Hur ska vi förbereda oss att möta Jesus? Kännetecken på kyrkor och samfund. Gå ut ur Babylon. Vakna

637

Hur ska vi förbereda oss för att
möta Jesus?

Hur ska man kunna hitta rätt bland detta virrvarr av olika kyrkor och samfund, som alla menar sig ha den rätta läran? För att ge dig en vägledning hur du ska ta ställning i denna fråga så vill jag påpeka att de har väldigt mycket gemensamt Och de talar själva gärna om sin gemenskap

Här är några kännetecken som alla kyrkor och samfund har gemensamt

De är allesammans religiösa svartbyggen, och är inte grundade på Guds ord
De har aldrig någon gång förkunnat sanningen om Guds församling
De har aldrig fört fram någon annan bibelsanning
De har aldrig åstadkommit någon väckelse
De predikar aldrig sanningen om sig själva
De vill kallas kristna, men de tillhör en annan herre än Kristus
De är alla släkt med den katolska kyrkan
När Jesus kommer för att hämta sin församling, så hämtar han inte en enda kyrka eller samfund. Han hämtar bara dem som tillhör honom, och sätter eld på djävulens religiösa svartbygge

Kanske du tänker, hur vågar du skriva detta? Jag vet att detta är sanningen! Efter att du har läst min Hemsida,  (ALLAN S)  hoppas jag att också du förstår denna sanning
Guds folks uttåg ifrån det
stora Babylon
Upp. 18:4 är ett oerhört starkt väckelsebudskap. Herren befaller sitt folk att lämna det stora Babylon. Du som är predikant, har du någon gång predikat över detta ämne? “Guds folks uttåg ifrån det stora Babylon.” Detta måste predikas över hela världen innan Jesus kommer. De som inte har lämnat kyrkor och samfund när Jesus kommer, de kommer att drabbas av Guds dom tillsammans med de stora skökan och får sin del av hennes plågor.

Hämtat från: http://www.algonet.se/~allan-sv/INNEH.HTM

*
Det är ju faktiskt sant även om en och annan nu ropar högt av oförståelse. MEN den som känner JESUS KRISTUS och hans ord och är hans lärjunge, den förstår att ovanstående är sant.

Människor måste VAKNA INNAN JESUS KOMMER!

 

NamnlösMaria

7 thoughts on “Hur ska vi förbereda oss att möta Jesus? Kännetecken på kyrkor och samfund. Gå ut ur Babylon. Vakna

 1. Precis den video..Jag uttryckte mig slarvigt, men jag blev så illa berörd att folk tror faktiskt att påven är ställföreträdande här på jorden…Jag förstår inte detta alls…Det är endast Gud som förlåter oss våra synder, ingen påve, i alla fall..Vakna upp medan tid finns…Det är här på jorden vi måste avgöra vart vi vill komma efter att vi avlidit..
  Gud välsigne alla…

  Sov Gott

 2. Jag är så glad att Jesus har väckt dig och att du förstår detta problemet fullt ut att människor inte vill ha sanningen, för den gör för ont, man vill drömma sig bort och utvecklas och ha roligt och göra som man vill och som världen vill göra.
  SANNINGEN sådan som Jesus är sanningen, den vill man inte ha. Det är bara jobbigt att behöva böja sig och inse sin litenhet!
  ÄLSKA sanningen behövs om vi ska leva vidare i Kristi kärlek och orka hela vägen!!!!
  Jag ber att fler och fler skall välja sanningen framför lögnen och döden! Måtte vi vara vakna o väcka människor! AMEN
  FRID!
  /Maria

 3. Hej Marie Jag vet inte riktigt vad du menar. är det en video eller artikel? Nej just detta har jag inte sett /hört men börjar kolla upp det! Kram f Maria
  Pope Francis: Priests Can Forgive Abortion If Women Are ‘Contrite’ Tror du menar denna video här.https://youtu.be/lHwu1sG53F0
  Ska se den!!
  /Maria

 4. Amen systrar!
  Människan har så lätt att spåra ur den smala vägen som Jesus predikar. Man älskar mer världen och sitt jag än Sanningen. Detta händer lättare om man saknar kärlek till Sanningen.
  Bibeln säger att Kärlek till Sanningen är avgörande i dessa sista tider för att hålla ut tills Jesus kommer tillbaka!

