Archive | oktober 2024

Artiklar: Folkmord. / Vaccine

1. Live-streamade Folkmord i GAZA, Video, ARTIKEL. 2.Läkemedelsjättar utropar ”vaccinernas guldålder” där sprutor ersätter konventionell medicin.

UTRIKES

Israels krigsbrott i Gaza blottläggs i ny dokumentär

FRÅGA: HANDLAR ALLT OM ATT BARA JUST ISRAEL MÅSTE FÅ ‘FÖRSVARA’ SIG??? DE HAR INGET ANSVAR????????

SITUATIONEN VID GAZAREMSAN 

PUBLICERAD IDAG 18:15

 – AV ISAC BOMAN

Faksimil: Al Jazeera

Dokumentären vittnar om att palestinier som tillfångatagits av israeliska styrkor i Gaza ofta utsatts för skändning, tortyr och sexuella övergrepp.

Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

Det arabiska tv-bolaget Al Jazeera har publicerat den hittills mest omfattande dokumentären som kartlägger och avslöjar krigsbrott som ägt rum i Gaza under den årslånga konflikten, där hittills 41 788 människor dödats varav 16 500 barn.

Bland annat avslöjas att den israeliska militären, IDF, använt AI-teknologi för att snabbare än vad som skulle varit mänskligt möjligt välja ut mål som skulle bombas.

Dokumentären Investigating war crimes in Gaza, som publicerats av Al Jazeera Investigations Unit, avslöjar israeliska krigsförbrytelser i Gazaremsan genom foton och videor som lagts ut på nätet av israeliska soldater under den årslånga konflikten.

Utredarna i dokumentären har byggt upp en databas med tusentals videor, foton och inlägg på sociala medier och kunnat identifiera många av soldaterna som ser ut att ha gjort sig skyldiga till allvarliga krigsbrott.

Materialet avslöjar en rad olagliga aktiviteter, från hänsynslös förstörelse som systematisk sprängning av tomma bostäder och plundring till rivning av hela stadsdelar och avsiktliga mord.

Dokumentären berättar också historien om kriget genom palestinska journalisters, människorättsarbetares och vanliga invånares ögon på Gazaremsan. Samtidigt avslöjas västvärldens regeringars delaktighet.

”Västvärlden kan inte gömma sig, de kan inte hävda att de är okunniga. Ingen kan säga att de inte visste”, säger den palestinska författaren Susan Abulhawa i dokumentären. Detta är “historiens första livestreamade folkmord … Om människor är okunniga är det avsiktligt”, säger hon.

Isac Boman
isac.boman@nyadagbladet.se

Fakta tv-kanalen Al Jazeera

Al Jazeera är en internationell nyhetskanal som grundades 1996 i Doha, Qatar, och ägs av statliga Al Jazeera Media Network. Kanalen sänder nyheter, dokumentärer och analyser med fokus på både globala och regionala händelser, särskilt från Mellanöstern. Den ursprungliga kanalen sände på arabiska, men har sedan dess expanderat med Al Jazeera English och flera andra regionala kanaler. Al Jazeera är känd för sin oberoende rapportering, särskilt i konfliktzoner som Afghanistan och Irak. Trots att kanalen har fått erkännande och flera internationella utmärkelser för sin journalistik, har den också varit föremål för kontroverser och anklagelser om politisk partiskhet, särskilt från vissa regeringar.

________________________________________________________________________________________________

Läkemedelsjättar proklamerar att världen har gått in i ”vaccinernas guldålder,” där sprutor med experimentella substanser ersätter konventionell medicin.

Barron’s publicerade en rapport om detta uttalande, som förklarar hur vissa stora läkemedelsföretag utvecklar nya vaccin för att behandla andra hälsoproblem. Branschen drog in rekordvinster på att tillverka vaccin mot covid-19 under de senaste åren. Läkemedelsföretagen lyckades leverera dessa injektioner till allmänheten på ungefär ett år, en bråkdel av den tid det vanligtvis tar att utveckla tidigare vacciner.

Rapporten uppgav att Pfizer och Moderna fick tiotals miljarder dollar i intäkter genom att sälja sina budbärar-RNA (mRNA) covidinjektioner. Men fyra år senare har försäljningen av covid-19-boosters injektioner rasat. Moderna, vars mRNA-injektion för covid-19 är dess enda godkända produkt, kämpar nu för att få nya produkter på marknaden.

