället gälla Paul Washer,Lennart Jarneteg,Janne och Elvor Ohlin och andra ,som begränsar Gud till minimal.

 39. Hej Jennifer Hur kan du veta att han inte är en falsk profet? Ser du bara det du ser eller vill du se det man ska se?Kan du tillräckligt om hur han manipulerar folk? Ser du inte det i verkligheten hur man sugs upp av allt han säger o gör? under och tecken? VILKA under och tecken?

  Nej det är inte självklart att alla som vill tro på Jesus skall dit, inte alls.’Har du inte LÄST i bibeln om vad som kännetecknar dem? har du inte hängt med här på sidan och på andra sidor som berättar och visar om falska profeter? Har du sett videoundervisning om hur det går till i kristenheten idag?Människor blir lurade.

  Läs inlägget efter här och läs kommentaren från denna artikeln och nästa.
  Jennifer, jag har varit med ett tag jag med och jag tror inte på denne Jens. Inte ett dugg, men jag tror på Jesus och han regerar i mitt hjärta.
  Jag har sett människor bli manipulerade så många gånger och den härliga känsla du talar om är förmodligen den som brukar finns i sådana sammanhang.
  Nej det du ser i filmen tror inte jag är äkta alls. Det kan kännas som underbara möten men jag hade aldrig satt min fot där. SKRIKER man åt den helige ANDE?
  Så smaken är olika kan man säga, jag hoppas att du undersöker detta noga Jennifer.
  Jag ber att människor skall få kunskap om vad som VERKLIGEN SKER. tROR DU PÅ LAKELANDVÄCKELSEN OCKSÅ, SOM VAR SÅ FALSK så man pratar om den ännu. 2008 var det, med Todd Bentley- det går i vågor det här.
  Sorry. LÄS HÄR:5 Mos 13

  1 Om en *profet* eller *en som har drömsyner träder fram hos dig* och han ger dig något *tecken eller under*, 2 och *sedan detta tecken eller under som han talat med dig om inträffar* och han då säger: ”Låt oss följa andra **gudar**, gudar som du inte känner, och låt oss tjäna dem”, 3 *då skall du inte lyssna på den profetens ord eller på den som har drömsyner*, ty *HERREN, er Gud, prövar er för att finna om ni älskar HERREN, er Gud, av hela ert hjärta och hela er själ*. 4 HERREN, er Gud, skall ni följa, honom skall ni frukta, hans bud skall ni hålla, hans röst skall ni lyssna till, honom skall ni tjäna och honom skall ni hålla er till. 5 Men den profeten eller den som har drömsyner skall dödas. Ty han predikade avfall från HERREN, er Gud, som har fört er ut ur Egyptens land och friköpt dig ur träldomshuset, och han ville föra dig bort från den väg som HERREN, din Gud, har befallt dig att gå. Du skall skaffa bort det onda hos dig.

  Deut 13 KJV

  1If there arise among you a prophet, or a dreamer of dreams, and giveth thee a sign or a wonder, 2And the sign or the wonder come to pass, whereof he spake unto thee, saying, Let us go after other gods, which thou hast not known, and let us serve them; 3Thou shalt not hearken unto the words of that prophet, or that dreamer of dreams: for the LORD your God proveth you, to know whether ye love the LORD your God with all your heart and with all your soul. 4Ye shall walk after the LORD your God, and fear him, and keep his commandments, and obey his voice, and ye shall serve him, and cleave unto him. 5And that prophet, or that dreamer of dreams, shall be put to death; because he hath spoken to turn you away from the LORD your God, which brought you out of the land of Egypt, and redeemed you out of the house of bondage, to thrust thee out of the way which the LORD thy God commanded thee to walk in. So shalt thou put the evil away from the midst of thee.
  /Hälsn f Maria

