Vittnesbörd /Skadad hand– Läkt! Tack Gud.

 

 

Det finns under och mirakel, och Jesus är den som gör dessa, så har han alltid gjort för människor. Man kan också säga att den troende får bevisat för sig att det finns mirakel eller under, små och stora där vi får se Jesus göra sådant som inte vi kan. Jag har glömt att berätta för dig/er hur det gick med min sons hand som var så illa bränd, men som nu är normal och kan användas igen.

*
Du kommer att få se bilder här, före-och-efterbilder. Jag vet att många bad över denna hand, också här på nätet och vi är så tacksamma för det! och vi i familjen var oroliga då vi hörde att de skulle transplantera hud—men det blev inte så, nu är den läkt. Sonen träffade sina behandlande läkare m fl på sjukhuset och vad sade de då de såg att läkningen gått så bra tror du?

– va? Är det den handen som du kom in till akuten med? Så fin, det måste skett ett under,  det trodde vi aldrig att det skulle bli sååå bra!

Så visst har det skett saker, stort eller smått, Jesus är  med!

Före-bild skada 1 oktober 2010: Tyvärr är bilderna borta efter en uppdatering efter hackning av sidan, men jag letar efter bilderna för att lägga in dem igen /Maria

Efter läkningen  jan 2011:

Ja nu har du sett något underbart fint som vi tackar för fortfarande! Fullt användbar hand igen…..jag tackar Gud för det, och min son som inte är troende tackar inom sig för han var orolig han med med hemska smärtor…

/Maria

4 thoughts on “Vittnesbörd /Skadad hand– Läkt! Tack Gud.

 1. Hej Lennart tack för din hälsning här. Ja Gud gör under, han är underbar ja mer ändå…Vad var det för fel på dig, det vill jag att du berättar, det kan vi ta med som vittnesbörd här.
  Skriv gärna igen. Gud välsigne dig. /Hälsn Maria

 2. Hej!

  Härligt när Gud gör under.
  Gud helade min hjärna en gång.
  Fast den är inte lika slät och fin som din sons hand, ha-ha.

  mvh L.S

 3. Hej Janne. Jaa tacka Gud för under. Ja det gör vi fortfarande, det är mäktigt då man sett i verkligheten hur Gud gripit in. Tänk att det blev så bra!
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.