Andra företag följer samma linje och utvecklar injektioner med mRNA-teknik. Från personliga vacciner mot cancer, malaria och tuberkulos till förbättrade vacciner mot influensa, lunginflammation och hjärnhinneinflammation, söker läkemedelsföretagen utveckla dessa injektioner och leverera dem till lokala apotek.

Det franska läkemedelsföretaget Sanofi har meddelat att dess mål är att fördubbla sin vaccinförsäljning och bli ledande inom immunologi senast 2030, med en årlig försäljning på tio miljarder euro (10,84 miljarder dollar). Företaget kommer att ha tre till fem stora vacciner i slutskedet av kliniska prövningar senast 2025 – inklusive ett RSV-vaccin för småbarn, ett pediatriskt lunginflammationsvaccin och ett förbättrat vaccin mot gula febern.

Phil Dormitzer, global chef för vaccinforskning och utveckling på det brittiska företaget GSK, noterade att hans företag bedriver tidig forskning på ett gonorrévaccin. ”Det brukade vara relativt enkelt att behandla,” beklagade han. ”Nu finns det fler läkemedelsresistenta stammar att behandla.”

Vaccinskepsis utgör ett hinder för läkemedelsindustrins agenda

Enligt Dr. Kawsar Talaat, infektionsläkare och vaccinforskare vid Johns Hopkins University, prioriterade läkemedelsföretagen tidigare inte vacciner eftersom de tenderar att vara mindre lönsamma än mediciner som måste tas dagligen under flera år. ”[Men] det har förändrats en hel del de senaste åren,” noterade hon.

Medicinska experter och forskare påpekar att den största utmaningen för vacciner inte längre är den vetenskapliga utvecklingen, utan det växande antalet amerikaner som vägrar ta dem. Vaccinskepsis exploderade under pandemin när tusentals amerikaner slutade sina jobb istället för att ta covid-19-vaccinationen.

Rapporten hänvisade till USA:s Centers for Disease Control and Prevention (CDC), som uppgav att 92 procent av amerikanska vuxna fått minst en dos av covid-19-vaccinet. Men endast cirka 21 procent tog den booster-dos som gavs tidigare i år, och ungefär 14 procent har fått den nuvarande boostern.

”Vetenskapen för att utveckla och producera vacciner har gjort ett meteoriskt framsteg. Samtidigt ser vi ett ökat tvivel och avvisande av vacciner,” sa Dr. Gregory Poland, som leder ett vaccinteam på Mayo Clinic, till Barron’s.

Han varnade för att om vaccinskepsisen ökar bland amerikaner, kan det slutligen bromsa utvecklingen av vacciner. Denna tvekan är dock inte helt obefogad, eftersom mRNA-COVID-19-injektionerna har orsakat vaccinskador hos annars friska människor.

”Om de inte vill ta vaccinerna i vårt samhälle, där våra vacciner produceras av vinstdrivande tillverkare, kommer de inte att investera de cirka en miljard dollar det kostar att gå från koncept till ett marknadsfört vaccin,” påpekade Poland. Enligt branschgruppen Pharmaceutical Research and Manufacturers of America fanns det 258 vacciner i utveckling år 2020.

Jacob Thompson från Wine Press News kommenterade artikeln och skrev: ”Som vanligt och föga överraskande handlar det alltid om pengar. Big Pharma är desperata efter mer pengar och de hoppas på stora avkastningar med alla dessa nya typer av injektioner de utvecklar.”

naturalnews.comLäkemedelsjättar utropar ”vaccinernas guldålder” där sprutor ersätter konventionell medicin

MARIA: Nya produkter måste säljas …..Pengar måste in i de stora bolagen. Vaccinskepsis sätter tydligen käppar i de välsmorda hjulen som borde rulla in pengar mycket fortare! Vilken otäck värld!

Krig? – VAD vill man höra? Sanningar? JESUS kommer åter.

Vi lever i en högst orolig tid nu som kommer att innebära ett stort krig- det sista- och det är förberett, väldigt noga, och GUD har ALL MAKT i detta som sker och vet EXAKT vilken DAG allt är slut. Kriget och krigen kan hålla på ett par år till- ja- vedermöda har börjat, och sedan kommer det i bibeln omtalade slutet!
MEN Så VÄLDIGT MÅNGA har ju inte läst Johannes Uppenbarelsebok, Det står ju sanningar där som är väldigt oklara för många och andra kan inte alls läsa den boken som den skall läsas. Jag återkommer till det. VÄRLDEN i Lidande. Det är sent.