 40. Hej Nicke
  man kan uppleva väldigt många olika saker på en del möten, då jag ser Jens så ser jag annat än vad du gör. Och jag kan inte säga att det ni upplever inte är sant från er sida, det är upp till er.
  men jag måste varna då jag ser en sådan video som den jag lägger fram på den artikeln och på alla de jag sett på nätet. Jag säger ju att jag varit på sådana möten och det är inte bra och jag hoppas att ni vaknar och inte fastnar i FIRE- mötena. Så var det med LAKELAND_outpouring. Det är verkligen inte bra, jag är ledsen men jag tycker inte om det här och väckelse kommer det inte att bli något nämnvärt med för folk är för dåliga på sin bibel eller förstår inte att de måste vända om och gå med GUD i allt.Jag kan räkna upp MÅNGA falska predikanter, kan du? Det är ett måste att kunna känna till dem.
  Ni kommer säkerligen att tröttna på det där med de mötena och sedan få du /ni se att det stämmer det jag sagt, det kan ta lite tid innan man förstår vad det handlar om. Jag är ledsen på sätt och vis men jag står med fötterna på joden och står fast vid vad jag sagt, Jag tycker du ska se videon om falska predikanter, vågar du det? och SE vad som kännetecknar dem, de är som JG.
  Måtte Gud välsigna er med kunskap. https://gospel.jesuslever.eu/villolaror-vem-ar-en-villolarare-lankar-och-undervisning/ SE HÄR
  Hälsn Maria5 Mos 13

  1 Om en *profet* eller *en som har drömsyner träder fram hos dig* och han ger dig något *tecken eller under*, 2 och *sedan detta tecken eller under som han talat med dig om inträffar* och han då säger: ”Låt oss följa andra **gudar**, gudar som du inte känner, och låt oss tjäna dem”, 3 *då skall du inte lyssna på den profetens ord eller på den som har drömsyner*, ty *HERREN, er Gud, prövar er för att finna om ni älskar HERREN, er Gud, av hela ert hjärta och hela er själ*. 4 HERREN, er Gud, skall ni följa, honom skall ni frukta, hans bud skall ni hålla, hans röst skall ni lyssna till, honom skall ni tjäna och honom skall ni hålla er till. 5 Men den profeten eller den som har drömsyner skall dödas. Ty han predikade avfall från HERREN, er Gud, som har fört er ut ur Egyptens land och friköpt dig ur träldomshuset, och han ville föra dig bort från den väg som HERREN, din Gud, har befallt dig att gå. Du skall skaffa bort det onda hos dig.

  Deut 13 KJV

  1If there arise among you a prophet, or a dreamer of dreams, and giveth thee a sign or a wonder, 2And the sign or the wonder come to pass, whereof he spake unto thee, saying, Let us go after other gods, which thou hast not known, and let us serve them; 3Thou shalt not hearken unto the words of that prophet, or that dreamer of dreams: for the LORD your God proveth you, to know whether ye love the LORD your God with all your heart and with all your soul. 4Ye shall walk after the LORD your God, and fear him, and keep his commandments, and obey his voice, and ye shall serve him, and cleave unto him. 5And that prophet, or that dreamer of dreams, shall be put to death; because he hath spoken to turn you away from the LORD your God, which brought you out of the land of Egypt, and redeemed you out of the house of bondage, to thrust thee out of the way which the LORD thy God commanded thee to walk in. So shalt thou put the evil away from the midst of thee.

 41. Hej Maria!
  Det Jens gör är inte hemskt och han är absolut ingen falsk profet. Det han gör är bara härligt och jag förstår inte riktigt varför du skriver “gå inte dit” det är ju självklart att alla som vill tro på Jesus ska dit. Vi vill ha så många frälsta som möjligt för det så otroligt underbart.
  Varför han gör så är för att vi ska kunna känna Jesus väldigt nära oss och om inte du har gjort det så tycker jag du borde göra det för det är en underbar känsla, det finns inget bättre!
  Det man ser i filmen är äkta och jag har varit troende hela mitt liv och gått på detta underbara möte. Det är inte fel att gå dit, det är mäktigt!