  Jesus vi vill ära dig i Sanningen och Ande. Låt Din vilja ske i våra liv. Vi ber att du vaknar människor från döden innan att det är för sent. Jag var också sovande men Du har vaknat mig.
  Vi ber att du visar Sanningen för människor i församlingarna och att din Helige Ande överbevisar dem om Katolska lärans koppling till onda.
  Amen

 5. Hej.
  Ngt jag blev förvånad över var att påven förlåter alla som gjort abort inom vissa timmar…kommer dom försent blir det ingen förlåtelse alls…Lyssnade så dåligt på detta att jag missade att höra desto mer…Är det någon som vet mer om detta??

  Jesus med er alla!!

 6. Hej Cecilia! Tack för dina ord, det är rätt som du säger i det du kommenterar här! Tack.
  Skökan är så påtaglig på alla vis och blir mer och mer farlig.
  New age och andra farligheter frodas som aldrig förr och människor blir kallare och kallare.
  Krigen blir fler och flyktingarna fler, och varför? Jo för att människor tjänar penagr på krigen, t ex Bofors i Sverige som exporterar dessa vapen som dödar och det får följder.
  Jag blir så trött på allt detta.
  Ja det är väldigt mycket av irrläror och falska predikanter på alla möjliga håll, Sverige svämmar över av sådana som tror att de är troende men sysslar med mycket mörka saker.
  JESUS har inte tänkt att det ska vara så, men så ÄR det och det sprider sig.
  Jag håller med dig i det du säger: UT UR BABYLON!
  Och den falske Peter Halldorf skall visa hur helig han är, han ska skämmas! Han släpar namnet JESUS i smutsen! Halldorf gör så många otäcka fel, det är hemskt!!
  Katolicismen är på intåg här och ingen tycks förstå att det är fel fel fel
  Jag hoppas att man V A K N A R och inser det farliga som pågår.
  Jag är väldig glad att du tycker om att läsa här! Jag vill verkligen stå upp för ren tro och djup tro på Kristus, jag vill vara rak o ärlig i allt även om det kostar på, och det gör det.
  Men Jesus är så god emot mig mitt i allt!
  Gud välsigne dig Cecilia! FRIDshälsningar f Maria

 7. Hej Maria! Ja, jag tror också att Babylonskökan som Bibeln talar om är den institutionella kyrkan. Man märker ju att det mer och mer smyger sig in New Age läror och liknande, och alla dessa ekumeniska möten mellan olika kyrkor och till och med mellan olika religioner som pågår. Så många falska profeter och så många irrläror idag! Gud hade nog aldrig tänkt att kyrkan skulle vara en organisation eller institution med en massa meningslösa ceremonier och ritualer, tror att Han hellre vill att vi har enkla möten i våra hem eller ute i naturen, där vi kan ha gemenskap med varandra på ett naturligt sätt, inte som i dagens kyrkor där man samlas en massa främlingar och passivt tittar på när de “professionella” kristna gör sin show uppe på scenen, ingen gemenskap där inte, och alla dessa “superstarpredikanter” från Amerika och andra länder som predikar framgångsteologi och som säljer en massa böcker och blir stenrika och har en massa människor som följer dem fast de predikar hur obibliskt som helst. Skrämmande!
  I min församling som jag inte har besökt på några år kommer de i höst att ha seminarium med Peter Halldorf med temat “Det inre livet”. Blev väldigt förvånad när jag fick email med inbjudan dit av pastorn. Har ju läst om den där Halldorf på nätet och har förstått att han sysslar med mysticism och katolicism. Fattar inte att en pingstkyrka vill ha med sådana irrläror att göra, tycker de borde ha bättre urskiljning.
  Tror att många kristna kommer att lämna kyrkobyggnaderna i sista tiden och istället börja samlas i hemmen och de falska kyrkorna som predikar ett annat evangelium kommer kanske att börja förfölja de sant troende, precis som katolska kyrkan gjorde förut!
  Gud välsigne dig, Maria! Är så tacksam för din blogg, där man får läsa sanningen!
  Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.