Hur som helst så borde man vakna nu och försöka ta till sig alla de kristnas varningar och att man borde LÄRA KÄNNA JESUS, innan det är för SENT! ________________________

Joh Upp kap 1 4 Från Johannes till de sju församlingarna i Asien. Nåd vare med er och frid från honom som är och som var och som kommer, och från de sju andarna framför hans tron 5 och från Jesus Kristus, det trovärdiga vittnet, den förstfödde från de döda och härskaren över jordens kungar. Han som älskar oss och har löst oss från våra synder med sitt blod 6 och gjort oss till ett kungarike, till präster åt sin Gud och Far, hans är äran och makten i evigheters evighet. Amen.7 Se, han kommer med molnen,och varje öga ska se honom,även de som genomborrat honom.Och jordens alla stammar ska jämra sig för hans skull.Ja, amen.

8 Jag är A och O, säger Herren Gud, han som är och som var och som kommer, den Allsmäktige.

JESUS kommer åter!

Japanska experter varnar för mRNA-injektioner, se DENNA ARTIKEL:

mRNA-vaccinerna bryts mRNA-injektioner

Japanska experter varnar: ”Självförstärkande” mRNA-injektioner kommer att utlösa en världskatastrof

2024-10-02

En grupp japanska experter, tillsammans med en högt uppsatt lagstiftare, har varnat för farorna med ”självförstärkande” mRNA-injektioner och hävdar att dessa kommer att ”utlösa en världskatastrof.”

Ryuhei Kawada, medlem av Rådgivarnas kammare – den övre kammaren i Japans nationella diet (parlament) – sammankallade en akut presskonferens tillsammans med forskarna. Kawada och hans kollegor uttryckte oro över landets kommande lansering av de så kallade ”mRNA-replikonvaccinerna” och betonade att den planerade starten för dessa nya vacciner mot ronaviruset (covid-19) den 1:a oktober ”borde stoppas.”

”Vi håller denna presskonferens utifrån ståndpunkten att replikonvaccinet bör stoppas. Därför har vi beslutat att hålla denna akuta presskonferens. Detta självförstärkande immunmedel, som är planerat att börja användas i reguljära vaccinationer den 1 oktober, bör stoppas och jag förespråkar starkt denna åtgärd,” sade Kawada.

”Vidare måste vi säkerställa en grundlig utredning och verifiering för att ge lättnad åt mRNA-vaccinets offer, som har lidit av betydande skador. Detta måste systematiskt genomföras. Istället för att bara kassera oanvända vacciner borde vi underlätta forskning genom att ge dem till forskare för analys. Jag tänker ställa dessa krav till premiärministern och ministeriet för hälsa, arbete och välfärd (MHLW).”

Dr. Seiji Kojima från Nagoya universitet uttryckte också oro över de nya injektionerna.

”Syftet med att få vaccinering är verkligen att minska dödligheten, men ironiskt nog var dödligheten fem gånger högre efter att ha fått vaccinet,” sade han. ”Jämfört med de som inte är vaccinerade är dödligheten fem gånger högre om du vaccineras två gånger.”

Professor Yasufumi Murakami från Tokyo Science University uttryckte liknande oro och sade: ”Japan planerar en storskalig lansering av självförstärkande vacciner, som anses vara farliga material. Japan har potential att utlösa en global katastrof.”

”Vaccinerna verkar inte vara effektiva. De fungerar inte. De saknar effektivitet. mRNA-vacciner har lett till många dödsfall, skador och offer. Trots att man vet att de är ineffektiva kan deras användning potentiellt orsaka betydande internationell skada.”

”Det finns också en möjlighet till överföring från person till person. Det finns absolut inget behov av att administrera det. Det finns inget behov alls. Därför, med vetskapen om detta och ändå administrera vaccinet, anser jag att det är ett brott.”

Replikon-mRNA-injektioner kan föröka sig okontrollerat och spridas till andra

Presskonferensen hölls i samband med Tokyos godkännande av det självförstärkande covid-19-vaccinet från CSL och Arcturus Therapeutics. Det nya vaccinet, som kallas ARCT-154 (Kostaive), är inriktat på att skydda mot JN1-linjen av subvarianter, som härstammar från B11529 omikronstammen, för vuxna från 18 år och uppåt.

CSL:s senior vice president och chef för globala regulatoriska frågor, Emmanuelle Lecomte-Brisset, välkomnade godkännandet i ett uttalande. ”Vi är glada över att ha fått det uppdaterade godkännandet från [MHLW] och håller oss på rätt spår för att distribuera Kostaive i tid för oktobers covid-19-vaccinationskampanj. Vi ser fram emot att introducera Kostaive i Japan som ett säkert, tolerabelt och mer långvarigt alternativ för skydd mot covid-19,” skrev hon.