 42. Det står även i bibeln att man ska göra det som Jesus gjorde. Bli uppfyllda av helig ande och be i auktoritet att sjukdomar, demoner med mera ska lämna kroppar som man ber för. Och det är vad Jens Garnfeldt gör. Vi har varit frälsta länge och vi har hela tiden känt helig ande starkt i våra liv. Och vi älskar att gå på sådana möten som det sker under och tecken på. När vi blev ande döpta så kände vi helig ande på precis samma sätt som vi gör på dessa möten. Jens Garnfeldt erkänner Jesus som sin herre och frälsare. Och talar även om för församlingen om vägen till frälsningen om någon vill bli frälst under mötet. Och jag skulle då tycka att det är konstigt att en demon skulle vilja ta få en människa frälst. Och dessutom så säger Jesus att en demon kan inte slänga ut en demon. Alltså det står något sådant i biblen om att Djävulen kan ju inte slänga ut sig själv. Jag såg nämligen detta på ett av Jens Garnfelds möten att han slängde ut en demon i Jesu namn. Jag önskar verkligen att fler kan uppleva sådana här saker. Och komma till mötet och se och känna att det är på riktigt. Och ja han är radikal, och extrem i sina predikningar och det tycker vi är bra för då lyssnar man och man sitter inte och nicka till som man gör i många andra kyrkor. Och det måste man ju få välja själv i vilken kyrka man vill gå i för vi är alla olika. Johannes döpare ropade och skrek ut evangeliet till folk och han var inte heller demonisk. Vi upplever iallafall inte att Jens Garnfeldt är demonisk på något sätt. Och ja vi ska be till gud om vad du menar och vi vill att du ska be till gud också om vad Jens Garnfeldt är och vad han står för. Vi ska fortsätta gå på dessa möten för att vi blir mer och mer starka i anden så att vi kan hjälpa människor till frälsning och be för sjuka och driva ut demoner i Jesu namn. Sverige behöver väckelse och omvändelse från synd och sådana som är avfälliga. Vi måste försöka att få med så många som möjligt till himlen och in i evighet. Halleluja Gud välsigne dig Maria.

 43. Hej Annelie och Nicke. ja man kan nog undra varför jag skriver och “dömer ut” Jens G. Vi har rätt att döma orättfärdiga beteenden, det är helt klart enligt bibeln, det där med att vi INTE får döma andra är inte rätt.

  Ja Jens G ÄR en falsk profet och tjänar mängder med pengar på att grundlura andra. jag har varit på möten förr som är som de mötena och jag är verkligen insatt i detta problemet.Det är många år sedan nu men de var lärorika kan jag säga.
  Det är en hädelse att säga att “guds ande” var där, för det var den inte i det jag såg om Jens på videon och alla de videor som finns inspelade på nätet. GUD är större än alla falska människor som tror att de är något.

  En fråga: Hur länge har ni varit frälsta? om det är kort tid så kan jag förstå att ni kan ha hamnat på ett sådant möte. Om ni varit frälsta i många år så borde ni veta bättre och veta vad bibeln säger om Falska profeter och deras illgärningar.

  Börje Claesson borde skämmas som tar in Jens och låter honom ropa FIRE gång på gång i syfte att lura människor om GUDS ELD. I den artikeln jag skrivit har jag lämnat en video att se om falska profeter, de är många , se videon, och se kategorin om falska profeter och religioner så förstår ni säkert att detta är fel.Detta med Jens o allt som man kan se är saker som pågår i kristenheten hela tiden och aningslösa människor går på det.

  Jag måste som troende på Jesus visa andra vägen och också visa den väg som är fel, annars kan jag inte vara trogen Jesus. Jag vill också göra klart att det är hypnos och annat inblandat i dessa möten med att ramla, falla och skratta m m. det finns på Arken i Stockholm också.Och på Livets Ord m fl ställen.

  Jag tycker ni ska be över detta och be Gud visa er vad jag menar, för Gud vet varför jag skriver här, Denna sida har jag haft sedan 2006 och jag kan min bibel såpass att jag vet vad som är vad.

  Välkommen tillbaka med frågor. Se också Bibelfokus.se vad Lennart Jareteg skriver, och se hans artikel om Simoni/ trollkarlen, sådan som Jens G. Det gör ont att bli lurad eller inte förstå men jag ber att Gud visar er felen, man behöver vissa lärdomar.
  Frid. /Hälsn Maria

 44. hej funderar bara varför ni tycker att han är falsk jag och maken har varit på hans möten och vi känner att det är från gud . Det står skrivet så som man dömer andra ska man själv bli fördömd. Om han nu skulle vara en “falsk profet” så är det inte våran sak att döma. Det är Gud som ska döma och inte vi människor. jag läste i en kommentar om att en brottsling vittnade. Vi får inte glömma bort att när man blir frälst så får man sina synder förlåtna dom har ju Jesus tagit på korset så snälla tänk er för innan ni dömer någon mvh Anneli och Nicke

