Vittnesbörd/Äran till Gud

graphic_lady_praisingthelord.jpg

Att få ära och få prisa Gud är verkligen så fantastiskt! Idag har jag fått höra ett vittnesbörd från en vän. Denna vännen döptes för ett tag sedan och vi har pratat om hur Gud lyfter av bördor.

Idag fick denna personen verkligen känna Guds kraft strömma genom kroppen! Det var som en stor stor befrielse! Magen som varit som i knutar och inte fungerat som den skulle,  med olika åkommor, är förvandlad. Och en ny styrka i psyket kom som en stor kraft.  Där har Gud gjort UNDER. !

Jag märkte tydligt i samtalet att något NYTT skett, att det var som om en annan person  talade om detta för mig. Jag är glad, jag tackar Gud, och denna personen kommer att gå vidare i styrkan i GUD. Nu var det ett helt annat glädjespråk och fasthet. ! Och vi följer den spännande fortsättningen i denna persons liv!

*Min längtan efter dina befallningar är starkare än törsten hos den som flämtar i hettan.* / Ps 119:131

Bibeln är som medicin. När Ordet kommer i kontakt med det sjuka, händer det saker.  …..

*Jag älskar din undervisning, och jag har lyssnat till den.* /Ps 119:167

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.