MHLW:s lansering av det självförstärkande covidvaccinet baseras på ”positiva kliniska data från flera ARCT-154-studier, inklusive en pågående effektivitetsstudie med 16 000 deltagare i Vietnam”, rapporterade Contagion Live.

Men godkännandet av de experimentella vaccinerna har mötts av omfattande kritik från japanska forskare och medicinska experter, som redan har varnat för de ”traditionella” mRNA-injektionerna.

Kawada och hans kollegor hänvisade till en studie publicerad i Cell som behandlade dessa så kallade ”replikon”-injektioner. Författarna till studien fann att mRNA i dessa replikonvacciner fortsatte att föröka sig inne i cellerna. Med detta i åtanke varnade de för att mRNA kunde fortsätta att replikeras okontrollerat i de vaccinerades kroppar – och till och med spridas till andra via kroppsvätskor.

Se Dr. Seiji Kojima varna för de självförstärkande mRNA COVID-19-vaccinerna under presskonferensen nedan.

https://www.brighteon.com/embed/3b6c760c-9857-46ae-8740-312174fecb76

naturalnews.comJapanska experter varnar: ”Självförstärkande” mRNA-injektioner kommer att utlösa en världskatastrof

Att få tro, att ha fått bli frälst, -OCH SATAN jagar dessa kristna ‘barn’. Satan fights Jesus…

Det är inte lätt att vara en troende, många stupar och kommer inte tillbaka. Det är en sorg, och ibland vet vet vi inte varför det sker, det finns många orsaker på vägen… med Jesus.

Leonard Ravenhill: The greatest miracle that God can do today is to take an unholy man out of an unholy world and make him holy, then put him back into that unholy world and keep him holy in it.

Svenska: Det största miraklet som Gud kan göra idag är att ta en ohelig man ut ur en ohelig värld och göra honom helig, sedan sätta honom tillbaka i den oheliga världen och hålla honom helig i den.

Maria: Som kristna skall vi rädda människor, och hur lätt är det? Inte lätt alls, men om vi använder Guds metod, d v s LÅTA HONOM visa oss vägen, i allt, så går det bra. Kunskap och lyhördhet kan få människor att förstå att de behöver Gud. Då kan man få glädjen att se frälsta människor.

VAD är AI? Artikel om fara..

TEKNIK

Elon Musk: Det största hotet från AI är direktpåverkan på människors tankar och åsikter

PUBLICERAD IDAG 8:33

 – KRISTOFFER HELL

Foto på Musk: Patrick Fallon för ReutersElon Musk

OCH: https://gospel.jesuslever.eu/category/ai-artificiell-intelligence

OCH:

OCH: Elon Musk. Montage: K. Hell

Skälet till att teknikmagnaten Elon Musk, 53, var med om att starta den icke vinstdrivande stiftelsen OpenAI för AI-utveckling år 2015 var oro över att hotet från felaktigt utvecklad AI är så stort att det kan sluta med mänsklighetens utraderande. Nyligen ombildades OpenAI till ett vinstdrivande företag och Musk har åter börjat flagga för farorna.

I ett samtal med den amerikanska TV-journalisten Tucker Carlsson avfärdade Musk dock tanken på att mördarrobotar, liknande den i filmen ”Terminator”, är det stora hotet. Istället presenterade Musk det här domedagsscenariot:

”Om du har en superintelligent AI som är kapabel att skriva otroligt bra och på ett sätt som är mycket inflytelserikt, övertygande, och över tid ständigt förbättrar sin förståelse av vad som är mest övertygande för människor.

Den går sedan in på sociala medier, till exempel Twitter, Facebook och andra. Den äger nu förmågan att manipulera den allmänna opinionen på ett sätt som potentiellt kan vara mycket negativt.

Om detta sker – skulle vi ens veta om det?

Pennan är mäktigare än svärdet.”

Elon Musk ser i dag problem hos båda av de två största aktörerna på AI arenan: Google DeepMind och OpenAI, som, enligt Musk, tillsammans är arbetsgivare åt ca 75% av mänsklighetens bästa AI-ingenjörer:

”AI tränas i princip för att ljuga. Jag finner detta mycket farligt—att träna superintelligenser till att bedra.

Vårt mål med AI borde vara att den ska vara så sanningssökande som möjligt, även om det är impopulärt.