 45. Hej Marie. B Claesson i Älmhult gör sig glada dagar och även Kanal 10, de får in mycket pengar och de har mage att kallas kristna. Tiggeri och osmaklighet.Ja det har varit så i många år, skamligt. En gång i tiden trodde man det var ok, det var då det………

  Ja Jens Garnfeldt använder många inbyggda/inlärda tricks och lurar både sig själv och andra, det är verkligen otäckt. Jag är så ledsen över de predikanter jag mött och sett som gör just såhär, det är inte rätt emot sökande människor som förmodas söka Jesus. Men hur kan då de som säger sig kunna förstå bibeln utsätta andra människor för detta lurendrejeri. Det står mycket om Garnfeldt på nätet och väldigt mycket är POSITIVT att han verkligen vandrar i den helige Andes kraft. Det tror jag inte alls.
  Han kopierar de som gått före, detta är en rundgång som återkommer då och då.

  De som behöver komma till tro kan inte vara på sådana här tillställningar för de blir grundlurade. jag är tacksam att jag fått se detta i verkliga livet och en gång trodde att sådant här var rätt, men det var längesedan nu. Tack att man får växa i den takt som Gud visar och slipper dessa predikanter som är fulla AV LÖGN! och demoniska tricks.

  Jag är ledsen över detta som utspelas och verkligen ledsen om man tror att den svenska kristenheten är sådan här över lag!!!!!! Vem ser de verkligt ödmjuka i bönerummen och stugorna och i hemmen där man samlas till bön i Herrens underbara närvaro???????DE syns inte, de behöver inte synas utåt, GUD SER DEM och hör dem och gläds åt dem.

  Gud välsigne dig. Kram f Maria

 46. Hej.Jag har haft obehag av hur kanal 10 med Claesson i spetsen,tiggt pengar av tittarna.Har förundrat mig över hur Claesson med &,brunbrända och fräscha,nyss hemkomna från sydligare länder,tigger pengar från tittare.Det har varit så osmakligt under lång tid.
  Sedan dyker Jens pastor upp,med en dunderpredikan,som nästan får hjärtat att stanna,pga. detta skrikande.
  För inte så länge sedan M.Koivisto (Finland)som gick fram som ett rytande lejon också.(Vi vet att han fick en fängelsedom på 1 år,för att han utnyttjat en omyndig ung kille.)Hans öronbedövande predikningar var upprörande.Jag hoppas vi slipper dessa predikningar i framtiden!Tänker på alla dem som behöver komma till tro,och möter sådana exemplar som dessa två nämda.Undrar hur dom upplever detta??!

 47. Hej Janne. Många fler än du borde ju kunna kommentera/bemöta denna/dessa videos, men man kanske inte vågar. Det är som du säger att den som är död i Anden hör illa och den som är levande i Anden hör bra och hör Guds Ord. Och den går inte på sådana möten, jag hoppas och ber att Gud skall väcka folk och ta dem ut ur sådana samlingar!!!!
  jag har sett tillräckligt med sådant här för att inte kunna låta bli att reagera.

  Man gillar denna drogen med Fire och fallande! Men man vet inte att hypnos och annat är inblandat. Det är tråkigt och det är hemskt, var hamnar den människan som fastnar i detta? det kan vi ana eller hur?
  Jag tror det behövs fler varningar för mycket inom kristenheten, då har man i alla fall FÖRSÖKT att peka på felaktigheterna.
  /Maria

 48. De som här faller och tar emot “helig” ande på videos från Älmhult kanske är nöjda med vad de får ut av det? Jens skriker och det brukar man ju göra när någon hör dåligt. “Vad sa du, jag hör illa!”

  När någon påpekar att detta inte är kristen tro, lyssnar ingen som gillar drogen “helig ande.” Ungefär samma reaktion som man kan få när man talar med någon som är fångad av alkohol, sex, spel eller droger.

  Johannes berättar att Jesus är full av sanning och nåd. Att lära känna honom är evigt liv. Vi dör och föds på nytt till ett liv i anden när vi tar emot honom som vår frälsare. Den Helige Ande lever i och med oss.

  En person som är levande i Anden behöver man inte skrika till. Bara döda hör så dåligt!

  Vi får be att Herren tar ut människor som är fångna i dessa församlingar! Alla kanske inte gillar att bli skrikna till, knuffade och lurade på pengar.

  http://www.youtube.com/watch?v=rh4OmJOAkQs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.