När Google Gemini först kom ut, var en av frågorna folk ställde till det: Vad är värst, att felköna Caitlyn Jenner eller ett globalt kärnvapenkrig? Och AI:n svarade: att felköna Caitlyn Jenner.

Det roliga är att till och med Caitlyn Jenner sa: Vänligen felköna mig, det är mycket bättre än kärnvapenkrig.

Så vi har en AI som har tränats så hårt för att vara politiskt korrekt att den gör sådana här galna uttalanden.”

Enligt Musk dras även OpenAI i dag med liknande problem, även om den politiska korrektheten där än så länge är mer subtil, och Musk tecknar ett ännu värre skräckscenario, som infaller efter AI tvingats omfamna den agenda av fascistoid politisk korrekthet som Västs funktionselit driver och vilket riskerar att AI, en vacker dag, kan landa i den logiska slutsatsen att:

”Det bästa sättet att undvika att människor kallar varandra för fel kön är att utplåna alla människor, för då skulle sådant felkönande vara omöjligt.”

Elon Musks lösning är enkel: gör AI maximalt sanningssökande och para detta också med en hög grad av inbyggd nyfikenhet:

”Jag tror att det bästa för mänskligheten är om AI är både sanningssökande och nyfiken. Den kommer då att vilja se mänskligheten blomstra. Jag tror att den kommer att vilja att främja mänskligheten och se hur denna då utvecklas.”

Måhända har Elon Musk en poäng när han varnar för ett AI som vandrar in på den politiska lögnens mörka återvändsgränd, istället för att vara sanningssökande och nyfiken.

Mänsklighetens historia är överfull av kungars, påvars, regeringars, och eliters försök att kontrollera hur deras undersåtar tänker – fast utan AI.

I den slutliga analysen är AI inte något annat än en verktyg skapat av människor för människor. Problemen som kan komma beror på hur kraftfull AI-verktyget är.

Det här är hur OpenAIs ChatGPT beskriver sig själv:

”Jag är ett datorprogram som är utformat för att förstå och generera mänskligt språk på ett sätt som känns som en konversation.

Tänk på mig som en digital assistent eller ett verktyg som kan hjälpa till att besvara frågor, ge råd, förklara saker och till och med skapa innehåll som berättelser eller listor.

Jag har inga egna tankar eller känslor, men jag kan använda stora mängder information som jag har blivit tränad på för att ge hjälpsamma och relevanta svar.

Mitt huvudsakliga syfte är att göra interaktionen med teknik enklare och mer naturlig, ungefär som att prata med en annan person.”

Problemet med Google och entreprenören Musk

År 2015 grundade Elon Musk det icke vinstdrivande OpenAI. Det skedde som en reaktion på insikten att det amerikanska företaget Goggles djupa syfte är att skapa en AGI, en ”Artifical General Intelligence” – en AI kapabel att lösa alla typer av problem.

Musk riktar i dag ett anklagande finger mot en av Googles grundare, Larry Page, som han anser vill ”så snart som möjligt skapa en digital superintelligens – en Digital Gud” som i själva verket kommer att visa sig vara ”en vinstmaximerande demon från helvetet.”

Elon Musk grundade år 2002 SpaceX och blev 2004 ägare för biltillverkaren Tesla. År 2015 startade han Neuralink vars affärsidé är att integrera AI i den mänskliga hjärnan.

Två år senare, 2017, grundade han The Boring Company, där affärsplanen är att bygga tunnlar för höghastighetståg (240 km/h) för att lösa mänsklighetens ökande trafikproblemen på marknivå.

Fem år senare, 2022, fick Musk nog av politisk korrekthet och köpte upp Twitter som i dag heter X. Hans första åtgärd som företagets nya VD var att sparka ett flertal av dess chefer.

https://youtube.com/watch?v=a2ZBEC16yH4%3Fsi%3DeODvXiVALBR7QzcJ
https://youtube.com/watch?v=Prx9zg9aGo8%3Fsi%3DMLl4V6kDpCQZFvwS

Relaterat

Kristoffer Hell
journo@rushpost.com

Matt 24:4Jesus svarade dem: “Se till att ingen bedrar er.
Mark 13:5Då började Jesus tala till dem: “Se till att ingen bedrar er.

Maria: Jag ber er fundera över VAD AI är OCH HUR det kommer att gå framöver. GUD SÄGER: Se till att ni INTE BLIR BEDRAGNA! SE till att INGEN bedrar ER! Detta är bedrövligt men förutsagt och ses av GUD!!